26.12.2021 9:51:59 Kimi.
Re: Nová kuchyně - tipy
Na indukci jsem přešla po letech s plynem a nedám na ni dopustit. Indukce je skvělá. Za skoro 30 let samostatného života jsem střídavě vařila jak na klasickém elektrickém sporáku, plynovém sporáku, na sklokeramice a teď vařím 8 let na indukci a nebudu na tom už nic měnit, leda by se vymyslelo ještě něco lepšího. Úplně nejstrašnější (a nejdelší) bylo období s plynem. Je z toho bordel, špatně se to myje, utěrky i chňapky mi hořely mnohokrát. Nic z výše popsaných nevýhod indukce neznám, žádné vypínání ani nereagování na dotyk jsem nezaznamenala (mám AEG a asi nějaký povedený kus). Asi je to individuální a musí si to každý vyzkoušet. Pro mě byl plyn absolutně nejhorší.
Odpovědět