jeden a půl knedlíku ode mě vyžebral manžel ( rodila jsme navečer a jídlo jsem dostala ještě na porodním pokoji).
Večeře jsme dostávaly studené a každý den v týdnu bylo to samé. Pondělí - zatavený tvrdý plátkový sýr, úterý - zatavená šunka, středa - bageta ( ponechaná na stolku, na který pražilo sluníčko), čtvrtek - zatavený suchý salám.... Když jsme už nebyla na šestinedělí, tak jsem si chodila nakupovat něco jedlého.
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.