| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Střední Slovensko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 99  [Dalších 39 >>]
andzi 18707
26.5.2006 11:14:44
Ahoj Ataša, pod Holým Brehom a Totha nepoznám. Do Zvolena pojdeme o prázdninách. To sú názvy ulíc? To by som skor poznala podla popisu miesta. Názvy ulic sa stále menia. Mne rodičia bývajú vo Zvolene na sídlisku Západ a bratia na Sekieri a na Zl. Potoku.
Zatím pá Ada
Winky 12489
25.5.2006 18:37:34
já mám půl rodiny ve Zvoleně, letos se tam chci po delší době vyprtavit. Pod Holým Brehom a V.P.Totha - znáš to tam???
sonika 41135
6.3.2006 17:21:59
Ahoj bubak, dik mám sa super. Máme teraz prazdniny, akurát sme sa dohodli s polovičkou, že zajtra pôjdeme do Jasnej, ale nie lyžovať, iba sa previezť lanovkou a tak.
Už vieš či to bude chlapček alebo dievčatko? A máte vybraté aj mená? My mená vybraté máme, už len to miminko :( Ja viem, treba byť trpezlivý. Tak sa snažím byť trpezlivá a hlavne na to už tak úpenlivo nemyslím. Tak sa zatiaľ maj a daj o sebe niekedy vedieť, samozrejme aj o miminku, a kedy sa vlastne bude hlásiť na svet?
bubak2 3134
4.3.2006 15:50:38
sonika: ahoj,mám sa dobre ďakujem.Mimčo rastie tak ako má a kope ako divé.A čo ty,ako sa máš a čo máš nového?
sonika 41135
1.3.2006 19:22:32
Janka, máš krásnych chlapčekov!!! Sú super:):):)
Ja už niekoľko rokov bývam a vlastne som sa tu aj vydala-v Kubíne. Budúci týždeň budeme mať prázdniny-super!!! Do BA sa dostanem asi až na Veľkú noc. Mám tam celú rodinka, sestra má dve deti, tak som na ne zvedavá.
Andzi, úplne ťa chápem s tým, že bývaš až do večera sama doma, moja polovička robí v súkromnej firme a tiež chodí domov len spávať. Ja síce nie som doma, takisto pracujem a po večeroch chodím na tréningy, ale keď mám volnejší deň, tiež by som rada bola s ním. A jeho nikde. No, ale čo narobíme, že?

Bubak2, ako sa máš? Ozvi sa niekedy čo máš nového, či ste s miminkom zdravi.

Tak sa majte pekne a skoro sa ozvite!!!:)
andzi
  • 
27.2.2006 9:27:51
som rada že sa to tu rozbieha, co je u vás nového? Manžela mám z Moravy. Tiež mi moc chýbajú rodičia, nejak si stále nemožem zvyknúť, doma je doma. V sobotu sa tam chystáme taky sa straaaaašne teším, dúfam že tie moje baby budú zdravé a budeme mocť odísť. Ale znáte to, zákon schvalnosti. Tá staršia mi už chodí do školy a to musím čakať na prázdniny aby sme mohli ísť k našim. Snaď to dopadne. Prajem Vám aby vám taky všetko dobre dopadlo, majte sa a napište.
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
24.2.2006 23:15:35
Caute,
tak sa to tu pekne rozbieha :-))))
Ja som (mozno ste citali starsie prispevky) z Puchova, ale 5 rokov zijem v Prahe a som na MD s mojimi dvoma prodlatymi - Lukas bude mat v juni 3 roky a Martin ma 1/2 roka.
Je mi smutno za nasimi - dostaneme sa k nim tak 2-3x do roka, ale zatial (pokial nejdu chalani do skoly) sa tam zdrzujeme dost dlho :-))) napriklad teraz sa chystame byt tam cely april - ja sa tesiiiim....
Babeny, ak chcete pokecat, napiste mi na mail alebo na ICQ - moje cislo je 42044522.
Zatial sa majte.
Toto su moji chlapi:

... ale je to fotka z Vianoc, takze uz su o 2 mesiace vetsi :-))
sonika 41135
24.2.2006 21:31:29
Ahoj Andzi, ako sa mas? Som rada, ze si sa ozvala. Asi mas manzelika z Ciech, ze? Ja som z Bratislavy.
Kludne si mozme pokecat castejsie.
Zatial PA PA
andzi 18707
24.2.2006 11:54:56
Ahojte holky som rada že sa konečne niekto ozval.Taky gratulujem a prajem ti nech ti to všetko dobre dopadne,a ty Sonka neboj taky sa vám to brzo povede a budeme ti gratulovať ja som otehotnela s prvou po dvoch rokoch a s druhou po siedmich mesiacoch. Takže držím palce.
sonika 41135
22.2.2006 21:18:55
To ti gratulujem!!!!!!!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 99  [Dalších 39 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.