| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Střední Slovensko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 99  [Dalších 29 >>]
bubak2 3134
22.2.2006 19:37:37
Andzi:sonika: ahojky,je to tu nejaké mrtvé a to je škoda :-(Ja som z Poltára pri Lučenci,ale už 13 rokov žijem v Čechách v Českých Budějovicích,máme 13 ročného syna a som v 18tt :-)
sonika 41135
19.2.2006 21:36:11
Ahoj andzi! dnes som zabludila na tuto stranku,zacitala som sa a rozhodla sa napisat. Som snazilka, uz polroka sa snazime s manzelom o babetko a tak chodim po strankach, kde sa pise o tehotenstve a o miminkach. Ja sice nezijem v Cechach, ale mam niekolko dobrych kamaratok z Ciech. Tak sa zatial maj pekne a niekedy sa ozvi.
andzi 18707
5.1.2006 14:44:02
Všetko najlepšie v Novom roku Vám prajem, som tiež zo Slovenska. Pochádzam zo Zvolena. Už 7.rokov bývam na savernej Morave. V Jeseníkach. Do Zvolena chodím často. Doma je doma. Som vydatá mám dve holčičky. Adélku 7.ročnú a Amálku 1,5 ročnú. Aj keď mi manželstvo klape, stále sa mi cnie za domovom. Za rodičmi cestujeme každé prázdniny. Manžel podniká a tak som až do večera sama s deťmi doma. Chýbajú mi tu rodičia. Hlavne deťom. Pár kamarátiek som si tu našla ale ešte stále som nenašla tú pravú. Najviac si rozumiem s babami zo Slovenska. Majú proste inú mentalitu. Tak keď niekedy kuknete do diskuse tak niečo napíšte. Rada si pokecám na Morave i keď cez internet so Slovenkou. Majte sa krásne a hlavne vela zdravia a lásky v Novom roku.........Aďa
bubak2 3134
24.10.2005 11:46:54
Pappulka: chodím sem,aj keď teraz som tu dlhšiu dobu nebola,ako sa máš?
zuzica 19235
30.9.2005 22:13:07
JANKA tak ako si nazivas?Uz mas urcite stastne po porode a si doma v puchove.Tak sa pochval co mas nove.Ja som z dubnice.Mam trojrocnu babu.Ale povahou je za chalana :-)Po mamine....ta bola tiez pekny nezbednik :-)Ak mas este chut a hlavne cas tak sa ozvi.

HUMANFACE tak termin sa ti tiez pekne priblizuje...neboj porod sa da zvladnut a ak budes mat taky ako ja tak budes kludne ochotna po tyzdni rodit znovu.Vsetky "hororove pribehy" z netu ale aj pocuvania ma dokonale obisli a mam len dobre spomienky.Hoci sa vravi,ze aj zly porod sa narodenim babetka zabudne.Aj tak ti zelam "ten moj" :-)Daj vediet co nove.
humanface 34524
22.9.2005 10:16:42
Čaute holky, ženy tehotné i tie po pôrode,
chcem to tu trošičku oživiť a tak baby predsa len napíšte všetko, čo vás napadne k tehotenstvu. Čakám mimino koncom októbra a veľmi sa naň teším. Malo by to byť dievčatko, bude to moje prvé bábo:) Trochu sa obávam pôrodu, ale to pravdepodobne aj tie, čo to už prežili.pá
:-))
  • 
7.9.2005 6:49:21
Ahoj 6ížen a čokoládo
  • 
7.9.2005 6:49:02
Ahoj 6ížen a čokoládo
  • 
7.9.2005 6:45:59
Ahoj žizen čokoládo!!
Jana (+Lukáš, 2 roky, bříško 40. týden)
  • 
12.8.2005 22:26:27
Vsetkych zdravim!
Sice uz 5 a 1/2 roka zijem v Prahe, ale pochadzam z Puchova, tak sa tak nejak s vami citim ako doma :-))) Ale privlastnila som si aj Moravu, ked cestujeme k nasim, tak uz v Zline vzdy zahlasim: tak a som skoro doma.... :-)) Naposledy som bola doma v aprili a teraz sa, dufam, dostanem tak niekedy v oktobri uz aj s druhym mimiskom :-))) Momentalne sa valam v Prahe (Lukasa mame na chate s "prazskou" babickou a dedom), cakam, kedy "to" na mna pride - prenasam 3. den - ale to je norma, Lukasa som prenasala 13 dni :-))) A ked porodim, nastupi "slovenska" babicka (dufam, ze aspon na 3 tyzdne :-)))
Tak to tu, zenske, najako rozbehnite a ozvite sa mi na e-mail.... rada "pokecam" :-)))
Tak papa a drzte palce!
P.S. Druhy vraj bude tiez chlapec (asi Martin)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 99  [Dalších 29 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.