Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
17.8.2004 13:54:10
VŠ teraz budem končiť, ešte ma čaká jeden rok, keďže som na rok kvoli malému prerušila. Teraz okolo 20.9. mám štátnice mikro/makro veď sa na to iste pamätáš.
GRATULUJEM K SVADBE a prajem veľa šťastia v budúcom živote :o))) Kde ste mali svadbu? Možno sa aj z videnia poznáme, veď Lučenec je tak malý... Aj keď ja som viac-menej bola posledných 5 rokov v Blave. Hm, keď tak rozmýšlam nad záľubami, ani neviem, nemám nič také extra. Okrem učebníc a detských časopisov a kníh o starostlivosti o dieťa :-) ani nepamätám kedy som niečo prečítala. V poslednom čase ma naozaj zaujíma všetko o deťoch a tomu venujem všetko. Predtým som chodievala stále do kina a zabávať sa s kamošmi... veď to poznáš. Teraz sedím doma, a keď Adam zaspí tak na chvílu sadnem vždy k netu. Ty kde teraz pracuješ? Spomínam si že si písala o nejakej stavebnej firme, to ma napadá len Avant, nie? |
monika27 |
• |
17.8.2004 10:44:59
Pre Pappulku: Takze mas tesne po VS? Alebo prave koncis? Inac, ja mam tiez EU, ale Podnikovohospodarsku fakultu v KE :o) Napis este, co ta zaujima, bavi, ake mas zaluby (momentalne asi babo) a tak, mozno mame dalsie spolocne temy na pokec :o)
Ja rada citam, mam rada rucne prace, dobre filmy, momentalne sa snazim civilizovat novonadobudnutu zahradu, som tak trochu uletena a tak :o) A este - mam 27 rokov, som cerstvo vydata (14.8.).....babo este nemam, ale raz dufam bude. Monika |
11.8.2004 16:37:02
No som Lučenčanka od narodenia, z Rúbaniska, pred MD som chodila v BA na EU. Mám 23. Hm, čo ešte.... A Adamka, ale to vidieť z nicku...a muža :o)
|
monika27 |
• |
10.8.2004 14:28:06
Super, napis nieco o sebe - predpokladam, ze si teraz na MD, co si robila predtym a tak...... Monika
|
7.8.2004 21:33:30
Chohdí sem ešte niekto? Veeeľmi rada sa k vám pridám. Monika aj ja som z LC.
|
monika27 |
• |
6.7.2004 10:38:17
V LC :o)
|
zuzica | 19235 |
6.7.2004 8:19:01
Zlate vysokoskolske casy,ze?Ja sice vysku nemam ale na strednej bolo tiez fajn.V KE mi chodili na vysku sesternica z bratrancom,jeden na strojarinu a druhy stavbarinu.A ked sa zoberiete kde sa usadite?
|
monika27 |
• |
6.7.2004 7:39:27
NO, z vychodu celkom nie.... Spoznali sme sa sice na VS v KE, ale potom som pracovala v BA, az po 2 rokoch som sa prestahovala na stred. slovensko. Takze trosku komplikovanejsie :o))))))
|
zuzica | 19235 |
5.7.2004 22:04:49
No ano pisem aj tam.A sme na tom rovnako aj my sa snazime o babetko ale na zochovej.Uz nam tam jedno "spravili" a teraz pokusame osud lebo chceme surodenca.Mam tiez mail doma,tiez ho vyuzivam ako kedy,cez den len ked dieta dovoli a vecer ked chlap zrovna pri nom nesedi :-)Pracuje s tym aj v robote tak sa vecne "vadime"ci mu je to treba aj doma :-)))
|
Marcela31 + Anetka 22.1.07 | 19274 |
5.7.2004 20:26:48
Ahoj Zuzica ja som tiez zo stredneho Slovenska (LM) ale povodom vychod (BJ). Nepises aj na IVF diskusiu alebo o nie si ty? ja este babetko nemam ale vsemozne sa snazime chodime s manzelom do Iscare v BA. tak dufam ze nam pomozu. Ja mam internet doma ale vyuzivam ho len vecer lebo cely den som v praci a tak si velmi rada vecer pozriem kdo tu pise.Pa Marcela.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.