| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Střední Slovensko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 99  [Dalších 19 >>]
katulka
  • 
14.7.2005 11:05:49
Prozatím se s vámi loučím
Tara zelená 3598
17.6.2005 17:33:09
Ahoj holky, sorry, že sem lezu, ale potřebuji odpověď na jednu otázku. Za jakých podmínek je možné se nechat na Slovensku sterilizovat? U nás v ČR jsou totiž stále předpotopní zákony, sterilizace po 4 dětech, nebo po 3 dětech a 35. roce života. Případně ze zdravotních důvodů. Já jsem zdravá, mám 2 děti, další nechci, takže u nás mám smůlu :( Ale klidně bych si zajela na Slovensko (navíc se mi tam líbí :)) prosím poraďte, klidně na mejla. Díky!!!
ludkano
  • 
13.5.2005 21:59:22
Ahoj Katka,
som tiez z ORAVY, z Namestova ak to nahodou poznas :)
Ale povodne som spod Tatier, v NO zijem asi 3 roky, mam 8 mesacnu dievku.
A co ty?
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
26.3.2005 21:54:43
Jejda bubak ešte sem chodíš? Ano ja som z Lučenca, aj keď momentálne som viac v Blave, v Lučenci som skoro každý víkend. Ozvi sa keď sa bude dať...
Renata
  • 
25.3.2005 22:25:35
Ahoj,
nahodou jsem zjistila, ze je tu i diskuse stredni Slovensko, tak chci pozdravit Zvolenacky. Jsem sice z jiznich Cech, ale ve Zvolene mam babicku a tetu (maji v Prioru nejaky kramek s esoterikou a nabytkem, treba bude nekdo z vas vedet)a krasne vzpominky na detstvi, kdy jsem tam prozivla kazde letni prazdniny, jezdili jsme na Kovacovou, Sliac, do Koritarok-tam jsme meli chalupu. To uz je ale davno, naposledy jsem tam byla po 6 letech pred dvema roky, ale urcite se tam chci co nejdrive zase podivat, Slovensko si zamiloval i muj manzel.
Slovensku zdar!Mejte se prima!
bubak2 3134
8.2.2005 8:00:56
Ahojte,možem sa pridať?Vy ste z Lučenca?Páni to je super,ja som tiež od Lučenca,sice žijem už 12 rokov v Čechách ale domov jazdím a rada.
KacenkaXX 18099
10.1.2005 22:52:36
Ahojte vsetci....
Sem-tam tu pisem a kazdy den to tu chodim citat, ale nikdy ma nenapadlo pozriet sa aj do tejto rubriky... Tak som tu :-) Som z ORAVY, Tvrdosin ak nahodou poznate. som rada, ze ste tu aj Vy. pekny vecer prajem, papa Katka
zuzica 19235
23.8.2004 11:23:13
No dlhsie som sa tu neukazala.MONIKA blahozelam k svadbe a nech vam optimizmus svadobneho dna vydrzi co najdlhsie!!!Drobec spi tak som tu nazerala.
Papullka tvojmu drobcovi blahozelam k roku.Je zlaty fakt,taky sibal :-)Male deti su fakt uzasne.Aj ked ta moja tiez nie je este stara ale bebetko to uz nieje.Uz ukazuje ze ma svoj rozum a patricne dava najavo ze uz ho bude pouzivat :-))Boze keby este aspon chvilku pockala :-)az naozaj zmudrie.
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
18.8.2004 14:04:33
Ano, s Martinou sa poznam :o)))
monika27
  • 
18.8.2004 9:08:31
Drzim palce na statniciach - zvladnes to urcite v pohode :o))) Ano, pracujem v Avante, aj ked je tu este napr. Stavounia, ak sa nemylim. Z videnia sa asi nepozname, ja nie som povodne Lucencanka - som len pristahovana .o))) - cca 2 roky... Na rubanisku tusim byva aj MartinaK, ktora sa tiez vyskytuje na babetko.sk - s nou sa mozno skor poznas :o)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 99  [Dalších 19 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.