Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ramisa | 128617 |
1.3.2017 9:13:01
Víš, že člověk čte první a poslední písmeno a uprostřed je mu jedno, jak je to pomíchané, ne? Vůbec jsem ten překlep nezaregistrovala
|
withep | 93862 |
1.3.2017 9:07:21
Předběhlas mě, nestihla jsem opravit "pohomou"
Pomohou. |
Ramisa | 128617 |
1.3.2017 9:06:47
Díky za názor. Vím o tom, ale momentálně jsem nakloněna věřit našemu ortopedovi, mám pocit, že po pár dnech nošení vložek cítím úlevu. Jsou takové měkké, na patě odpružené. Uvidím, co to udělá dál. Určitě ale budeme chodit v létě po zahradě bosi a třeba u toho "bosého" obutí skončíme.
Mimochodem připadá mi šílené, že názory na ploché nohy jsou tak protichůdné. Co si z toho má potom laik vybrat? |
withep | 93862 |
1.3.2017 8:58:01
A jsi přesvědčená o tom, že ortopedické vložky pohomou? Existují dva protichůdné názorové proudy, ten druhý by ti doporučil boty žádné nebo barefootové. Nejdůležitější je rovná podrážka a dostatečně prostorná špička. Když je dost místa pro všechny prsty, nejsou namačkané na sobě a noha se může opřít o palec, klenba se zvedne a plochá noha "zmizí". Ortopedickou vložkou docílíš přesného opaku - proč by se klenba snažila fungovat, když ji fixuje vložka? Klenba je od toho, aby podpírala, ne aby byla podpírána, v architektuře stejně jako v noze.
|
Ramisa | 128617 |
1.3.2017 8:15:40
Prosím o radu, jaké boty koupit na jaro sobě a jaké dítěti do školky. Oba jsme vyfasovali od lékaře ortopedické vložky (dítě má ploché nohy, já patní ostruhu). Vždy jsem kupovala kvalitní boty (Santé, Protetica). Teď mi ale připadá, že je zbytečné kupovat drahé boty, když stejně to zdravé vytvarování vyndám (pokud to půjde) nebo překryju ortopedickou vložkou. Většinou je vložka v botě vlepená, potom už s ortopedickou vložkou bota ani nejde obout, oba máme vyšší nárt.
Co v tomto případě koupit? Nejradši bych šla rovnou k Vietnamcům, ale zatím se zdráhám Předem díky za Vaše komentáře! |
Marcela a 3 | 65688 |
21.8.2015 20:51:29
Na cvičení, kam chodím již se 3.dítětem, si cvičitelka také půjčuje dítě, pokud má někdo sebou dvě.
|
Marcela a 3 | 65688 |
21.8.2015 20:48:15
Hlídací koutek v rámci fitka, kde to dítě zdarma pohlídají, když jdeš cvičit, popř. lze i za poplatek když cvičit nejdeš...
|
TaJ | 81121 |
18.8.2015 23:02:33
Mandelinko, tak až na to mluvení to máme podobné...on ale prakticky nemluvil zhruba do 3 let, měl jen pár zvuků a citoslovců...i potom měl jen několik málo slov, ve 3,5 teprve spojil dvě slova dohromady, ve 4,5 dal dohromady větu o 3 slovech a tak....takže tohle nebylo o jeho rozhodnutí, ale fakt mu to nešlo...ale jinak všechno ostatní prostě šlo bez problémů, pokud se on k tomu rozhodl...mimochodem já to mám taky tak, jsem taky býk, on je ale rybička
|
TaJ | 81121 |
18.8.2015 22:51:58
Jo, tak uznávám, že s více dětmi zkušenost nemám...ale pokud bych zjistila, že nějaké z nich odmítá dodržovat určitá pravidla, tak bych to asi řešila tak, že by prostě na odrážedle jezdily jen někde v oploceném prostoru a třeba na nákup apod. by šly pěšky bez něj... jinak já tedy docela obdivuju takové ty vycepované vícečetné rodiny, co tu okolo vídám - jezdí tu maminka se 4 dětmi - jedno na kole, druhé na koloběžce, třetí na odrážedle a nejmenší na plastové motorce...maminka ještě má na vodítku obrovského psa...a fungují naprosto skvěle, všechny 4 děti poslechnou na slovo, zastaví apod...a to není jediná taková rodina, kterou potkávám....takže nějak to asi jde...jak to ty maminky dokázaly, nevím, ale nejspíš tou neustále dokola uplatňovanou důsledností...
|
TaJ | 81121 |
18.8.2015 22:44:42
Mandelinko, ale zase na druhou stranu je dobré si uvědomit, že dysfázií je víc typů, já mám třeba dítě, které nemělo narušené to porozumění řeči...když má někdo dítě s receptivní dysfázií, které fakt nerozumí, tak je to možná zase něco trochu jiného...jinak moje dítě je třeba zase takové, že se pro všechno musí rozhodnout ono samo a prostě k tomu dospět...do té doby můžu dělat co chci, ale moc tím obvykle nedosáhnu....měl to tak s plínama, s dudlíkem, s ježděním na kole bez koleček....prostě musel chtít ON a pak to zvládl během jednoho dne naprosto bez problémů...ale to se dá samozřejmě použít jen na něco, ne třeba v případě toho zastavení u silnice, tam prostě žádné diskuze nepřipouštím a konám...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.