Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
TaJ | 81121 |
18.8.2015 22:34:05
Mandelinko, já jsem přesně takhle našeho dysfatika učila, že musí zastavit s odrážedlem nebo kolem u silnice - pokud to nedodržel, tak jsem odrážedlo vzala a šel pěšky...párkrát to zkusil, zjistil, že to tak opravdu funguje a pak už s tím nebyl problém... ale někdy mu to trvalo taky trochu déle...třeba když dostal kolo bez šlapek, tak samozřejmě s tím musel mít i helmu...jenže tu si nechtěl nechat ani zkusit na hlavu, takže prostě nejezdil...občas přišel, že by chtěl kolo...nabídli jsme mu helmu, že bez té se nejede....nechtěl, tak jsme ale nevyndali ani kolo...jemu to teda zase až tak moc nevadilo, našel si jinou zábavu..., ta helma mu asi vadila víc, než to, že nemůže jezdit....trvalo to teda asi půl roku a pak si ze dne na den normálně tu helmu nechal nasadit...od té doby s tím nemá problém...
|
Mikita.miki | 141149 |
18.8.2015 21:43:41
no přes léto se nic nekoná, tak uvidíme jak se rozhoupu na podzim
|
Mikita.miki | 141149 |
18.8.2015 21:28:44
já sem se tam nebavila s nikým krom majitelky, také ji trochu znám. ty, s kterými bych si i možná dokázala aspoň tak nějak soudružsky vzdychnout, ty se pokoušely umravnit děti a ostatní se dívaly opravdu ošklivě.... jako fakt ošklivě.
|
Mikita.miki | 141149 |
18.8.2015 21:18:23
jo a jinak před klubem dvojčat bylo cvičení dětí od 1 roku s maminkami a on měl nějakej amok, mužíček drahý a že tam s nima půjde. první hodina byla s paní, jejíž dcera nám příležitostně dělá placenou chůvičku a tak kluky zná, dceří pomáhá, jinak by to nebožačka mnohdy nedala. ta si jednoho z kluků půjčila a cviky a aktivity předváděla s ním, takže paráda. na další hodině už nebyla a chlap potupně odcházel po 20 minutách, kdy ho lektorka vykázala.
|
Mikita.miki | 141149 |
18.8.2015 21:15:53
jo tyhle zařízení.... tak v okolí funguje jedno mateřský centrum. muž proaktivně (majitelkou je jeho známá) rozhodl, že tam s nima bude chodit. majitelka částečně i na jeho popud založila klub dvojčat, schůzka ob týden. to šlo, byla to volná herna a tak třetia dětí byli stejný sígři jak ty naši. ti zbylí se buď hystericky drželi maminek, nebo zalezli ve stylu stáníčka do koutečka. jestli to bylo hlubokou depresí z toho vyrválu, co působila třetina těch ,,živějších,, to nevím. já tam s nima byla 2x.
další koutek je v jednom obchoďáku, tam starší byl 2x po dobu nákupu. je to pro děti od 3 let, mladší jedině s dospělým a platit skoro 240 káčé za to, že tam s nima dřepím, to teda ne, to sem dala jednou, mrznoucí déšť a obří nákup rozhodli stejným dílem, že počkáme na tatínka, až pro nás přijede. jinak soukromý školičky jsou, o ničem dalším jsem se jaksi nedozvěděla a to se poctivě snažím po tom městě obrážet, ať nám nehrábne všem. |
Mikita.miki | 141149 |
18.8.2015 19:50:31
hlídání nemám a nevím jaký koutek máš na mysli, existence něčeho takového mi byla zatajena
|
Anadar | 27930 |
18.8.2015 18:16:19
Děti do tří let jsou na kočáře přímo povinnost,je pro ne nepřirozené chodit delší vzdálenosti.Zato vylítat na jednom místě je naopak nutnost.
|
Marcela a 3 | 65688 |
18.8.2015 17:11:29
Kabelka mi s kočárem přijde nepraktická, chodím s batohem.
|
Marcela a 3 | 65688 |
18.8.2015 17:10:24
Tady u nás i tak pětiletá cikáńata, protože pak v autobusu neplatí ani doprovod...
|
Marcela a 3 | 65688 |
18.8.2015 16:14:29
To ti řekne i každý/á rhb.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.