Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
17.8.2015 20:59:45
vtáčení špiček jsme vyřešili v neurocentru v Jesenici u Prahy.
Jezdili jsme pravidelně v průběhu 2 let a doma jsme cvičili. Pomohlo to moc. Jen to chce trpělivost a čas. 5krát denně mačkat body..Já tu trpělivost měla a jsem moc spokojená a holka má krásný rovný nohy |
Eecta | 37365 |
17.8.2015 20:48:02
No, aniž bych do toho chtěla nějak šťourat, tak ono to fakt jde, když se chce. Denně se 4 dětma na koupaliště, malé sedí na mělku a já s nimi, větší můžou dál a maji pro jistotu ježka. Prostě čachtačka. Plavání a podobné složitější radovánky jen o víkendu, kdy je k dispozici i druhý rodič.
I se 4 dětma se toho dá dělat spousta, předpoklad je chtění tvoje i těch dětí, aby byly schopné a ochotné spolupracovat a striktně poslouchat. Vysvětlím situaci, že do vody jen po prsa, já nemůžu s nima na hloubku, protože hlídám malý - a když souhlasí, jedeme, když ne, nic nebude. I 17 měsíční dítě dokáže spolupracovat, natož dvouleťáci. Stejně tak chodily od mala cvičit, prostě musíš vybrat něco, kde jsou na tebe zvědaví a lítající děti nevadí, dokážou je zaujmout a zapojit. Já Takhle pokoušela 3 různá cvičení s různými postupy, nakonec nejlepší je Sokol, ti lidé jsou fakt nadšenci a děti je baví. Stejně tak můžeš s nimi na kole, malé děti do vozíku a větší na sedačku, ještě větší na kolo a do větších kopců přistrkávat za záda. Jestli se spíš tímhle přístupem sama nelimituješ a zbytečně nestresuješ. |
1kulička | 119729 |
17.8.2015 20:06:06
souhlasím, já kupuju 2 leté dcerce ve sportisimu krásně šité sportovní boty - měkké, pohodlné s měkou podrážkou - asi mívám štěstí, vždycky vyberu a na tyto velikosti i mívají velké slevy, tak se vejdu do pětistovky.
Už velká dcera chodila od 8 let na rehabilitaci kvůli vbočeným kolenům a i tam doporučovali boty lehké, dobře šité, které umožní noze pracovat - ideální byly s pěnovou vysokou podrážkou (členěnou na takové ty pufy). Před tím o 4 let vložky atd, nepomáhalo, jen se horšilo. |
Mikita.miki | 141149 |
17.8.2015 19:39:20
synátor je vlastně skoro nastejno, jak dvojky, pokud si pamatuju starší už chytá rozum, tak o to to je momentálně jednodušší, ale dokáže se seknout teda taky pěkně.
|
Mikita.miki | 141149 |
17.8.2015 19:16:22
rozdíl je 2 a půl roku a jeden rok budou VŠICHNI chodit do jedný školky já z toho budu mít normálně vánoce
|
Mikita.miki | 141149 |
17.8.2015 19:09:07
báro, oni jezdí po městě v kočáře a do 3 jezdit budou. že to někdo měl těžký je sice možný, ale já po centru města s nima prostě nevyrazím, když nemusím. já je z kočáru na vhodným místech vyndávám, ale nejsem magor. myslíš že vždy platí ,,když se chce a nejsi líná,,? no já líná nejsem, ale mám svý fyzický ale především psychický limity a skončit s brekem někde u silnice, protože sem to po několika hodinách nedala a dítě mám mrtvý, to sorry, ale to už sem si zažila a nepotřebuju v rodině další náhrobek malýho dítěte
|
Mikita.miki | 141149 |
17.8.2015 19:03:13
mončo - a upřímně, dokázala bys tam sama na tom cvičení pro dětičky umravňovat a krotit 2 hodně divoký kluky? slovy dva, tedy ne jedno dítě, na který se můžeš plně soustředit? já bych je tam jen honila a z cvičení by sešlo. mě je z toho vždycky do breku, každou chvilku mi někdo předhazuje, proč jsem s nima nechodila na kojenecký plavání... copak to jde? proč s nima nechodím každý den na koupálko - copak je v mých silách několik hodin sama hlídat 3 děti? proč tohle a tamto, co jim jako rodičům dětí po jednom kousku tak vyhovovalo... no mě jaksi ne. vycházky, občas les a hřiště jim holt musí stačit. jezdíme i do města, na výlety vlakem, ale tyhle organizovaný aktivity já sama prostě nedávám
|
Mikita.miki | 141149 |
17.8.2015 18:21:19
tak já je ve městě v kočáře navařený mám, to by se jinak nedalo, to mi fakt věř. jedno dítě před silnicí chytneš, 2 už jsou problém, když jedno skáče pod auto a druhý šplhá do odpaďáku. venku jinak běžně chodí pěšoura, ale na delší trasy je nechci přetěžovat, ty 4 kiláky jsou max. před týdnem ušlapali celý adršpach a už z toho byli unavení
|
Mikita.miki | 141149 |
17.8.2015 18:18:42
tak ono u typu kluka ,,pobrk,, je strašně těžký odhadnout, kdy už je to problém zdravotní, nebo jen to jeho bláznovství a jeníček ještě 2 měsíce dozadu měl nohy krásně rovný a došlapoval v pořádku, takže tahle změna zrovna u jeníka je pro mě trochu záhada.
jinak jindra je fakt pobrk, je schopný běžet po chodníku a čumět do větví a ani jednou se nepodívat na zem, běhat pozadu nebo skákat snožmo několik set metrů jen pro tu zábavu, takže se to fakt profiluje až teď. jinak informace jsou ze všech stran jiný a je evidentní, že co platí u jednoho, nemusí platit u druhýho |
Alena |
• |
17.8.2015 18:18:41
Tak dvouletym snad staci dost pohybu venku, sokol s rodici a podobne.Videla jsem dvouletaky vecne navareny v kocarcich.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.