| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ploché nohy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 917  [Dalších 687 >>]
Dooly. 12201
17.8.2015 14:34:06
my davame ty orto vlozky do uplne obyc bot
stejne tu kt tam puvodne je musis vetsinou vyndat,tak proc za ni priplacet
Mikita.miki 141149
17.8.2015 14:25:04
zdravím, zkuste mi porsím pomoct rozseknout tohle pitomý dilema. za měsíc jdeme k ortopedovi. dvojčata každý z nich má nějaký problém. Jindra si šmatlá na nohy, vbočené špičky, neustále je na zemi a mezi nohama má ,,garážový vrata,, v červnu jim byli 2 roky. myslím, že to se ještě relativně srovná. Jéňa zas mi přijde, že mu jdou nohy do x a šlape si po vnitřní hraně chodidla, takže asi plochá noha? nevím, od toho jdu k dr., ovšem jdeme tam za měsíc a já nutně potřebuji koupit boty.
možnost je koupit nějaké úplně obyč botasky, tenisky a neřešit, dokud nebudu mít jasný pokyn a pak teprve zainvestovat.
dále zvažuju, že každému koupím kotníkové kvalitní celoročky ve zdravotní obuvi a budu doufat, že nepřijde protichůdný pokyn. případné vložky do bot by se do toho snad daly...
jelikož pro dvojčata to bude už přeci jen investice větší, dost váhám (vůbec nemluvím, že do školky starší syn potřebuje všechno - holiny, tenisky, podzimní kotníkový i bačkory). nenosí žádné šmatlaboty od vjetnamců ani teď, ale vyloženě top boty taky.
dále jakou značku máte ozkoušenou jako relativně trvanlivou a hlavně co doporučují i doktoři?
Epepe 89236
27.7.2015 15:50:25
A proč kupuješ tolik párů? Stačí jeden, ne? My platíme 300 za jeden.
V Ortopedica, Brožíkova, Praha 5.
Lenka Pražanda 128023
27.7.2015 13:54:37
www.ortoobuv.cz Byli jsme tam na jaře. Výborný přístup, skvělé ceny. Na VZP byl doplatek asi 70,- Kč, jestli si to pamatuju správně. ~R^
jana
  • 
27.7.2015 13:14:19
My u protetika platíme kolem 230 Kč i s poštovným,dojíždíme do Chomutova.Před pár lety dokonce v té ceně byly dva páry vložek.Prý to nějak "uměl" protetic odůvodnit na VZP.Ted už to asi třetí rok nejde.
Vínečko 13944
27.7.2015 12:45:41
My doplácíme roky (naposledy před 14 dny) 40kč za pár ortopedických vložek. Ale nevím jestli ty vaše jsou nějak víc speciální.
Jen počkej 93956
26.7.2015 23:47:57
Na jedné starší diskuzi o doplatcích za vložky mě nemile překvapilo, že už pár let zřejmě zbytečně platím majlant za dětské ortopedické vložky. Syn a dcera mají podélně i příčně ploché nohy a navíc vbočené paty, takže mají tzv. skořepinové vložky. Za jeden pár jsem doplácela kolem 600 Kč. Do bačkor, do bot na ven, a pro obě děti - celkem kolem 2,5 tisíc~q~. Ale v tématu se někdo zmiňoval, že pokud má ortoped smlouvu s protetikem, platí se za vložky pakatel. Možná i každá protetika má výrazně odlišné ceny - ceník mají většinou takový povšechný ve smyslu "cena podle náročnosti zpracování"...
Nemáte někdo tip na ortopeda, protetiku, kde mi vložky vyrobí z valné části na pojišťovnu (jak se někdo zmiňoval). Jo a místo Praha a pojišťovna VZP.
Díky za přínosné rady!!
Arien+2
  • 
18.4.2015 9:51:15
Tejpy by měl skutečně aplikovat někdo kdo to umí. Tohle se správně fakt nedá udělat jen podle nějakého videa. Takže doporučují jít k odborníkovi.
Předpis nepotřebuješ pojišťovna to stejně neplatí.
Colombi 75159
17.4.2015 20:05:50
Cvičit, protahovat, procvičovat úchop nohou a chodit bosky, nejlépe po trávě, apod.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 917  [Dalších 687 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.