| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nemůžu otěhotnět

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 32037  [Dalších 31887 >>]
Danca78 71667
8.6.2011 7:55:03
Veru,
ahojda ~3~ My sice NB zapínáme denně, ale taky není co psát a už sem vlastně nikdo nechodí ~d~
U nás vše při starém. Já chodím do práce a pro Verunku mam hlídání. Celý květen byla s mým taťkou, tak teď potřebuje "dovolenou" ~t~ Takže je malá tento týden u tchánojc.
S bráchou mě to mrzí, v dnešní době je to fakt blbý být bez práce. Peníze jsou pořád potřeba ~d~
Jinak s dovolenou taky nevim. Asi si vezmu ňákej den v červenci, chcem jet do Německa a pak někam tady. V srpnu pak budu potřebovat dovku na Phu a pokud bude v září IVF, tak taky. A ještě aby mi zbylo něco na Vánoce ~d~ No bude to zajímavý, ale nějak to vymyslíme ~5~

Přeju pěkný den všem ~3~

Veru,
užijte si jarmark ~R^
*Verča* 40351
7.6.2011 14:27:31
ahojky po delší době
já ani moc nezapínám PC,o víkednu skoro ne,a nic nového není,tak ani není o čem psát
zdravím všechny

Danči no já doufám,ale nakonec jak jsou ty svátky,tak jdu celý týden do práce,tkaže mě hodiny zbydou a vyberu si ještě něso v srpnu,ale dovča nevím no,přišlo nám nečekané placení něčeho,takže moc peněz není bohužel,svatba nás tayk něco přijde,furt něco~q~ted jarmark

Leni,Jáji~3~

jinak u nás včera pořádná bouřka,přítel v práci,až jsem se bála,jak to práskalo,fuj,ale apson zalilo,bylo potřeba,dnes už taky hřmělo,asi zas večer přijde
já byla včera u našich,přijel na skok brácha,vyhodili ho z práce,tak musel na pracák~:(
a opět tu máme každoroční jarmark o víkednu,kolotočáři už jsou tady a před balkonem máme nájemníky,včera jsem ani nemohla spát,jak byli hluční,docela uvítám,když nebude o víkednu takové vedro,to je pak k padnutí,budem asi zas pořád venku,nejlepší je to pátek večer,někdy vydržíme až do úplného rána,přítel přijede až v půlnoci,tak uvidíme

tak se zas mějte
pa
Danca78 71667
3.6.2011 8:50:16
Leni,
dr. je dobrá. Je to dětská kardioložka a ten doplerovský UTZ bude dělat taky ona. Nikam jinam nás neposílá. Taky pevně doufám, že už nás vyřadí.

Včera sme byly na druhé klíšťovce. Verunka se tentokrát bála a při očkování cukla, ale jinak v pohodě. Dostala hezkou náplast a hlavně bonbon. Další přeočkování až za 9-12 měsíců ~R^

Taky přeju pěkný den a hezký víkend. U nás od St stále deštové přeháňky nebo déšť. Tak se snad víkend povede ~R^
elko 70879
3.6.2011 6:50:15
Dánči,

myslím,že jsem to pochopilá dost jásně,sámá si nápsálá,že jdete ná lepší utz.On Kubá táky není v klidu á záleží ná zkušenosti dáného mudr,kválitě utz.
Ták át lepší utz odhálí zdá je Veru ok nebo budete nádále v pozorování.~;)

Všem přeji krásný den á ještě krásnější víkend~3~
Danca78 71667
2.6.2011 18:44:24
Leni,
to si asi špatně pochopila. Dr. ví co, ale nebylo to vidět tak dobře, že by mohla říct je to OK už nemusíte chodit. Takže nás pozvala opět na září s lepším UTZ.
Verunka se bála, nevěděla co jí čeká, takže tomu odpovídalo i vyšetření. Prostě nebyla úplně v klidu, aby to dr. mohla na 100% posoudit ~d~
elko 70879
2.6.2011 11:40:17
Díky Dánči.
I já s Kubou chodím ná kárdio,má vádu od nárození,ále nidky jsem se nesetkálá s tím,že by nedokázál dr říci,že neví.Ták áť příště víte více.:-)
Danca78 71667
2.6.2011 9:04:25
Leni,
to je mi moc líto. Hlavně aby byl Kubík zdravý, i když práce je taky důležitá.

S Verunkou chodím na srdíčko od narození. Jak byla předčasně, tak neměla něco srostlé, ale že se to s věkem spraví. Včera nemohla na 100% říct, jestli už je to OK, tak příště lepší UTZ.
elko 70879
1.6.2011 17:36:00
Dánči,

Kubá není ok,dnes jsme byli ná álergu á u dětské pro átb,tákže od července dávám výpověd,Kubá přeruší docházku v jeslích,doporučili mi to už 2mudři do vytržení nosní mándle nedávát do kolektivu.

áť je příště kárdio v pořádku.Co Verunce nášli?
Elinka2 74449
1.6.2011 16:03:39
ětma je dětma.
Elinka2 74449
1.6.2011 16:02:53
Ahojky, taky se připojuji k přání vše nej nej všem dětičkám.
Já vůbec nestíhám chodit na PC, pořád jsme venku nebo u kamarádek, nebo já v práci.
Dnes tu máme zatím sluníčko, už jsem koupila dětem nějaké mlsky a taky zmazlinu od Algidy, že si všichni večer dáme - na oslavu toho Dne dětí. Tedy kromě Toníčka, ten je na ozdravném pobytu se školou, ale přijede už v pátek.
A v sobotu jedeme na dovču, tak se moc těšíme!!
Mějte se krásně a pohodově. A hezky to s ětma oslavte~z~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 32037  [Dalších 31887 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.