| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nemůžu otěhotnět

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 32037  [Dalších 31897 >>]
minx + burčák + mladé víno 76424
29.6.2011 14:34:11
Ahoj holky,
děkuju moc za přání!!! Nojo, zas o rok starší ~j~ Narozky jsem oslavila v kruhu rodinném, nadvakrát, protože původně jsme plánovali oslavu se všema v neděli, jenže Filda byl od čtvrtka nemocnej a v neděli ještě nebyl ve své kůži, tak jsme udělali jen menší posezení s našima a babičkou, pak ještě přišel brácha, ale manželovi rodiče až včera, to už byl Filda úplně ok. Nevím, co to byla, nějaká viroza asi - v noci ST/ČT asi 4x zvracel, chudáček malej, bylo mu nějak zle, pak měl ve čt teplotu až horečku a ještě jednou zvracel. V pátek už vypadal líp, tak jsem myslela, že to byla jen nějaká taková ta krátkodobá záležitost, ale v sobotu dopoledne byl zas nějakej přejetej, pak mu vyletěla horečka a měl ji celé odpo jen s mírným zlepšením, ale měl fakt vysokou a moc ani sirup nepomáhal, hodně spal a byl prostě "mimo". Dokonce jsem volala našemu doktorovi o radu, protože mi bylo divné, že to má takhle horší, když už je to třetí den, ale říkal, že to může být. Že divné by bylo mít horečku ještě 4.den. Tak jsem nejeli na pohotovost a opravdu další den už byl ok, teda bez horečky. No a teď už je úplně fit. Akorát teda taky ty 4 dny skoro nic nejedl, což u něj neznám. Při nemoci většinou nic moc nejí max. 1den, ale takhle dlouho... no už snad dobrý.

O víkendu se stěhuju na tu chalupu, tak minimálně 14 dní nebudu ani na netu... pak Vás dočtu.

Jáji, Tys to myslím nedopsala :-) CHtělas napsat k tomu nádobí, že nejlepší na myčce je ten uklizenej bordel, ne?
Jj a vozím Ráďu na břiše, což jsem s Fildou nezažila. Filda se mi z lehu na zádech zvedal hlavou a přitaohval rukama o kraje kočáru, to Ráďa nedělá, ale na zádech pořád být nechce, tak jezdí na břiše a čučí. Navíc ještě neumí sedět, tak sporťák nemůžu mít. Filda už v jeho věku uměl.
Jj a vařím, skleničky by mě přišly děsně draho s jeho apetitem, ale je to práce a práce, to jo!!!

Jůůů, budíček, dopíšu později!
elko 70879
27.6.2011 14:46:26
přejeme Ti vše nej k nározeninám,hlávně zdrávíčko,štěstíčko,lásku á pohodu~x~
*Verča* 40351
27.6.2011 14:39:34
ahojky tak zas taky po delší době zdravím
máme za sebou pěkný víkend,byli jsme na té svatbě sestřenky ve ždáře nad sázavou,jeli jsme v pátek v půl třetí,v půl sedmé jsme byli tam a zpátky včera už vpůl dvanácté,takže doma ve čtyři,zdrželi bysme se třeba dýl,někam bysme se šli projít,ale kvůli počasí jsme to vzdali,taky jsme toho měli docela dost
bylo to moc krásný,na svatbě přes 60lidí,až na pár zmatků se vše vydařilo,byla velká sranda,tancovalo,hrála kapela,tombola,novomanželé plnili úkoly
užili jsme si to

Minx díky,ted v práci momentálně vše dobrý
léto je fajn vid a že doma binec no tak máš a co?~:-D
myčka ale je určo fajn,kdžy už jsou dvě děti,aspon kvůli tomu bordelu,takže chápu,ikdyž mě taky nevadí mejt nádobí
užjte si chalupu a to je nejlpší,když bude manža budovat,odjet pryč
nojo muškát,byl jen jeden v květináči

a Jani vše nej k dnešním narozeninám~s~~;((~x~

Danči jsem ráda že Veru i všichni okolo zvládaj,a v září určo taky,Verunka je šikulka,třeba to bude dýl trvat,ale zvládne to taky
tak at vyjde nějakej ten výlet~R^na dovču na více dní se nechystáte?
to máš dobrý že aspon nějaká lepší vyhlídka,já budu mít asi furt stejně,ale nestěžuju si,jsem ráda že práci mám,ikdžy to není žádnej vejvar no~d~

Leni,Jáji ~3~

Eli dětem hezké prázdniny
Danca78 71667
23.6.2011 13:44:53
Eli,
ahojda. Téda vy si užíváte ~R^
Ta stezka v korunách stromů jsou lávky ve výšce, takže naučná stezka.
Elinka2 74449
23.6.2011 9:15:09
Ahojky holky,
vidím, že jste písaly, tak taky něco přidám.
Byli jsme na dovče na Mallorce, jeli jsme 3 rodiny, jedni mají 2-letou holčičku a druzí 3-letou holčičku a 1-letého kluka. Jeli jsme takhle poprvé, že nás jelo víc rodin a bylo to super, my ženské jsme snad probraly vše co se dalo a dětičky si spolu vyhrály, byla sranda. Byli jsme jen na týden, manža nemohl kvůli práce na déle a na podzim chceme jet ještě někam dále. Půjčili jsme si na jeden den auto a jeli na výlet - do Dračích jeskyní, do Alcudie a na Formentor - maják. Občas byl večerní program, bylo to fajn i děti byly nadšené, chodily spát ve 22h. Máme strašně moc fotek, jestli bude čas, nějaké tady dám.
Včera jsem byla s Jonkou na takové akci z Kenny klubu, Cesta do Pravěku se to jmenovalo, šlo se parkem a kolem řeky podle fáborků a šipek na chodníku a děti na stanovištích plnily úkoly a dostávyly odměny, končilo to v jedné restauraci, sedli jsme si venku, pro děti tam je spousta zábavy, velké pískoviště, domeček, skluzka... Chtěli jsme si dát zmrzku, ale došla!!! Tak jsme skončili u pizzy, ale byla taky dobrá. Domů jsme dojeli až ve 20h, Jonášek chtěl být ještě na zahradě a pak rovnou do vany, byl heozně ušmudlaný.
Minx, myčka je super pomocník a nová koupelna, to se těšíš, že? My budeme na podzim kupovat tu sušičku prádla, taky se těším, a taky uvažuji o robotickém vysavači, ale manža říká, že už robotický vysavač máme - naše děti~:-D
Kristýnka už absolvovala několik parkurových závodů a je dobrá, už nepadá a koník už nestávkuje. Na jedněch byla dokonce třetí.
Toník už ve škole tento týden končí, na vysvědčení bude mít jednu dvojku, je šikovný, jen s ním začíná asi trochu mlátit puberta, někdy odmlouvá a ty jeho řeči...
S Jonáškem máme starosti, před někulika měsíci se mu udělaly bulky na hlavě, první jen jedna, pak přibývaly. Dětskaá nás poslala na rentgen, tam je vše v pořádku, na UTZ břicha, taky vše v normě, a na kariologii a genetiku - to teprve půjdeme. Má podezření na jednu nemoc - neurofibromatozu. Tak doufám, že se nepotvrdí.
V září taky půjde do školky, ale asi jen na dopoledne, já půjdu do práce jen na zkrácený úvazek. Zatím se do školky těší, tak jsem zvědavá. Ale jak chodím cvičit, tak tam je koutek s hlídací tetou a tam už někulikrát byl a v pohodě. Teď chce se mnou pořád chodit, pořád se ptá kdy už zase půjdu na zumbu.
Danči, tak jedete do Německa, to v korunách stromu je nějaká dráha nebo naučná stezka? My tady kousek máme Opičárnu, jsou to takové provazy a různé lezení mezi stromy, ale je to pro větší děti.
Jáji, tak si taky užíváte léto, to je fajn.
Všechny moc zdravím a papa
Danca78 71667
23.6.2011 7:47:14
Ahojda děfčátka,

po delší době opět nakukuju a co nevidím ~e~ tady něco přibylo ~R^

U nás nic nového není. Já chodím do práce, sem spokojená, až na ty peníze, ale to budu muset aspoň 3 měsíce vydžet a pak si říct o přidání ~j~ Verunka je nadále v hlídání u tchánojc. Teď teda pár dní měnili okna, tak ji měl taťka. Naštěstí to oboustranně funguje, tak sem bez starostí. Ovšem jak to bude až půjde do školky.....netuším. S dětma do styku moc nepřijde, ale pořád říká, jak se těší, až si budou hrát. Ona je taková tichá v kolektivu, že jen pozoruje a dlouhou dobu jí trvá než se zapojí ~d~ Uvidíme v září, kdyžtak bude chodit ze začátku jen do oběda a pak domů. I když doma stále po obědě spinká a to kolikrát i víc jak 2 hodiny ~8~

Minx,
tak Filda měl opět klíště? To už je nějaké třetí? Je nějak přitahuje, ne?
Do Německa pojedem jen na výlet a je to kousek od hranic. Stezka v korunách stromů se to jmenuje. Verunce jsem v Út vyzvedla pas, teď už jen vyměnit Kč na Eura a můžem vyrazit ~R^

Jáji,
mávám ~3~

Veru,
tak ste si užili jarmark ~R^ Co v práci? Jde to?

Mějte seee ~3~
Jája a spol. 71011
22.6.2011 23:12:03
Veru, ahojky !!

Minx, nazdarek, koukam, ze jste taky venku, co to jde a taky mame stejny rezim se spanim :-) I kdyz nekdy to pres ten obed nevyjde a Kacka jde spat az pozdeji, tim padem nemam tolik casu na klidek-i kdyz zatim to celkem jde, dokud nikam neutika ;-) docela se toho desim, az ji nebudu moct spustit z oci zase ten rok, nez prestane byt uplne harakiri :-)
Fildasek je sikulka, jak krasne posloucha venku na kole. A Rada stejne jako Kacenka rad jezdi na brisku a pozoruje? U nas je to hitovka :-) Nejradsi ma Kacka, kdyz ji venku nesu samozrejme a muze koukat bez vetsi namahy.
Docela se tesim, az si sedne a bude moct jezdit ve sportaku, prochazky se nam zprijemni, protoze nekdy uz v tom kocarku lezet proste nechce ani tak ani tak a musime letet domu.
A Radovi uz doma varis? Ja to resim zatim sklenickama, za prve kvuli chemii a za druhe je to desne pohodlne, zatim se tomu proste vyhybam, co to jde :-)
A s tim nadobim mi mluvis taky z duse. Clovek to
minx + burčák + mladé víno 76424
22.6.2011 15:01:27
Ahojte, jdu se Vám taky ozvat. Obě dítka mi spinkají, oni takhle po oběfě spí zároveň, to je balzám, Ráďa totiž spí dopo na procházce třeba jen chvilku a pak hodně kouká (jezdíme pořád v hlubokáči, ale na bříšku, protože ještě nesedí) a pak po příchodu si dá oběd a vytuhne a chrní a chrní a chrní doma v postýlce. No a Filda taky ještě spává po o. Takže to vychází dobře, ovšem já v té době kmitám kolem toho výbuchu v kuchyni :-) jak tu chystám sobě, Ráďovi a Fildovi oběd, i když sobě ho nosím, tak je tu nádobí a nádobí a roztahaných věcí, co ti dva vytahají, než něco nachystám... taky už jsme koupili myčku, sice kuchyň nová bude až později, počítáme tak za tři roky, teď na ni nejsou peníze, ale myčku jsme sem objednali, manžel na ni zatím dá provizorní dvířka (je vestavná) a až bude nová kuchyň, tak se to vymění. Koupili jsme ji teprve teď, takže ještě není nainstalovaná, ale už se těším. Nevadí mi ani tak umývat to nádobí, ale ten bordel ze spousty nádobí tady pořád, není tu skoro žádná prac. plocha, takže nádobí musím neustále odmývat, aby se dalo něco dělat. No a protože už vařím Ráďovi příkrmy, tak toho začíná být moc.

Jinak jsme venku, co to jde, je to super, to léto, Filípek parádně drandí na kole, jezdí rychle, ale ne tak, že by mi ujížděl, je moc hodnej a drží se kolem mě, lidem se vyhýbá, u silnice vždycky zastaví, takže můžem cestovat celý den klidně po celém městě. Dneska jsme šli pořádně daleko do města, na jednom velikým hřišti na takové jakoby velké zahradě jsem nakojila a zpět jsme jeli busem, prostě je to teď venku paráda. Akorát ten binec doma no ~:-D

Dneska máme pařák, tak odpo budem možná jen na zahrádce, vytáhnem zas bazének po nějaké době... projít se půjdem asi až navečer.

Jinak začátkem července bude manžel předělávat koupelnu v patře, bude tam vana, to se strašně těším (teda hlavně v zimě), a my s klukama se zas "odstěhujem" na chalupu minimálně na 14 dní, abysme nebyli v tom prachu - manžel bude dělat po práci, a občas za náma přijede. Jinak tam budu s kamarádkou a přijedou další návštěvy, už jich máme naplánovaných, že ani nevím, jestli to všichni stihnou ~:-D ta chalupa je kousek od Znojma.

Veru, super, že jste si užili jarmark, a v práci jakžtakž dobrý? Tak ať je to lepší a lepší ~x~ ale vstávání v půl čtvrtý, to by mě asi zabilo, to ybch spala taky každej den po příchodu domů.
A někdo ukradl muškát? Jako i s truhlíkem? To taky zírám...
S bráchou je mi to líto, tak ať brzo najde práci!

Jáji, se spaním to máme podobně, Ráďa taky spí dlouho a budí se na kojení mezi 4-6 a pak ještě usne a spí min. do osmi, to Filda taky. Takže já se vyspím dost, ale budu sto muset v srpnu nějak začít korigovat, jak začne školka, tak tam budem muset být do osmi, takže bude muset nějak budit... se mi moc nechce, ale snad aspoň bude Filda usínat dřív večer. Teď usíná až tak před desátou pořád. Ráďa ne, toho položím v osm do postýlky a je tuhej ~:-D
Hoď fotky!!!
A s jídlem to máme taky tak, oběda sní 150-250, podle toho, jak jsem předtím kojila, večer dělám kaši z 210ml mlíka a dopo už jí i svačinku (někdy je to spíš snídaně, když vstane až v 9 jako dnes) - ovoce, teď jsem dávala třešně, protože jsme je měli ze zahrady, buď samotné nebo s banánem, a úplně bez problémů a šmakovaly.

Danči, co tchyňka a co Veru, pořád v poho s hlídáním? asi dokud je u babiček, tak jo, že, to je zvyklá. Já jsem zvědavá na toho našeho šamšulu v září. O školce mluvíme, sám říká, že tam půjde, těší se, s dětma se kamarádí a rád si s nima hraje (zvlášť se staršíma, který si hrajou s ním, ale i s mladšíma se snaží, akorát že ty to zas ještě samy neumí si hrát s ním), no ale jaký to bude v tý školce, to jsem zvědavá. Jsou tam třídy po 28 dětech. Ale zas si říkám, kdo už, když ne Filda, by to v těch třech letech měl zvládnout - on je dost samostatnej, dobře mluví, obleče se sám, a všemu možnému rozumí a je s ním domluva, prostě přijde mi, že je na školku zralej. A zezačátku si můžu dovolit ho tam nechat třeba jen dopo, a pak uvidíme, když bude chtít i na spaní, tak bude i na spaní.
A kam do Německa?
Jo a na klíšťovce jsme byli zatím na té první, Filda ani nezabrečel, ale asi nevěděl, co ho čeká, i když jsem říkala, že to štípne. Ale na tu druhou jsme zvědavá, když už bude vědět, do čeho jde. Máme ji ale odloženou na trochu později, protože dva dny po první várce OPĚT chytil klíště, takže musíme počkat tři týdny - půjdem asi teď v pondělí.

Leni,koukám tu máš nějakou změněnou registraci? Jsi to Ty, to ELKO, ne?

Eli, ahoj, kam jste jeli na dovču?

Jo a dostala jsem první MS po porodu, fuj, už jsem skoro zapomněla po víc než roce, ajk nepříjemný to je :-©
*Verča* 40351
17.6.2011 18:15:10
ahojky
píšu zas po delší době co u nás nového
jarmark jsme si minulý víkedn užili,bylo hezky,až v neděli dopo pršelo,ale i v neděli jsme ještě do večera byli venku,v sobotu asi do dvou do rána,v pátek jsem jen chvíli chodila s kámoškou a šla domů,v sobotu s bráchou
jinak v práci jakžtakž dobrý
včera jsem byla u tety na kafi,domluvit se aby mi příští sobotu nakrmila Terču
ve středu jsme byli u babičky
dnes jsem se šla z práce rozloučit s našima,odjížděli v půl třetí do chorvatska,ty se maj,budu na ně myslet,až budu sedět v práci
příští úterý se už strašně moc těším ke kadeřnici,už mám vlasy hrozný:-©
zítra jde přítel do práce,tak budu doma odpočívat a relaxovat,už se těším
jsem docela unavená,ikdyž chodíme brzy z práce,ale vstávání v půl čtvrté je nic moc,že občas dám šlofíka i odpoledne,jinak to nejde
kytičky na balkoně rostou,rajčátka kvetou,jo holky představte si,někdo mi sebral muškát,byl krásnej,a nehcápu to doted
včera v noci tady příšerná bouřka,asi ve dvě v noci,jinak i v týdnu se vždy přihnali mraky a byl slejvanec i hřmělo,jinak dost dusno

tak hezký víkend kočky

Dančijj s dovolenou to jetě zajímavé bude i u mě,zatím mám nárok na pět dní
na Vánoce jeslti tam ještě budu že...budem potřebovat prej devět dní,což je teda dost,tak bude nadělávání jak blázen~e~
přítel ještě ani neví,jslti bude mít tu dovolenou se mnou,takže ani nic naplánovat ještě nemůžem~:(

Jáji Kačenka je šikulka,tak at ji i nadále pořád chutná a dělá jen radost.a mějte se fajn

pa všem~3~
Jája a spol. 71011
10.6.2011 22:02:11
Ahojky,
zdravim po delsi dobe, ja proste nejak nestiham, to uz nebudu asi nikdy a az Kacka zacne behat, tak snad hodim PC rovnou z okna ;-)

Danci, chtela jsem hlavne reagovat na dotaz s ockovanim, holky to zvladly bez reakce, akorat se mi zdalo, ze maji spatnou naladu par dni, ale uz se to srovnalo.

Leni, na vas myslim....

Veru, Minx, ahojky, zdravim vas holky.

Eli se taky ukazala, ahojky ~x~

U nas neni nic noveho, Kacka papa sklenicky a uz sni k obedu i celou prvni lzicku. Smakuje ji, doufam, ze ji to vydrzi a nebude takovy horor s ni jako s holkama :-) Vecer zbodne plnou misku kasicky a uz par dni se ji podarilo spinkat az do rana, kojim mezi 4-6 rano, takze prospana noc, sikulka moje ~m~~m~
Musim postahovat nejake fotky a vlozit sem, jak rostou ty moje holcicky.

Ja se zas objevim a pokusim se i s fotkama,

Krasny vikend vsem ~;((~;((~;((
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 32037  [Dalších 31897 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.