Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janinka a dvě princezny | 132403 |
25.5.2018 8:52:51
no a to se pak k tomu ale asi přidaly další potíže ne jako horečka, únava, nebo ne?
|
vertigo | 92133 |
25.5.2018 8:44:44
Šla bych na plicní, tam vás vezmou určitě dřív než na alergologii.
|
Arka | 27734 |
25.5.2018 8:39:51
Kašlala jsem vždy celé jaro a skončilo to vždy (několik let po sobě zápalem plic nebo zánětem průdušek).
Šla bych na alergologii, aby mu udělali i odběry a ideálně alergolog, co je spojený s plicařem. Často jsou příčiny provázané. |
K_at | 121378 |
25.5.2018 8:20:03
Jasne ze to dela detska! Jen se jim do toho moc nechce. Tak dobry porizeni. Na rtg se zeptej, to ze doktor o necem nemluvi, to jeste nic neznamena.
|
25.5.2018 8:17:32
tak jsem hodila telefonickou poradu s dětskou. V pondělí jdeme na krev s tím, že nám udělá testy na chlamidie i černý kašel. Prý to jde i u ní a ještě mluvila i o dalších věcech. Na imuno se určitě máme objednat. O rtg nemluvila.
|
K_at | 121378 |
25.5.2018 8:07:06
To ale muze byt cokoliv ve vzduchu. A u cerneho kasle neni jinak nic. Jen kasel. Bez hlenu. Takze objednej na to alergo, muzes zkusit neco na alergii (treba to zabere). Ale asi nemas nac cekat, ne?
|
25.5.2018 8:02:21
není to právě žádná hrůza jako že by se nějak dávila nebo "lámala v pase", ani žádný hlen tam není. Trošku bych to přirovnala ke kašlání kuřáka - takovýto, že tě to "polochtá" ty si třikrát zhluboka pokašleš a dobrý a takhle jede ale celý den, s tím že ráno je to nejvíc. Když byla na té školandě udělala jsem jí celou postel a vše kolem tj. komplet čištění, praní matrace, plyšáků atd. i jsem jí za postelí nově vymalovala. Tady to žádný vliv nemělo.
|
K_at | 121378 |
25.5.2018 8:01:15
A rtg plic, pro jistotu. Pokud chces na alergo, budes asi cekat dlouho. Mivaji hodne narvano. Rtg i zkusmo leky na alergii muze napsat detska. Koukam ze narvat atb a rict, ze to dokasle, to je poklad.
|
K_at | 121378 |
25.5.2018 7:59:08
Alergo imuno urcite, a testy na cerny kasel. Ten bys asi poznala, je to chrchel az ze zaludku. Takovej hnusnej. Zadychava se? Prijde mi to spis jako alergie.
|
25.5.2018 7:54:29
Zdravím, jdu si pro radu. Dcera (9) dlouhodobě kašle, po nějaké viróze jí zůstal kašel. Prvotní léčba doma (Robitusin atd.) nic, po asi třech týdnech lékař - dostala dvojité balení Sumamed (to je na bázi antibiotik dle letáku), zlepšení o cca 70%, ale na kontrole jsem Dr. říkala, že kašle teda pořád, méně ale přece a Dr. říkala, že "si to dokašle", pak byla na škole v přírodě, další dva týdny jsou v čudu a dítě pořád kašle. Hlavně po ránu a při zátěži (třeba skákání na trampolíně). Dnes v noci se ale zhoršila resp. kašlala v noci což v předchozích týdnech vůbec nebylo. Jde o suchý, hluboký kašel, ne záchvaty prostě si třikrát pokašle v pravidelných intervalech.
Má to teda zhruba už nějakých osm týdnů. Teploty ani jiné potíže nemá. K praktičce to dle mě nemá cenu. Chci s ní jít na alegro/imuno, protože jsem se s Dr. domlouvala, že jak trpí na horní cesty bylo by vhodné udělat spirometrii a ty jejich různý foukátka. No a co dál, ORL nebo plicní? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.