| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tvrdnutí bříška

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 942  [Dalších 702 >>]
Balbína 99798
17.5.2010 13:24:20
před porodem jsem asi 10 dní měla každé ráno jakoby menstruační bolesti. Až jednoho rána nepřešly, nepomohla ani sprcha. Když začaly jakoby stahy, nebyly moc bolestivé, šlo o tvrdnutí břicha pravidelně po 5ti minutách, tak jsme jeli.
Raduza 68805
17.5.2010 13:23:39
Beruško, zašla bych někam ještě dnes.
Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 45961
17.5.2010 13:22:11
Beruško vanu jsi zkoušela? Buď pomůže nebo to rozjede, ale to je ještě brzo ne?
Beruška+J02A07T10 48718
17.5.2010 13:21:25
ještě dodám že na tom tokografu nikdy nic nebylo vidět, ani v podstatě už při probíhajícím porodu, dle mého dr to je proto, že mám příliš pevnou děložní stěnu a reakce nejsou tak markatní, otvírat jsem se vždy otvírala až při samotném porodu a u dcery až po tabletě na dozrání čípku.
Beruška+J02A07T10 48718
17.5.2010 13:19:55
Holky, jsem 36+2, od rána se cítím mizerně, prvně mě šíleně bolelo břicho a celej den mě bolí bederní páteř - v kříži. Bolesti břicha pokračují, bolí mě i pod hrudním košem, občas mi stvrdne bříško. Malej vyvádí jak šílenej a bolest od páteře mi vystřeluje do pravé ledviny.

Na kontrolu jdu zítra na první kardiotokograf a do poradny, myslíže, že to může být začínající porod?

Ani u jednoho z dětí mi voda nikdy nepraskla, museli mi ji protrhávat, takže na to spoleh není. U syna jsem rodila přirozeně, ale bolesti byly pravidelné - bederní a břicho, bohužel si už ale za 8 let nepamatuji, jak moc bolely :(
Dcera byla vyvolávaná a bolesti byly hrozný.

Připadám si jak vyjukaná prvorodička, a ne jak matka od dvou dětí, tak budu ráda za každou info, dneska to tu nějak doklepu a ráno hned jsem objednaná, jestli s tím máte nějaká zkušenosti budu ráda.
Tiše doufám, že to porod není, potřebovala bych vydržet 2v1 ještě aspoň 2 týdny, manžel jede na školení a neměl by se nám kdo postarat o děti.

Moc díky za každou radu, plevelení povoleno.

:D
..maya.. 86852
19.3.2010 16:06:57
spíš bych řekla že se ti natahuje kůže, hodně mazat a jemně masírovat, tvrdnutí bříška se projevuje stažením děložního svalu..prostě ti ztvrdne celé břicho a je to velmi nepříjemné
Culie 103522
22.2.2010 10:34:03
ahojky,sem ve 21tt, a tlačí mě podbřišek a trochu i břicho po stranách. Je to normální??? Minulý týden sem byla na amniocentéze. Je to mé první těhu a pořád se pozoruji,je mi skoro 30 a mimi sem moc chtěla. Možná vám přijdu jako natvrdlík.
Liška s banem :) 80734
9.9.2009 14:56:37
Cvik proti tvrdnutí bříška: V porodnici jsem si nacvičila účinný cvik proti tvrdnutí bříška. Prostě, jakmile cítíte, že bříško začíná tvrdnout, lehnout si na záda a nadzvednout pánev. Tím pádem se tvrdnutí přeleje do horní části dělohy (která tak roste) a snižuje se tlak na čípek. Fakt to dost pomáhá (pomohlo to mně i mé kamarádce, které se expresně zkracoval čípek).
Ufonka 62140
8.9.2009 21:03:49
Já vystřídala tři gynekology za svá tři těhu. Z důvodu stěhování a návratu zpět :-)) Poslední dva byli machři. Oba dva v mém případě neřešili ani tak frekvenci jako stav čípku. Oba zkonstatovali, že mám aktivnější dělohu. V mém případě bylo tvrdnutí 30x denně naprosto normální. Ale nechci tento problém rozhodně zlehčovat.
Berry & berušky 8026
7.9.2009 22:39:13
Lenelko, tak to jsme na tom úplně stejně, u prvního asi 15.tt, u druhého těhotenství jsem to poznala taky už v 8. týdnu, tím, že je to tvrdnutí jsem si byla naprosto jistá, ten pocit nejde zaměnit. A rodila jsem 41+3 a 39+4, takže to o ničem nevědčilo:-)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 942  [Dalších 702 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.