Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Barbuschka | 60578 |
18.6.2014 0:11:13
Kdysi jsem měla teorii, že Ergo sedí více štíhlým vyšším lidem, Manduca snese i silnější postavu.
Pak jsme odzkoušeli, že v Ergu se nám lépe nosí malé dítko (cca. od 5 měsíců) na bříše, v Manduce starší dítě (cca. 2 roky) na zádech. Teď máme shodou okolností obojí, nosím radši v Ergu (má měkčí polstrování). Ale velká výhoda Manducy je, že lze lehce zapnout popruhy křížem. To u Erga sama na zádech neudělám. (Ale máme ho už 6 let, možná to za tu dobu vylepšili.) A ještě jeden postřeh - Ergo už toho s námi zažilo hodně, je vyšisované, ale stále drží. Manducu jsme dostali už použitou (ale určitě je mladší než naše Ergo) a už je místy lehce prodřená. A vím, že si na to stěžovalo už více lidí. |
Barbuschka | 60578 |
18.6.2014 0:10:47
Kdysi jsem měla teorii, že Ergo sedí více štíhlým vyšším lidem, Manduca snese i silnější postavu.
Pak jsme odzkoušeli, že v Ergu se nám lépe nosí malé dítko (cca. od 5 měsíců) na bříše, v Manduce starší dítě (cca. 2 roky) na zádech. Teď máme shodou okolností obojí, nosím radši v Ergu (má měkčí polstrování). Ale velká výhoda Manducy je, že lze lehce zapnout popruhy křížem. To u Erga sama na zádech neudělám. (Ale máme ho už 6 let, možná to za tu dobu vylepšili.) A ještě jeden postřeh - Ergo už toho s námi zažilo hodně, je vyšisované, ale stále drží. Manducu jsme dostali už použitou (ale určitě je mladší než naše Ergo) a už je místy lehce prodřená. A vím, že si na to stěžovalo už více lidí. |
M a 2 |
• |
17.6.2014 22:46:06
Máme Manducu už od prvního dítěte. V obchodě jsme zkoušeli tehdy Ergo a Manducu a pamatuji, že na Ergo se muselo dokupovat ještě jeden kus, nějaký prodlužovák přes pas. Manžel je totiž tlustý (má veliké břicho) a je o hlavu větší, já malá a normální. Takže přestavujeme, jde to lehce. Jediné co jsme střihali na míru u Manducy je sepínací pásek přes prsa. Manžel jak je veliký tak ho škrtil na krku po zapnutí všech přezek. Takže jsme párali švy na rameních popruzích, tak aby se spínací pásek mezi prsama dal posunout výše. Teď už je dokonalá :). Obě děti ji milují.
Ale taky jsme nosili v Manduce až starší, tak od 5-ti měsíců. Na první jsme ji neměli a na druhé jsem měla šátek. Mě ta Manduca prostě na miminko nepříjde pohodlná. Šátek ho tak nějak obemkne a přizpůsobí se dokonale, jde posouvat, štelovat přesně podle miminka. Manduca ne. Ta je super na větší děti, my nosili pak do třech let. |
Maťa. | 21117 |
17.6.2014 22:25:59
Jo..nosila som od 2 mesiacov vpredu, od cca 7 mesiacov na zádech. Mladší Manducu miloval
|
Maťa. | 21117 |
17.6.2014 22:23:06
Mladšieho som odnosila v Manduce a volila by som ju znovu.
|
Puma | 54527 |
17.6.2014 21:46:24
Špatně jsem to přilepila.
|
Puma | 54527 |
17.6.2014 21:25:59
Proč ti jde o ta vyztužené záda?
Dokud dítě nesedí, je žádoucí, aby mělo páteř v podobě písmene "C". Toho se docílí koleny výš než zadeček dítěte a právě nezpevněnými zády nosítka. Jestli jsi to myslela jinak, omlouvám se za příspěvek mimo téma. Pokud jsi drobná, vyzkoušej i Beco. Pro první měsíce bych pak doporučila šátek a vak. |
Jarmilka. | 136465 |
17.6.2014 19:44:27
Jednouvjsem zkoušela luxovat s Manducou a cítila jsem se jak nevolník na bavlnový plantáži, jednou jsem s ní vařila a málem si ufikla prst. Naštěstí si dali kluci říct a nositko bylo jen na cesty ven a doma leželi, starší měl rád hnízdo v polštáři (sedacím vaku) s polystyrénovými kuličkami, mladšímu stačila kolébka a nad sebou chrastítka. Ale to dostali do vínku, dodnes vzpomínám, jak byli první měsíce boží.
|
Jarmilka. | 136465 |
17.6.2014 19:41:18
Jinak Liliputi mi přišlo nejblíž Ergu, ale levnější, dá se s ním používat Ergo vložka.
|
Jarmilka. | 136465 |
17.6.2014 19:40:27
No hrozný je, že na zádech se mi i ve 2 r kroutí, ale jak ho dám na břicho, je klid a mír a i usne, v kočárku výjimečně. Což az az moje záda, v půl roce měl 10,5 kg, záviděla jsem lehká miminka
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.