| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Šátky, klokanky a ostatní nosítka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 11998  [Dalších 11848 >>]
Jarmilka. 136465
17.6.2014 19:38:38
Naživo jsem tu vložku neviděla, ale zas tak bych se potu nebála, bylo mi horko spíš v pase a na ramenou, kde jsou popruhy, s prckem jsem se nějak teplotně sžila, když nebylo teple oblečené, bylo to, jako mít nohy u sebe nebo ruce u těla. Ale s tou ergo vložkou nevím. Ještě je moznost výpůjčky nosítka, na pár dní. Uvidíš, jestli vám to sedne.

3,5 kg, no záleží i na pevnosti těla, malej si vždy položil hlavu na moje prsa, bylo to v pohodě, ale starší i v té manduční vložce byl pocitově n nošení až v 3. měsíci, to už bez vložky. Ale kamarádka manducovala 2,8 kg miminko od asi dvou týdnů.
Sosina + 2 142973
17.6.2014 19:06:30
já měla Manducu a byla jsem moc spokojená, ale měli jsme ji jen do cca 1 roku dcerky, pak už se nechtěla nechat nosit:-)
withep 93862
17.6.2014 18:21:16
Hlasuju pro Manducu. Nosili jsme v ní i novorozence. Kamarádka má po dvou dětech v Ergu na třetí dítě Manducu, je spokojená, i když s tím Ergem byla asi taky (to snad ale je až tak od 3 měsíců). Ještě jsem slyšela pozitivní ohlasy na Beco - v něm se prý dá přendat třeba spící dítě z jedné osoby na druhou. Na zádech nosím; dítě, které je už seďací/klečací (cca od 9 měsíců) si tam švihnu sama, menší je lépe dávat na záda s pomocí druhé osoby.
Bouřka 7675
17.6.2014 16:27:24
Řekla bych že Manduca x Ergo je čistě o osobních preferencích. Zkoušeli jsme v obchodě obojí a líp nám seděla Manduca. Má víc popotahovátek na upravení, což při velkém rozdílu mezi rodiči (jsem o čtvrt metru nižší) je docela šikovný.
Mamisek 92670
17.6.2014 16:19:43
Mám manducu od synových tří měsíců, tehdy jsme kočár nepoužívali vůbec, syn ho do doby, než začal sedět, nesnášel. Vařila jsem s ní, chodila na výlety, věšela prádlo....zatím si ji nechávám a příležitostně používám i nyní, v jeho dvou letech a dvou měsících. Předtím jsem měla elastický šátek a ten mi nevyhovoval, dlouho se vázal apod. Syna nosím jen na břiše, na boku ani na zádech jsem to nezkoušela. Vyhovuje mi poloha přede mnou, vadí mi, že bych na syna neviděla. Jinak teď na výlety ho manžel občas nosí v krosně Salewa koala, já, když jdu se psem do lesa, beru syna do manducy. toto nosítko mi maximálně vyhovuje, dá se v něm bez problémů odložit spící dítě, aniž by se probudilo, rychle se nandavá, snadno utahuje, povoluje, mám na něj i zateplenou kapsu MAM. Naprostá spokojenost. Jinak tedy nedoporučuji nosítka, u nichž je mimi na břiše čelem dopředu.
Kahlan+5 3069
17.6.2014 14:57:43
Papillon,

my mame Ergo, a to uz ted na treti dite, prvni jsme nosili v satku. Novorozeneckou vlozku jsem pouzivala u predchoziho ditka, ctvrtemu jsou ted 3 tydny, ale jeste jsem nemela potrebu nosit. Do te vlozky se miminko dava normalne v poloze na zadech, takze neni ve vzprimene poloze, ale lezi jako by bylo v naruci. Pozdeji nosime dite na zadech, a to klidne i ve 4 letech. Nosi se vyrazne lepe nez v krosnicce, protoze teziste ditete je tesne u tela, navic je to cele velmi lehke. Vynosili jsme takhle deti v horach do peknych vysek. Popruhy upravovat jdou velmi lehce, takze stridani nosicu neni problem.
Janča+3 67970
17.6.2014 14:22:36
Já nosím v Ergu, zatím vpředu, ale pomalu přes malou přestávám vidět, takže budu muset nacvičit nasazování na záda. Manducu jsem taky zkoušela, ale neseděla mi tak dobře na ramenou.
karma 94498
17.6.2014 14:20:57
já obšas ponosím i 6ti letou dceru, stýská se nám po tom~f~
Papillon 132028
17.6.2014 14:20:04
Tady je video, jak se mimino da do te vlozky a jak se pak stosuje do toho nositka.

http://www.ergobaby.fr/shop/infant-inserts/infant-inserts?scrollTo=instructions/
karma 94498
17.6.2014 14:19:19
přesně. Začala jsem šátkem (ale hned na svislo, koléíbku nikdy, obě děti ležely nerady), pak manduca a mai tai. Manduca na zádech v pohodě, nosím na zádech od cca 4 měsíců (nejprve chviličku, třeba jen "vyluxování bytu"), nyní má mimi 11měsíců a na zádech nosím skoro stále, zvládneš zapnout naprosto v pohodě (nejprve jsem zapínala nad postelí, nyní mám jistotu a zapínám kdekoli). Nedávno zde bylo ještě jiné nosítko a la šátek, to vypadala super, bondolino?? či tak nějak. S ergem nemám zkušenost. Vím, že se na to neptáš, ale domnívám se, že první 3měsíce je na miminí záda šátek opravdu nejideálnější. Pokud váháš kvůli zavazovaní, neboj se toho, jsem supergramlavá a neměla jsem problém~;) Manžel zavazoval u druhého taky v pohodě, u prvního jsem mu vázala mimi já.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 11998  [Dalších 11848 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.