| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Auto

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 28790  [Dalších 28760 >>]
Salamajka 156972
26.3.2025 10:28:37
:-)~:-DJojo řekla bych, že chlap tak v životě nikdy nenatahl rychle gatě jak tehdy :-)i ten knoflík zapínal až potom co skočil dovnitř seslapl pedál a zastavil na tu ruční. Já jsem stihla jen natáhnout k volantu a drcnout od zatáčky na opanou stranu a nohou hledat ten brzdný ručka mrcha v ty vteřině nikde :-)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
26.3.2025 9:22:37
To zní jako Motel Nonstop.
Beat 107867
26.3.2025 9:15:34
Lenko, ale to je taky hodne fuj~:(
Lenka Pražanda 128023
26.3.2025 8:58:10
Přidám příhodu z druhé strany, jako chodec.
Šla jsem tehdy s kočárkem (už je to hodně let zpět) po přechodu na jedné velmi velké, rušné a známé křižovatce v Praze. Hlavní 4 pruhy (2 tam, 2 zpět), totálně ucpaná, před semaforem kolona aut stojící na červenou. Boční ulice (2pruhy) já jdu po přechodu, najednou se hroznou rychlostí přižene sporťák. Vůbec bych ho nezaregistrovala, naštěstí auto stojící u přechodu (pouštěl nás) ho asi viděl v zrcátku, tak zatroubil. Stačila jsem couvnout a uhnout mu. Naštěstí!
A pak hrozná rána. Debil se nevešel do té kolony tak skončil na zábradlí ~t~
Mr. Miçkey 124689
26.3.2025 8:35:43
Kurnik... koukam, ze mi taky pred par mesici propadla obcanka~e~~t~
Beat 107867
26.3.2025 7:16:42
Katko fuj, to jsou přesně ty hnusný čelní nárazy .

Ropu, to dítě jelo na tom odrazecim kole po chodníku a bez zpomaleni pokračovalo na přechod. A jak tam byla zaparkovaná ta dodávka, nebylo pres ni vidět. Zjevil se mi tam zniceho nic. A ještě bylo děsný, jak tam byl sam. Ja vylítla, vzala jsem ho do náruče a běhala jsem kolem a volala: čí je to dite!? A nikde nikdo.. Pak mi někdo rekl, ze asi tamhle ten vchod, první patro.. Tak jsem zvonila a vykoukla matka. Ze prý ho mel hlídat bracha. No.. kluk byl naštěstí ok, ani k doktorovi nechtěli odvézt.. i když jsem naléhala. Nechala jsem jim kontakt a čekala, zda se přece jen neozvou. Doma jsem mela tou dobou o málo staršího. Zasahlo mi to.

Pamatuju si, že ty jsi vaši příhodu taky tady už psala…Taky uff..
white 24391
26.3.2025 6:53:54
~b~~b~Trochu mysteriozní zážitek, přísahám, že jsem si ho nevymyslela, možná trochu přibarvuji:)

Bylo to na Dušičky,(fakt!:) jeli jsme autem z nějakého pobytu,kde se mluvilo hodně o náhodách a synchronicitách. Jeli jsme lesem a zničehonic se odněkud vynořila policie.Tvrdili,že jim přítel nedal někde přednost Žádnou pokutu nechtěli, ani nekontrolovali doklady, jenom jeden z nich řekl: PANE ŘIDIČI, DÁVEJTE SI POZOR!
Jak se objevili, tak zmizeli - tedy odjeli pryč:)
Zdrželi nás asi tak 20 sekund.
Zanedlouho jsme projížděli nějakou vesnicí.Po chodníků šla nějaká nametená dušičková parte vesničanů, Jeden z nich se úplně nečekaně oddělil a vstoupil do silnice.Přítel zabrzdil tak 10 cn před ním.
Pointa je v tom, že střetu zabránila ta krátká chvíle, kdy nás zdrželi ti policajti. Myslete si o tom co chcete:-)
K_at 121378
25.3.2025 20:54:27
Katko, uf.
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Martina, 2 kluci 15942
25.3.2025 20:38:50
Občanku jsem taky rovnou zkontrolovala 🙂 Teď už mám zapnutý upozornění na portálu občana.
Žžena 83005
25.3.2025 20:37:26
Když jsem byla na střední, jeli jsme, myslím, že to bylo v rámci školy, na jednodenní výlet do Polska. Bylo to ještě před EU a Schengenem, pěkně pasová kontrola na hraničních přechodech. No a sedíme v busu ve frontě před hraničním přechodem, čekáme, až na nás dojde řada a přijde celník, no a já poslouchám rozhovor dvou cca 16letých studentů za mnou:
"To by byla sranda, kdyby měl někdo prošlej pas"
"No jo, to by teda bylo něco"
*vytahuje doklady* "Jé... já mám prošlej pas."
No a tak chlapce vysadili na polském přechpdu a jel místo zájezdu po vlastní ose zpátky na jih Moravy.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 28790  [Dalších 28760 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.