| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Věkový rozdíl mezi partnery

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4301  [Dalších 4231 >>]
A. Andrs 157190
2.5.2020 18:12:37
jasne, ne vsechny pocate deti se narodi, ale souhlasim s tim, ze po 12. tydnu tehotenstvi uz je to "hm jake slovo pro to vybrat"
pokud si nekdo chce s pravdepodobnosti hranicici s jistotou "objednat" zdrave miminko, tak tech moznosti do 12. tydne je uz dneska dost
on taky ten postup toho samotneho vykonu je dost hrozny, nechtela bych byt tim lekarem, ktery to provadi, koneckoncu i pro tu zenu je to hruza
Zasjaj. 54917
2.5.2020 18:08:29
Greto, ~x~
Federika 14090
2.5.2020 18:07:52
Gladyo,
~:-D, kdyby mé dceři bylo skoro padesát, zažila si to, co Vendula, pak jediný, co bych si přála jako její matka , by bylo to,aby byla šťastná.
A vždyť jsou hezkej pár, koloušek nekoloušek, věk je jen číslo, někdy.
Gladya, bývalá dasa, 63023
2.5.2020 18:05:07
Nejdřív jsem nevěděla, o koho jde. Mě zaráží její věk, to je na dítě docela dost.

Že má paní kolouška je mi celkem fuk. Když se mi to chvíli zdá divné, vždycky si vzpomenu na páry, kde je muži třeba 65 jeho parnerce 30 a mávnu nad tím rukou.
Jinak pro zajímavost, kdybys měla dceru a ona přivedla domů tvého vrstevníka či ještě staršího partnera, taky by ti to přišlo divné? To nemyslím jako rýpání, jen pro zajímavost.
Marika Letní 140743
2.5.2020 16:53:22
Buchli třeba znali z okolí, co to přesně obnáší a přišlo jim to moc. Možná pak litovali, možná ne. To se těžko soudí... Na potrat jdou ženy i z malichernějších důvodů. Prostě jen nechtějí dítě, nebo další dítě a klidně úplně zdravé by bylo.
A. Andrs 157190
2.5.2020 16:39:41
myslim, ze prave Vendula vi, ze medicina je mocna, ale ne vsemocna,
ze je to o stesti a mas pravdu o zivotnim stylu,
Martina, 3 synové 101865
2.5.2020 16:37:05
vek matky a mozne zdravotni komplikace ditete kvuli tomu

Roli hraje i věk otce. A taky životní styl: někdo si zárodečné buňky prostě poškodí více. ~a~

Předpokládám, že než Vendula oznámila těhotenství, nechala si udělat všechny dostupné testy. ~x~
A. Andrs 157190
2.5.2020 15:20:36
ale tema je vek matky a mozne zdravotni komplikace ditete kvuli tomu, asi je statisticky nejaka korelace, ale to je tolik jinych vlivu, ktere zdravi deti ovlivnuji ~d~
Martina, 3 synové 101865
2.5.2020 14:27:58
spousta bolesti pro to dite...

Znala jsem jednoho takového chlapce v době, kdy moje matka učila v nemocnici. Měl rozštěp patra, žil trvale v nemocnici, jeho rodina nebyla schopna se o něj starat doma. Měl naději, že se to po dalších operacích spraví, ale psychicky na tom hodně zle. ~Rv
neznámá 91073
2.5.2020 14:27:20
Jedno naše dítě se narodilo s kosmetickou vadou, částečně to spravila operace krátce po narozeni, ale pouze částečně, pravděpodobně ho čeká ještě jedna opearace v dospělosti, která pomůže funkčnosti, ale kosmetická stranka věci se moc nezmění.

Oproti rozštěpu patra se jedná o banalitu a i tak mě napadaly hrozné myšlenky. Umím si představit, jak rodiče sejme ještě vážnější diagnoza. Vůbec bych si je nedvážila soudit.

Navíc operace roštěpu patra není prča, na oddělení,kde jsem byla se svým miminkem takové operace dělali. Je to dlouhodobá záležitost, oprací je několik. A děti mají jazyk přišitý k patru, aby si do "toho" nazajížděly. Vždy byla velký sláva, když nějakému dítěti vyndaly stehy na jazyku a mohlo jazyk normálně používat. POdotýkám, že nešlo o úplné mimina, ale o roční a starší děti, které už prodělaly několik takových operací a další měly před sebou.

Fakt nevím, jak bych se k rozštěpu postavila, netroufám si to ani představit.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4301  [Dalších 4231 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.