| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 44753  [Dalších 44713 >>]
beruska 13 87323

Re: nova

26.9.2008 21:39:50
S panem X je to hodne daleko.Na vanoce,narozeniny,valentyn,svatky nekdy i jen tak doveze darek nebo kytku.A nejsou to moc levne darky nekdy se citim trapne nic mu nechci rikat pokazde ma rozzarene oci.Tak mu zkazte radost to prece nejde.Uz nekdy mluvi o svatbe,ale to clovek nevi jestli je to legrace nebo ne.Ktery si den se mne zeptal proc sem si ho nevzala on se ozenil prvniDnes mi manza rekl,ze by koupil baracek my treba dole mama nahore takze zadny pokrok.
Nase spani vypada tak ja s malou v loznici on v obyvaku pry by ji budil nebo ona jeho a on se musi vyspat do prace a ja mam byt v poho.to spani v obyvaku beru,kdyz je nemocny,kdyz jsem mu rekla pojd za nama tak-na mne neco leze.Co se tyce sexu to si rekne.
Zasjaj. 54917

Re: nova

26.9.2008 21:05:09
Berusko,
za prvy, - neznam osobne zadnej vztah, kterej by prezil spoluziti s tchyni v jednom byte.
za druhy - zatim neni jasne, v jake fazi vztah s X je, nepsala jsi nic o tom, ze by ti nabizel manzelstvi, cili je to zatim jen ventil a ne neco, s cim by se dalo do budoucna pocitat

Z toho vyplyva, ze se nejdriv musis pokusit zmenit situaci doma, utikat zatim neni kam.

Situace doma se nezlepsi, dokud budete bydlet s tchyni.

Je potreba se odstehovat i za cenu mensiho bytu nebo nizsiho rozpoctu a zacit vse organisovat jinak.
beruska 13 87323

Re: nova

26.9.2008 17:31:59
Ja to chapu,ale vedel moc dobre do ceho jde ja se stehovat nechtela.Asi jsem narocna mozna po nem chci moc nebo jsem moc hr.
desser 84799

Re: nova

26.9.2008 13:12:39
Beruško, musím souhlasit se Zmatenou. Já mám báječnou tchýni, ale žít s ní v jednom bytě? Manža by to neustál, to vím jistě. POtřebujete miít pro sebe svoje zázemí, soukromí, klid.
zmatená 86730

Re: nova

26.9.2008 12:03:50
Beruško:Je třeba si ale uvědomit, že s panem X nežiješ.Jste spolu když si na sebe uděláte čas a máte na sebe chuť a náladu a za ty chvilky jste vděčný.Nemusíte spolu řešit rodinný problémy typu finance,úklid,příbuzenstvo atd.Prostě jste jenom spolu, což v běžném vztahu nelze,tam se stereotypní a věci týkající se běžnýho života řeší a řešit musí skoro denně.A když je pak člověk od tohohle odproštěnej,snadno se může jevit jako ideální.U Vás si myslim, že by situaci možná ne vyřešilo, ale určitě minimálně vylepšilo, kdyby ste se odstěhovali od tchýně.Manžel by si asi i pak připadal doma důležitější a né ten co poslouchá maminku.Možná i jeho útěky nijak nesouvisí s tebou a s malou ale prostě nechce bejt doma kvůli svý mámě a atmosféře, která u vás nejspíš díky těmhle vztahům je.
beruska 13 87323

Re: nova

26.9.2008 11:34:03
To je tchyne na baterky.Kdyz byla mala jeste mimco tak mela boleni(trpela na to).Tak tchyne po ni neustala rvala at uz je ticho kdo to ma poslouchat a manza mlcel ja vzteky div nabouchla.Porad ma nejake pripominky hlavne kvuli penezum mame ji na krku.Drive to bylo super bydleli jsme v podnajmu tak bylo jedno jestli vysaju dnes nebo zitra.Pakse mela narodit mala a my,ze pujdeme k ni,ze mi s malou pomuze.A ono prd.Manza fuc a tchyne des bes.Mozna je to tim,ze nebydlime oddelene.Kdyz prijde manza z prace tak bych si chtela povidat on nema cas musidelat plany na druhy den do prace.Pan X je pro mne vsim je to ten co ma zajem jak by se reklo(ideal).
zmatená 86730

Re: nova

26.9.2008 11:22:27
No popravdě měla a řešit se snažila,jenže mě tolik nepřepadaly myšlenky na ukončení vztahu, spíš na nápravu.Mluvili sme spolu o tom už xkrát.Jenže právě že nebyl pan x,tak sem si řikala, že dycky může bejt hůř.A teď vidim, že by mohlo bejt i líp,ale jistá si tim taky nejsem.De taky o to, jestli investovat energii a úsilí do vylepšení vztahu a nápravu, protože jak se řiká tisíckrát nic umořilo osla.Taky bych to ale chtěla nějak jednou pro vždy vyřešit.Obojí.Plánovali jsme si totiž cca tak do tří let děti, možná i svatbu a já si myslim, že dokud děti nejsou je rozhodování jednodužší.
desser 84799

Re: nova

26.9.2008 10:30:54
Zmatená a když nebyl pan X, tak to s tebou bylo jak? Měšla jsi pocit, že chceš něco zmněnit a řešit?
zmatená 86730

Re: nova

26.9.2008 10:27:10
Žádný dárky mi nekupuje,takže si nekupuje ani mě.Dokonce ho ani nenapadlo přijít s kytkou.Ale jak sem řikala.Žádnej vztah asi neni po tak dlouhý době ideální a ve srovnání s alkoholikem, s někym kdo ženský mlátí, htaje bedny... bylo tohle pro mě zatim zanedbatelný,nebo sem tomu nepřikládala takovou váhu.Spíš sem pak obviňovala sama sebe.On to vždycky uměl podat tak jako že o mě má strach aby se mi něco nestalo, že ho mrzí že nemohl bejt se mnou a tak.Ale málokdy se stalo, že bych někam nešla, když sem chtěla.Šla sem i za cenu že sem věděla co bude následovat.Slibuje, že se změní.řekla sem mu,že na sliby kašlu,ať nic neslibuje a začne se tak chovat,ale nevim jesrli mu to vydrží a jestli to vůbec dodrží a co když ne?Mam končit 11tiletej vztah,řešit prodej baráku na kterej máme hypo, kam jít? A taky si myslim, že je teď mý uvažování dost ovlivněný panem X.(kterej je taky zadanej)Na druhou stranu fakt uvažuju jestli takovej vztah má vůbec cenu.Nechci dopadnout jako ušláplej podpantofláč.On je jinak hodnej,má pro mě správnej přístup k životu, k rodině, k rodiným a životním hodnotám, až na tu žárlivost a neschopnost se vcítit a pochopit druhýho a porozumět mu, když má problémy.Je to strašně složitý.
Bosorka2 22980

Re: nova

26.9.2008 10:24:29
Berusko13:
Takže jestli to dobře chápu, tak jste měli desetiletý víkendový vztah, kdy během týdne jste si oba dělali, co jste chtěli, spolu byli jen o víkendu- kdy jste se nějak dohodli, protože jste byli rádi, že jste spolu,
byt nebyl potřeba (když on bydlel v týdnu jinde)
a teď máte dítě, on je doma i v týdnu a neklape to?

No, z mého pohledu jsi v podstatě ve fázi, kdy spolu dva lidé, co spolu jen chodili, začínají bydlet. A každý si vybojovává možnosti a pravomoci.
Podle mě, co si nevybojuješ teď, nebudeš mít.
A to platí i pro to chození večer ven, sport (třeba jít běhat jde všude, na kolo nebo brusle taky na spoustě míst, kde nějaký jiný sport není).
A pokud chceš milence, tak nějaký manévrovací prostor s volným časem potřebuješ dost nutně.

Řekla jsi mu že bude hlídat a nepřišel domů? Tak když by další den přišel, tak bych mu vrazila dítě a řekla "teď jdu ven já" a prostě vypadla. S vyplým mobilem.
Je to i jeho dítě, pokud není nesvéprávný, tak by se postaral.
Sice by se trochu zapotil, ale jeden večer by dítěti neublížil.Zvlášť když je v záloze tchýně.

Pokud je ochotný se s tebou rozumně domlouat- tak si domluvte co a jak. Pokud není- tak je potřeba mu ukázat, že jeho naschvály, dětské chování a nechození domů k cíli nepovede.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 44753  [Dalších 44713 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.