Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monika | 123907 |
29.2.2024 9:38:10
No, výsuvné police nebo šuplíky budou samozřejmě při této hloubce skříně praktičtější, ale určitě dražší, takže bych si nechala udělat cenovou nabídku na obojí a pak se rozhodla, jestli se mi chce za pohodlí připlatit. U drátěného vybavení ti bude propadávat případná špína z podrážek do spodního patra, uzavřené neprůhledné šuplíky jsou nepraktické, neuvdidíš, kde co je.
Já bych nechala otevřené plné police, asi rovné (pro 2 řad bot nebude šikmá police praktická?) a zvážila to vysouvání. A nechat různé rozestupy mezi policemi - pro nižší i vyšší boty ... |
77kraska | 132593 |
29.2.2024 9:28:46
mame celou skrin skoro do stropu jako botnik....dvere ma zrcadlove, zadne policky, ale jen dratene supliky
mame moc bot, terennich, trekovych, ja mam ruzne slusne boty do prace, dcera ma dost bot vychazkovych, bezeckych, nejake tretry z doby atletiky, taky ma kopacky z doby jineho sportu, krom toho mame pantofle k mori a zabky k mori atd. - je to nakonec jedine misto, kde mame vsechny boty, zimni i letni a to je vyhoda (jen lyzaky mame jinde, v podhledu pod stropem, tam mame taky vsechny brusle)....odpadlo nam prebirani bot podle sezony a schovavani zimnich bot na jare a letnich bot pred zimou skrin je z Ikey dratene supliky jsou velke, ale ponekud chaoticke....kdyz jsem skrin nechala vybudovat, tak jsem objevila takove ty plastove drzaky na boty, ktere pojmou jeden par (dve boty nad sebou) a mohou se zastrcit do police, ale na to uz bylo pozde...mozna by to chtelo kombinaci obojiho, nejake dratene supliky a nejake police |
K_at | 121378 |
29.2.2024 8:30:34
Peppo, travesti boty mě nenapadly. Jo, taky si myslím, že to chce něco usnadňujíciho přístup.
|
La Pepa | 5341 |
29.2.2024 8:12:38
Abych ti to nezaplevelila, myslím, že 60 cm hluboká skříň a boty dvouma řadama není ideální, bez nějakého výsuvu.
|
La Pepa | 5341 |
29.2.2024 8:08:59
Jsme v Praze a boty se dostanou celkem v pohodě. Pokud chceš extravagantní, pro travesti show se dělá ledacos
|
K_at | 121378 |
29.2.2024 7:28:41
Peppo no ty brďo, to jsou teda nožičky. Holky, kde sháníte dámské 44? To je u nás úplně nesehnatelné, ne?
|
La Pepa | 5341 |
29.2.2024 7:26:39
Asi by to něco vysuvneho chtělo. My teda máme skříň hlubokou 35 a bagancata našich velikosti se tam vejdou jen tak tak, jedny musíme dávat bokem. Pořád nadávám, kolik místa boty zaberou, ale jsme tu v kombinaci Popelka 43, Popelak 44, a pak 2 ratolesti, devcatko 44 a chlapeček 46. Naštěstí už nikomu noha neroste.
|
K_at | 121378 |
29.2.2024 6:41:44
Dělám orientační návrh vestavěné skříně do chodbičky. Kromě polic a šuplíků bude zásadní částí konečně funkční botník. A teď - co se vám osvědčilo? Jsme tu 3 dospělí. Manžel má dost bot do terénu, sportovních. Já spíš taky sportovní, terénní boty. Takže nějaké drobné poličky na lodičky a oblekové pánské boty nejsou to pravé.
Skříň bude 60cm hluboká, nevím, 6da má cenu dělat nakloněné police, nebo nějaké vysouvací šuplíky, drátěný program. Co se vám osvědčilo? |
holkamodroočka | 156337 |
6.1.2024 18:54:12
Hodinového manžela už jen osvědčeného na doporučení.Jeden u mě kdysi skoro přišel o život - málem si uřezal ruku, krve jak z v.ola, a ještě to vypadalo ošklivě. Přišel to opravit jeho otec (už starý pán, ale evidentně zručnější než syn), ale stejně to zfušované bylo vidět.
|
holkamodroočka | 156337 |
6.1.2024 18:52:24
Jestli se to drolí, tak pozor na to. U nás se zjistilo, že obvodové zdi jsou z jiného panelu (a nebo úplně jiného materiálu) než ty vnitřní příčky mezi pokoji. Truhlář chtěl přivrtat něco do příčky, a překvapivě se provrtal až do druhého pokoje. A to neměl vrtačku s příklepem. Ve druhém pokoji upadl i kus omítky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.