Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
K_at | 121378 |
7.2.2018 17:11:30
Len, asi jak ktery, ale taky jsrm zazila vegetariany a dite by si tak rado dalo to, co ostatni.
|
K_at | 121378 |
7.2.2018 17:09:50
Kaipo a to je druha vec!!!! To muzu potvrdit. Kolik deti nepozre rybu, i kdyz je fakt dobra. Nejoblibenejsi hit jsou obecne spagety s omackou. A kure. Rizek, rajska, svickova. Polivky jsou vubec problem.
|
Len | 108740 |
7.2.2018 17:08:13
Myslim, ze je uhozene zakazovat donos vlastniho jidla z domu. Pak dite nastoupi do skoly, svacinu ma z domu normalne, nechapu, proc je to takovy rozdil. Moje deti jidlo z vyvaroven nikdy nejedly, nedivim se jim, ja jsem to take odmitala. Dodnes si pamatuju ten skolkovy smrad, brr.
Vegan nekomentuju, nevyznam se v tom, ale doma tak to dite stejne ji, pochybuju, ze ve skolce ochotne basti maso. |
K_at | 121378 |
7.2.2018 17:06:57
No vsak. A to mam jedno, ale nechodi uz do jidelny a to vareni je desny.
|
Kaipa | 98564 |
7.2.2018 17:06:11
Kat, souhlasím, že některé školní vývařovny jsou děs, na druhou stranu kamarádka byla na brigádě ve ŠJ a potom se vyjádřila ve smyslu, že dneska děti běžné jídlo nežerou - běda, když byly luštěniny, brokolice apod., o polévkách nemluvě. Spousta dětí je navyklá na fast foody a obyčejné jídlo nejí. To jen tady je to samá uvědomělá matka...
|
Analfabeta | 141613 |
7.2.2018 17:01:50
Lenk, já zase považuju za ohromné plus, že děti dostanou ve školském zařízení teplé jídlo, mají ho relativně dost a za přijatelnou cenu, a já nejsem nucena každý den myslet na to, abych připravovala jídlo do školky/školy dětem sebou, protože škola jim ho neposkytuje. Ono když ženská chodí do práce a ještě by měla myslet na to, aby měly děti jídlo na celý den a pro víc dětí, tak mně teda šlehne. Já jsem za státní stravování ráda.
|
K_at | 121378 |
7.2.2018 16:59:31
Vetre, uprimne, nekde se ta skolni strava s prominutim neda zrat. A nejde o upravu surovin. Ale o napr.kvalitni jogurty, vice ovo/zel, polevky treba z cerstve zeleniny, ne mrazene 3 kousky mrkve a kousek porku. Dobry brambiry. Atd. A jak rikam - mit vyber z bezmasych a masitych jidel. Ale to chce jaksi jinou koncepci. Ted mluvim o ms.
|
Vítr z hor | 100046 |
7.2.2018 16:52:44
Masová strava není samospásná, ale je to standard.
Měla by být možnost podat donesené jídlo (na většině míst to možné je), ale upravovat razantně spotřební koš kvůli nějaké ideologii je blbost. Neříkám, že by se neměl změnit, ale spíš bych to viděla na míň brambor a mléka a zařadit rýži. |
K_at | 121378 |
7.2.2018 16:43:17
Bourko, tak ja myslim, ze teple jidlo pro kazdy decko v ms, zs, je vyborna vec. Obecne. Druha vec je zpusob vareni. Neni to casto kvalitni. Kdyby i ve skolkach meli rodice moznost vyberu jidel, tak by to mozna cast problemu vyresilo. A dalsi vec - z druhe strany - ze casto se bezne penize posilaji za stravu pozde. Jakoze o mesic, dva..... Ale ta kuchyne musi nakupovat, varit. Byt pripravena a mit naplanovano.
|
Bouřka | 7675 |
7.2.2018 16:38:11
Veganská dieta mi pro dítě vhodná nepřijde. Chtít po školkách, aby se vyvařovalo podle představ každého je asi nesmysl. Nicméně mě velmi štve nemožnost zajistit dítěti stravu po vlastní linii a svých představ, když o tu oficiální zrovna nestojím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.