| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Stravování ve školce

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2937  [Dalších 2787 >>]
Ropucha + 2 120300
7.2.2018 17:39:16
" Opravdu ta masová strava je tak samospásná, obzvlášť když člověk vidí, jak se zvířata napumpovana antibiotiky a bůhvíčím ještě převážeji přes půlku světa sem a tam?
Je to trapné požadavku nevyhovět. Jen se hledaji důvody, proč nevyhovět."

Fehi, tak nějak ~R^
Lpí se na stereotypu jen ze setrvačnosti, z pohodlnosti, z neochoty něco měnit, protože by to stálo trochu práce.
Ropucha + 2 120300
7.2.2018 17:36:25
"považuju za úžasnou výhodu, že u nás existuje systém dostupného školního stravování pro všechny. Nemusím vařit den předem nebo ráno vstávat v šílenou hodinu! Oproti UK je toto skvělé."

Skvělé je to do chvíle, kdy je to můžeš přijímat dobrovolně.
Hodí se ti to, ok, předplať dětem školkové obědy.
Nehodí se ti to z nějakého důvodu, ok, můžeš dítěti dávat vlastní stravu.
Diktát ze strany státu mi vadí.
Ropucha + 2 120300
7.2.2018 17:34:26
Lenk@@@ ~R^
Ropucha + 2 120300
7.2.2018 17:31:06
Podle mě státní instituce nemá právo rozhodovat, co bude dítě jíst.
A velice mi vadí, že rodiče nemohou rozhodovat, co bude jíst jejich dítě, navštěvující MŠ.
Bez ohledu na své přesvědčení musí akceptovat školkové stravování, které je často diskutabilní co do složení, a vlastní jídlo dítěti dát nesmí.
Já osobně jsem to snášela se skřípějícími zuby.
Veganská strava mi pro dítě přijde extrémní, svým dětem bych ji nepodávala, ale MŠ není ten, který by to měl rodičům zakazovat, to vidím jako věc dětského lékaře, případně sociální služby, pokud existuje podezření na zdravotní poškozování dítěte.

Len 108740
7.2.2018 17:24:47
Tak ja taky nejdela jako dite polevky, ted je jim. Varena brokolice, brrr. To neni uvedomelost, ale chutove bunky. Zadne vyvarovacke jidlo, ktere jsem kdy ochutnala, nestalo za to nepohodli chutovych bunek. Velmi pocybuji, ze ted by to bylo jine.
K_at 121378
7.2.2018 17:22:35
Len, no ony proste chtely to maso. A parek k cocce ~t~
K_at 121378
7.2.2018 17:21:28
Bourko, hele, to chapu. Ja jen mam obavu, kdyz to tak pozoruju, ze by nektera decka byla na susenkach a rohlicich a pod. Dopoledne to daji. Ale cely den? Jedine ze by meli fakt moznost bud jidlo objednat nebo nosit.
Len 108740
7.2.2018 17:19:59
Kat, je to mozne. Ja takove deti, ktere chteji jist to, co jejich vrstevnici, okolo nemam. V rodine teda vubec, moje deti jsou naprosto neovlivnitelne v jidle kymkoliv~t~
Bouřka 7675
7.2.2018 17:13:50
Kat, já ti nevím. Občas mám dojem, že bych tu teplou stravu ve škole klidně obětovala za možnost krmit si dítě po svým. Eliminovala bych to vyvádění z hladu. Až bude ve školce dvojka, tak ten dojem asi ještě zintenzivní, budu solit peníze za jídlo a mít dítě, co se toho skoro netkne...
Len 108740
7.2.2018 17:12:16
Tak tady je taky stravovani ve skolni jidelne dostupne, pro mladsi deti je zdarma, do urciteho prijmu rodiny je zdarma celou skolni dochazku a jinak i cena je lidova, myslim, ze jim asi davam do lunchboxu jidlo drazsi, nez kdyby jedly ve skolni jidelne. Moje deti to ovsem jist odmitaji stejne, jako ja jsem odmitala ceskou skolni jidelnu.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2937  [Dalších 2787 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.