Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dipsina | 72632 |
23.10.2011 21:32:19
Ahojky , no hurá že jste napsaly !!!!
Firsty taky jsme zvědavá jaké změny u Vás jsou Jalinko to je milé, Táničku od nás pozdravuj a jak říkám, u nás jte vždy vítáni , tak až pojedete kolem, nezapomente se stavit Jedna nemilá zpráva od nás, u nás máme zase marodov. Před týdnem byl Romča v nemocnici se slepákem , kde mu ho rozehnali a v pátek tam nastoupil znova se zápelm plic. píchají mu atb do žíly a je strašně zesláblý, nejí , jemi ho líto. Včera měla Lucka také teploty ,ale dnes ok, tak doufám že to nechytnou děti. Pěkný pracovní týden všem a pište! |
jalinka | 44058 |
20.10.2011 22:00:20
Ahoj,
no teda Claire gratuluju, to nebude ani "hnízdečko", ale pořádné hnízdo!!! Super. Firsty, jsem děsně zvědavá na tvoje změny! Leni, představ si, že Tánička si vás furt pamatuje! Zdravím celou rodinku. |
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
20.10.2011 20:53:39
Ahojky,
Claire, taky ti moc přeju nové bydlení! To je bezva. Mě mezonet dříve taky moc lákal, ale v našem městě vůbec nejsou. A holčička ti krásně roste. Holky - všechny vás zdravím a doufám, že se máte dobře. U nsá je teď hodně změn, ale víc o tom napíšu až jindy. Čekám jak vše dopadne. Tak papa a hubnutí "zmar" |
Dipsina | 72632 |
20.10.2011 12:28:44
AHOJ
Clear tak to Ti přeju, čeká Tě krásné období , tak si ho užívej ! |
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
20.10.2011 12:16:18
Ahoj holky, diky za gratulace! Vanda ma uz dnes 4 tydny, je to moc hodna holcicka, skoro stale jen spi a budi se akorad na kojeni
Jinak mam jednu novinku - ceka nas stehovani. Po mesicich hledani jsme konecne nasli byt, ktery by odpovidal nasim predstavam. Je to 5+kk mezonet (takovy ten patrovy) 150 m a hlavne tady v Lisni! Uz tu pomalu o sebe zaciname zakopavat, ale za mesic uz se stehujeme do 2x vetsiho! Hurraa! |
Dipsina | 72632 |
29.9.2011 12:08:01
Ahoj Leni a Firsty , pene jo , toto letí , už 10 měsíců ....Jsi šikula Leni že to vše zvládáš a věřím že máš pěkný zápřah.
Moje švagrová kojením taky přibírala a to hlavně na břiše, do ted to nemůže dát dolů, ale já si myslím , že už má hodně zpomalený metabolismus a to už jen tak dolů nejde. Já mám kolem 66 kil tedka, ale už jsem měla i 69. Snažím se cvičit 3 krát týdně a jíst vyváženě a zdravě, když mám chut na sladké, tak si to neodpírám a tak uvidíme jestli zlomím 65 Jinak u nás je to také furt dokola, práce , děti ,domácnost , pejsek a td. Romča je ted v 9 třídě, tak nás čeká kam s ním, na učení bunky nemá tak nějaký učnák, ale jaký to nevime, nic ho tak nějak nezajímá. Já myslela elktrikář, ale matika a fyzika není jeho silná stránka, tak by se tam asi trápil. Pak ještě kuchař , myslím že se nemají špatně a možná by ho to i bavilo.Zatím nám ještě žádné brožurky a dvd s obory a školami nemáme. Filip je ve druhé a zatím to zvládá dobře až nad moje očekávání tak doufám že mu to vydrží.... Lucka chodí do školky když mám ranní, ted slavila 4 roky. V červenci jsme byli na alergologii a tak ji zjistili nesnášenlivost bílé pšeničné mouky , měla stále vyrážku na břiše. Tak se ji snažím vyřadit z jídelníčku , ale je to hodně těžký. Bříško už má lepší. Jinak začaly děti zase kašlat a rýmovat - klasika. Tak všem přeji krásný podzim a ještě hodně sluníčka.ahoooj |
Lili :o) | 48090 |
29.9.2011 11:49:00
Claire, posílám obr gratulaci
A jak se všechny máte? Já už mám desetiměsíčního Martínka, Danielka je čtvrťanda a díky kojení jsem nabrala dvě kila od porodu, no, ne každý kojením hubne. Jsem zdárný příklad toho, že prostě ne každý. Jinak se mám dobře, jen nemám skoro na nic čas. Při mateřské stále pracuji, do toho domácnost...prostě fičák. Mějte se všechny fajn a písněte sem, jak se máte. |
Dipsina | 72632 |
29.9.2011 8:43:32
Clear gratuluji !!!! Tak to je super zpráva , máte hezké jméno. Bude dobré když se sem vrátíš hubnout a trošku to tu zase ožije.
|
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
28.9.2011 20:36:20
Claire! posílám Ti velkou gratulaci a přeju holčičce všechno nejlepší do života! Máš můj obdiv!
|
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
27.9.2011 17:33:45
Ahoj vespolek, dlouho se tu nic nedeje, tak pridavam jednu novinku
No a po sestinedeli zas hura do hubnuti |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.