Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dipsina | 72632 |
8.8.2011 19:37:15
ahoj holky , všechny vás moc zdravím. Nemám ted moc čas na pc, tak jen nakukuju občas. Milko Křižánky máme kousek , ale nevim jestli ještě nebudem na dovolený, jinak bych se tam jela s dětma juknout.
Počasí nic moc , že ? |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
8.8.2011 9:44:11
20.8. jedeme na bitvu do Křižánek, nemáte někdo cestu kolem?:)
|
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 | 58099 |
30.7.2011 8:52:24
Ahoj holky, moc se omlouvám, ale rodinku už teda fakt hrozně flákám, jsem více na FB, i když taky ne uplně pořád,ale přiznávám, že sem bych měla častěji nakouknout .
Claire, taky moc gratuluji k holčičce, je to super, že se do třetice povedla . Jali, to potápění musí být super, taky to chci někdy vyzkoušet, ale až na to bude čas a finance. Jednou jsem zkusila šnorchl a nemohli mě dostat z vody, jak mě to bavilo. Ale ty jeskyně jak píšeš, to bych asi měla klaustrofobii. Holky, zdravím všechny Milku, Firsty, Dipsy...a všeeeechnyyy ostatnííí...... |
jalinka | 44058 |
26.7.2011 21:31:24
Ty brďo, to bude velký - ta restaurace mlýn, to je ta, jak dole měli kdysi - nebo mají - vystavený ty zbraně? Kamarádi si to vymyslili báječně, tak hlavně počasí..
Mě teda Claire holčička pěkně překvapila a hrozně jí to přeju! My jsme před pár dny dorazili z HR, byli jsme s dětmi a babičkou, tam jsme jeli přes Plitvičky a jak teď zrovna běží v tv Petrolejový princ, tak je mi po tom Chorvatsku smutno. Byli jsme na ostrově Brač a když jsme tam přijeli, třetina ostrova hořela nebo byla po požáru. Naštěstí jen mimo vesnice. Pět dní jsme s Jirkou vyjížděli na lodi na potápění - bylo to docela drsný, sedm chlapů a jen dvě holky, na lodi, teda měla tak deset metrů, nebyl ani záchod, tak se čůralo ze zadního plata do vody, k tomu potápěčská výstroj váží 35kg, do toho vlny, no první den jsem i blila. Ale nakonec to bylo super, potápěli jsme se na rybičky i do různých jeskyní, jedna z nich byla dokonce krasová, takže mezi krápníky... No tohle jsem trochu nezvládla, normálně se mi zamotala hlava a chtěla jsem nahoru. Možná se mi podaří dát na fb video. Děti hlídala babička a poslední den jsme byli s nimi na pláži. Ještě do půlky srpna mám dovolenou, ale už musím po večerech trochu začít dělat do práce. Táňa má pozítří pět let, tak bude malá oslava, Ondra jede na tábor.. Jenom teda to počasí je hrozný, bylo vůbec letos nějaký pořádný léto?? |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
26.7.2011 21:19:47
Koukala jsem na Jalinky fotky na fb, nádhera, Jalinka i ten vlkodav, paráda!
Jalinko, však sis takovou oslavu narozenin zasloužila, to je paráda, že to vyšlo dle tvých představ! viděla jsem fotky, ještě je mám v živé paměti, to muselo být super... Claire - gratulace k holčičce! Já mám boreliozu, proto ty bolesti zad, záda teda bolí furt pekelně, k tomu tahat Kubu....no užívám si to...ale i tak jezdíme na bitvy, jen jsem se stala fotografkou skupinovou, když nemůžu do bitvy aktivně...a tuto sobotu jdu na svatbu své nej kámošky Hanky, bude to středověká svatba, v kostýmech bude aspon polovina lidí(celkem nás bude cca 60), já jdu za svědka, bude to tam, kde máme chatu, v Pístovicích, je tam restaurace Mlýn, tak tam, za restauračkou na louce obřad, kde budou stát i gotické stany, na rožni prase, do korbelů pivo, únos nevěsty spjatý s šermovačkou, ohňová show, břišní tanečnice(zatr sakr záda, si asi nezatančím! přestože břišní tance dělám), ...no prostě středověká svatba se vším všudy, strašně se těším! |
Dipsina | 72632 |
1.7.2011 11:49:04
Ahoj holky, jsem ráda že jste se ozvaly po dlouhé době !!!!
Clear tak to je super že čekáš holčičku , hezky vám to vyšlo Tak pak se to tady doufám zase rozjede až budeš shazovat kilečka. Bydlení je problém, ještě že tohle nemusím řešit. Jali tak hlavně že se tvoje zdravotní problémy vyřešily. Ondra je velmi dobrý , chválím ho a i tebe, určitě jsi mu tvým přístupem hodně pomohla. Tánička je už velká holka a já budu velmi ráda , když vám vyjde chvilka a stavíte se když budete mít cestu kolem !!!!! Jsem ráda že jsi v pohodě a přeji krásnou dovolenou, užijte si to !! |
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
30.6.2011 22:09:29
Ahoj holky, jdu vas taky pozdravit.
ja obcas nakouknu, ale taky nic nenapisu, ach jo U nas vse v pohode, miminko se zdarne vyviji, uz jsem ve 30tt. No a cekame holku!!!!! Tak jsme moc radi, ze se nam to do tretice povedlo na mimco se uz tesime, dokonce i Viky je zvedavy, jak to bude se segrou! jedina vec, co me tizi je pomerne malej byt a premyslim, kam sem tu holku vlastne dame No zatim odstehujeme Jasu z loznice do pokoje k Vikymu a mala bude u nas v loznici, ale za poporoste, tak do decaku se tri postele uz nevejdou - vlezou se tam stezi dve nad sebou a do loznice se vetsi postel, nez detska postylka taky nevejde. Mame sice 3+1, ale plocha pokoju je teda pidi. Takze to vyhledove vypada na stehovani do nejakeho prostorneho 4+1. Tim ovsem nase rozmnozovani konci, holku mame splnenou tak s detmi slus Predpokladam, ze se v 9 mesici dostanu opet na 85 kg, jako u vsech predchozich tehu, takze za ctvrt roku se tesim opet tady na videnou Tu sukni vel. 38 mam porad ve skrini schovanou |
jalinka | 44058 |
30.6.2011 19:59:08
Taky se přidávám po delší době a zdravím. Koukám, ale nepíšu.
U nás celkem nic nového, takový normální kolotoč. V květnu jsem oslavila 40, tak to bylo super, konečně jsem si jednou v životě dopřála oslavu, jakou jsem si vysnila, s cimbálovkou a kupou kamarádů. Děti rostou, to je hrůza, už na jaře Táň půjde k zápisu, a to byla nedávno mimino. Naučila se plavat a jezdit na kole po silnici, je opravdu šikovná.Ondra je už o hlavu větší já, už zdatně pubertuje, mutuje, a všechno co k tomu patří. Donesl letos první trojku na vysvědčení, na matiku fakt chudák nemá buňky. Ale zato z češtiny a angličtiny měl jedničky, to jsem byla ráda. Sice to s ním mlátí, ale roste z něho prima kluk, není už negativistický a mezi dětma už to má letos taky lepší. Jinak od zítřka mám do půlky srpna dovolenou, jedem v neděli s holkama z práce na relaxačně-sportovní týden pro ženy, to bude prima jako každý rok. Pak pár dní doma a frčíme do Chorvatska, zase na potápěčskou základnu, ale jede nás velká skupina i s babičkama a dětma, budem všichni v jednom penzionu, tak se taky těším. Pak už budu doma a to bude taky super, jen tak být s dětma, chodit se koupat, třeba někam na výlet.. Co se týče váhy, tak mám o šest kilo více než loni touhle dobou, kdy jsem díky žaludeční dietě byla extrémně nízko na 53 kilech. Už jsou vidět špeky, ale furt to snad není žádná trága, na tu čtyřicítku. Začala jsem zase více sportovat, hrajem s manželem skoro každý den pingpong,občas se trochu projedem na kole, začla jsem s kámoškou občas chodit na tenis - máme u nás v dědině dva nové kurty. Taky jsem zjistila, že jedna moje dálková studentka provozuje v Olomouci fitko, tak jsem tam před dvěma měsíci začla zase chodit na Pilates, to mi dělá moc dobře. Od září jdu učit na plný úvazek, tak doufám, že to budu zvládat tak, aby mi vybyl čas na pravidelné cvičení. Tak to je od nás asi všechno. Firsty, je mi líto, že máš špatnější období, drž se. Milko, tebe sleduju na FB) Leni, Táňa se ptá, jestli někdy zase pojedeme za tou tetou co má holčičku a dva velké kluky Pa |
Dipsina | 72632 |
28.6.2011 12:41:41
Firsty s babičkou mi je to líto - upřímnou soustrast.
Matoušk to zvládne, je to nepříjemná diagnoza, ale aspo n už víte proč to je. Přeju at je brzy po všech stránkách líp Dovolenou si užijete , a věř že bude líp a bude... Taky mi je líto že jsem často v práci , ted bych byla ráda s dětmi a někam jezdila po výletech , ale zatím to nejde. Ted jdu na odpolední a venku je tááák hezky. Zatím ahoj, jsem ráda Firsty že jsi se ozvala |
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
27.6.2011 22:54:37
Ahojky holky,
nakukuju, ale většinou nemám sílu psát. Já taky bojuju s váhou. Bohužel nehubnu, ale alespoň nepřibírám a pořád se pohybuju mezi 69-70kg. Milko - to je mi líto, že máš takové problémy - záda jsou sviňa! Držím palce, aby bylo líp. Dipsi já mám taky hrozné břicho!!!! Kdeže jsou doby kdy jsem si dala tričko na tělo. Teď to prostě nejde, tak nosím volné tuniky - slava jim! Přemlouvám se, že začnu chodit na posilku, protože běžné cvičení tu začínají od 18,30h a to je pro mě nejhorší čas. Tak od půldeváté by bylo prima, ale to nic není. Tak jedině individuálka. Máme teď takové horší období po všech stránkách - v práci je toho hodně a jsem z toho smutná, že nejsem s dětma. Do toho jsme se po 5 letech dočkali toho, že už víme co je Matouškovi a proč je pořád zahleněný - bohužel mu prokázali po vyšetření že má vrozenou nepohyblivost řasinek. Lepší to mít už nebude, nedá se to léčit, jen se s tím naučit žít . A aby toho nebylo málo, tak mi včera umřela moje babička. Takže jedeme na moravu na otočku na pohřeb. Ale snad přes léto bude veseleji. Chystáme se na dovolenou na Šumavu na týden a možná do Rakouska k alpám. Tak holky, napište zase někdo jiný, papa |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.