Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
29.4.2011 16:25:17
Dipsi, ať Ti to v práci utíká! čarodky závidím, nějak mi poslední roky unikají, dřív jsme chodívali tady v Brně na okraj Brna, k lesu, a dělali na poli oheň, řádili dlouho do noci...Ted poslední roky pokud nějaká akce mých přátel je, bud padne hlídání, nebo počasí...chodím s nimi na různé akce jako dost, jen ty čarodky jsou prostě začarované a ne a ne vyjít....taky bych na ně ráda i s Martinem, což zatím nehrozí....dnes jdu na oldies a on hlídá. A ještě předtím na vínko s kamarádkou, to abych do jednoho "volna" nacpala víc příjemných akcí.
|
Dipsina | 72632 |
29.4.2011 12:29:15
Milko super víkend
Já jdu ted na odpolední , zítra doufám dopadnou čarodky a nějaké to pivečko a neděli mám taky pracovní celou.... |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
29.4.2011 9:13:28
Dnes jdu tančit, huráááá!!!
Zítra do divadla na Saturnina... Manžel zítra doveze náš nový histor. stan... Budu trénovat lukostřelbu... A bude víkend!!! Skouknu na netu poslední díl Farmáře... Otevřu si rulandské šedé... Psa vezmu do lesa... Jedno dítě pošlu s kamarádkou spát kdesi v autě ve spacáku na čarodějnice, věřím, že to bude velmi dobrodružný víkend, vrátí se mi až v pondělí, bude tam jeho nej kámoš, takže to musí být paráda... Zbudou mi děti jen dvě a ty hodlám řádně vyvenčit, jakožto i psa:) A VAŠE PLÁNY NA VÍKEND??? |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
28.4.2011 14:08:07
Leni, já jsem typ, co kojením neuvěřitelně hubnu, ovšem Kubu kojit nemůžu, takže proto jsem po porodu nedala prakticky nic dolů....po dvou dětech jsem byla váhově plus minus furt ok, ale ta kila mi naskočila po Kubovi. A protože nemůžu cvičit nic aerobního kvůli kolenu, tak holt po třicítce a třech dětech už jen pouhou dietou nehubnu....teda ono by to šlo, ale musela bych jíst trvale jako vrabec, zdravě, žádné cukry, žádné pivo, žádné víno....a stále častěji si kladu otázku, co bych pak z toho života měla, že bych se sice dohrabala na 60kg, ale radost žádná(když já jsem labužník a miluju jídlo a miluju pivo a jsem typ kavárenského a hospodského povaleče, no:))))
|
Lili :o) | 48090 |
28.4.2011 9:57:24
Ahoj holky, jdu vás pozdravit. Nestíhám absolutně nic, naštěstí malej je hrozně hodnej, tak můžu pracovat.
Sice pozdě, ale přece, všem přeji krásné jaro. Milko, musím s tebou souhlasit, od té doby, co jsem sem přišla mám taky 10 kg nahoře. A při mé výšce je to sakra znát. Stále kojím, tak vím, že to nemůžu razantně řešit, ale pomalu se omezovat mi prostě nejde. Mám stejnou váhu jako po porodu, takže 5 měsíců stojím na 72 kg. Občas kilo nahoru, kilo dolů. Ale moje tělo si tu váhu moc dobře pamatuje. Baru, to je dobře, že už máš soud za sebou, a že to takhle dopadlo. Dipsi a ostatní, ráda bych to s vámi rozjela, budu se snažit, tak doufám, že se někdo přidá, a že nám to vydrží alespoň měsíc a déle. Všechny zdravím a mějte se krásně |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
28.4.2011 8:36:05
ahoj, rozepíšu se později, za chvilinku musím mizet, ale dojdu večer. Nevíte kam mi zmizlo téma Postava typu jablko? Pod ktero diskusi to mohli hodit? ráda bych dočetla odpovědi. Já to téma házela pod kosmetika, protože zde nemůžu najít něco jako moda, či postava....
Barčo, dobře udělalas!!! Jo, rozjedeme to tu zase!!! Taky se na sebe nemůžu dívat. Holky, od té doby, co jsem sem došla, mám 10kg navrch(za ty čtyři roky) |
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
27.4.2011 20:07:30
Dipsi - to je hezké, že máš takové nadšení i za nás dvě. Nebo alespoň za mě. Já poslední dobou na hubnutí nemám nějak sílu. Zvládnu na hubnutí jenom myslet, to je tak všechno. V jídle se omezuju, ale cvičení nezvládám a často ani krátkou procházku ne.
|
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 | 58099 |
27.4.2011 9:17:00
Ahoj holky, tak píšu své zážitky ze soudu. Byla jsem tam včera, vypovídala jsem jako jediný svědek, navíc obžalovaný seděl asi metr ode mě. Bohužel to nebyl on, takže jsem taky u soudu řekla, že ho nepoznávám a tím pádem to pro mě doufám zkončilo. Navíc jsem jednu věc uvedla mylně, protože jsem si ji už nepamatovala, no a doma jsem si pustila nahrávku a viděla, že to bylo jinak , tak jsem tam dnes volala, že jsem řekla, že neměl čepici a on ji měla ženská na soudu mi řekla, že to je jedno, že už je to stejně uzavřené, že nebyl odsouzen, že má podmínku nebo co. No aspoň holky vidíte, jak to v Česku chodí.
Nejvíc mě udivuje, jak to probíhalo, ten kluk co tam seděl jako obžalovanej, byl rom, hodně tmavé pleti a na té nahrávce jde evidentně vidět, že to je běloch. Oni tu nahrávku dostali a ptají se mě u soudu, jestli to je on???, Jsem řekla, že si myslím,že ne, a ještě se ptali, jestli prý měl tmavou pleť. No chápete to? Mě to připadlo, že si tam posadili nějakého zlodějíčka cigána, na kterýho to chtěli hodit, aby nemuseli pátrat, kdo byl ten pravý zloděj, přece jen vypáčil jen petlici a vlastně si nic neodnesl, no je to práce navíc, tak to hodíme na toho roma co krade jak straka. Tak mi to připadalo a čekali ode mě, že zřejmě řeknu, jo to je on. Ale to by mi teda svědomí nedovolilo, ať ten rom co tam seděl byl jakýkoli hajzlík, v životě bych si neodpustila, kdybych na něj hodila něco co neudělal. A hrozně se divili, když jsem neřekla jo to je on ....Ale aspoň mám čisté svědomí.... |
Dipsina | 72632 |
26.4.2011 8:48:50
Milko , Firsty tak to tu trochu zase rozjedeme ne ???? Já se na sebe taky nemůžu dívat , je toděs po té 35. Shodím 2 kila a dalších 14 dní je mám nahoře. Budem se trošku podporovat a hlavně cvičit břišní svaly každý den aspon 100 sklapovaček a půjde to dolů aspon trošku !!!!!! Pište
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.