Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dipsina | 72632 |
27.6.2011 13:14:39
Ahoj Milko
Tak doufám že už je ti líp , záda jsou pěkný mrchy a kor když taky asi taháš Kubu tak tomu moc nepřidá. Možná bych být tebou zařadila do denního programu cvičení Pěti Tibetanů , krásně to protáhne celé tělo a navíc i posílí. Na FB ti to sluší, žádné břicho nevidím . Zato se mnou to je hrůza, vůbec nemám kontrolu s jídlem, stojí to za prd, nevim kdy zase začnu bojovat, polevila jsem se i se cvičením.....tak zatím ahoj |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
21.6.2011 18:51:23
Ahoj Dipsi, konečně někdo napsal, týden jsem nebyla na komplu a koukám že žádná změna....chytly mne záda, tak jsem měla co dělat sama se sebou plus děcka, ale už se aspon zase pohybuju, začátky byly krušné, i když záda teda furt ještě bolí.
Dipsi, to máme prostě stejný problém.... Držela jsem ted dva dny tukožroutskou dietu, víc jsem prostě nezvládla... A uvažuju o tom, že najedu na dietu Lenky Kořínkové, u té bych nemusela hladovět, a třeba bych alespon nepřibírala....ovšem nevím nevím, zatím se mi to nehodí do krámu, zítra jdeme na návštěvu, v pátek na grilčo...to léto je prostě společensky rušné, je to báječné, a dietám to moc nesvědčí:) |
Dipsina | 72632 |
20.6.2011 10:28:07
Ahojky ženský , jak se máte ? Je tu pěkně mrtvo.... škoda.
Milko já mám taky břuch jak v 6 měsíci, at dělám co dělám , nezměnší se mi ani o cm , nevim proč, asi stárnu. Jinak u nás máme už nového člena Tima, až budou fotky v pc, tak vám ho ukážu. Mějte se krásně , užívejte sluníčka a napište aspon pár vět jak se máte. Dlouho tu nebyla Jalinka, Clear, Evísek, Firsty - holky jak je ?? |
riessova bara | 118992 |
29.5.2011 21:57:29
Dámy tak jsem zhubla a celkem dost, známá mi doporučila jednu léčitelku a ta mi poradil pár diet které na jare v létě a podobně, je to vždy jen na jeden týden, vždy jsem zhubla a esště pročistila oraganizmus,kontakt vám klidně dám bude asi ráda:)a ke všem jsem pila od níčaj na hubnutí a za první týden hned 6kg trosku jsem pak nabrala ale pak ten další zas zhubla a stemi caji si váhu držím a postupně snižuju. Caj piju od ní a taky si ho obednávám na
http://www.biobyliny.cz/www-biobyliny-cz-/eshop/0/0/5/28-CAJ-NA-HUBNUTI-405g |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
27.5.2011 7:53:24
kopíruju to sem z jiné diskuse, psala jsem to tam, kde jedna ze zúčastněných zná naši společnou kamarádku Lenku F., tady ji samozřejmě neznáte:)
|
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
27.5.2011 7:52:27
Tak jsem se včera dozvěděla, že vypadám jako těhotná, na můj dotaz : "To jsem tak tlustá?" jsem se doslechla: "Jo!"...takže sakra sakra, měla bych se nad sebou zamyslet, dementovat své případné těhotenství na fb, a začít shánět sponzora na plastiku břicha!:)))...
to jsem právě hodila na fb, ale hodím to sem i vám je zataženo v Brně, dnes to na koupačku nevypadá s tou plastikou jsem si samozřejmě dělala srandu, pod kudlu nejdu ani za zlaté prase:) svou upřímností mne včera potěšila Lenka F., a já se pak doma zkoumala z profilu, a hrůza, ona měla svatou pravdu, furt se uklidnuju, že po třech dětech nemůžu čekat zázraky, no ale ta realita, ta krutá realita mne fakt dostala, pod prsy se mi začíná(z profilu viděno) vzdouvat vanička, která plynule pokračuje a končí pod pupkem, je lehce rozdělená na dvě faldy rozdělená přímo pupkem). Opravdu z profilu vypadám tak na čtvrtý až pátý měsíc. Hrůza. Cvičím trochu, ale to nepomáhá, já měla břicho už v osmnácti, a to jsem byla jinak jak lunt, jssem ten "břišní typ" co nepřibírá na zadku, ale na břichu. Zastávám názor, že raději nevědět:) |
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 | 58099 |
11.5.2011 7:11:17
Ahoj holky, jen přeposílám mail od Petandy, jsou v pořádku, odepsala mi až dnes...měla jsem o ni docela strach, ale je super, že jsou OK.
Od Petandy: Ahoj Barco, diky za mailik i za podporu, nas to zasahlo take, byli jsme bez elektriny, vody, pak i bez benzinu a havarka v te elektrarne, bylo toho dost, ale domy nepadaly, obcas nejake tasky ci popraskane chodniky. Jsme v poradku, cela rodina. Navic jsme se stehovali, to bylo uz v planu pred tim zemetresenim. Bydlime ted v prefekture Kanagawa, zapadne od Yokohamy. Tady se nic netrese a doufame, ze nejakou dobu bude klid;-) vsechny pozdravuj pa Petka |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
3.5.2011 8:40:03
haha, Dipsi, taky ujíždím na sladkém a taky moc nevím co s tím. jo a vážíme stejně:)
víkend byl super, jen jsem se v pátek poněkud víc napila a měla jsem pak pekelnou kocovinu, ale ty zážitky zase stály za to, skvěle jsem si zatančila, tak, jak jindy po mně pes neštěkne, tak tentokrát i štěkl, ba i v množném čísle to můžu napsat, takže sebevědomí mi trochu pookřálo, o tanečníky nebyla nouze. Saturnin v sobotu byl super, děsná sranda. Sladké - miluju kafe a k tomu něco sladkého. Vždy si řeknu - už ne, vydržím dva dny a stejně třetí den si něco dát musím. Včera večer jsem se vytočila a snědla pak na zklidnění velkou marcipánovou kouli, co jsem ji měla zamraženou(samotný marcipán). Vítám Lucinku, vše, jak píše Dipsi. Jen já mám Luci zdravotní handicap s kolenem, že nemůžu nic moc aerobního dělat - myslím aerobic, zumbu....můžu dělat třeba kalanetiku. A ta mne tááák neba!!! |
Dipsina | 72632 |
2.5.2011 20:53:09
Lucinko nejlepší recept jak zhubnout je - zdravě jíst malé porce 5 krát denně a cvičit 3 krát týdně aerobní cvičení po hodině a za pár měsíců to máš dole
Já furt ujíždím na sladkém, je něco proti tomu ??????? Váha furt stejná 67- 68 , chjooo. Čarodky nám propršely ale bylo to fajn , snad to děti neodmarodí. bARČO TAK TO JE FAJN ŽE UŽ TO MÁŠ ZA SEBOU A JE TO TEDA K NEVÍŘE tohle jednáná, ale takový je u nás život... Jalinko jak se máš ?? dlouho jsi tu nebyla ? Firsty a co kluci, jak to zvládáš chodit do práce a nemoci ? Milko jak jsi se měla v sobotu ty ? Zatím ahoj a kdyby jste někdo věděl jak zamezit chutě na sladké tak budu ráda. |
makovypole | 106144 |
2.5.2011 12:48:18
Po celodenní depce , jsem se fakt rozhodla že se sebou neco udělám...
chtěla bych zhubnout, při své výšce 167 mam stale rok po porodu 94kg....stále kojím, proto bych chtela radu JAK NA TO ? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.