| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o hubnutí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 17062  [Dalších 16742 >>]
8.5Yettynkaa12 51440
13.2.2011 19:53:55
Dipsi - váha - no comment - vzhledem ke svému bolavému kolenu mám takřka nulový pohyb, takže tak....
8.5Yettynkaa12 51440
13.2.2011 19:52:48
Se zrakem mám podobné potíže, já mám nemocné oči od dětství, co rok to nová dioptrie v dětství, když jsem měla cca 13 dioptrií, tak jsem šla na operaci, kdy mi voperovali umělé čočky přímo do oka, po operaci jsem měla cca asi jen půl dioptrie na brýlích, ale mám trvalou vadu, bude se to zhoršovat celý život, prý mi nějak roste oko či co, pomalinku, ale roste...ted mám na brýlích cca čtyři. takže si to sečti, a je to stav mé sítnice - 17 dioptrií. Měla jsem hrozný strach, že budu jednou slepá, ale moje očařka(shodou okolností je to moje spolužačka z gymplu) mi řekla, že ne, nicméně popelníky mne čekají....mám nové brýle, potřebovala jsem nové, jak se mi zrak horší, vidím krásně na dálku, ale mizerně na blízko...proto musím doma nosit slabé a na dálku na telku nebo na ven ty silné....časem budu potřebovat bifokální....
připadám si jako blbec, furt tolik zdrav. problémů - oči, koleno....hrůza, a to je mi teprve 32
8.5Yettynkaa12 51440
13.2.2011 19:48:08
Moc moc moc Ti držím pěsti!!!
Naprosto Ti rozumím, já pro změnu nemůžu skoro chodit, každý krok strašně bolí, mám artrozu kolene, málem jsem šla znovu pod kudlu, ale doktorka naznala, že by to bylo zbytečné, nic se se mnou moc totiž dělat nedá, chybí mi chrupavka...takže ortéza, šetřit se, ...no lepší už to nebude, třeba mne to časem přestane trochu bolet, ale nová chrupavka mi už nenaroste....beznaděj...depka...takže ti naprosto rozumím.
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 58099
13.2.2011 8:15:39
Jalinko, to mě moc mrzí, že máš takové problémy :-(, musí to být hrozné, nedokážu si to představit. Budu ti moc držet pěsti, ať se ti zrak vrátí do normálu, kéž by to bylo způsobeno jen dočasně tím rozkapáním, jak říkala ta tvoje dr. Budu na tebe myslet~s~~s~~s~~;((
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
11.2.2011 18:12:48
Jalinko - to ti teda věřím, že to musí být strašné! Je to zvláštní, že se to tak sešlo najednou, to je mi líto! Moc věřím, že to bude zase dobré!!!! Já taky nosím brýle a už od mimina a chápu, že to musí být hrozné. ~6~~6~~6~
Dipsina 72632
11.2.2011 16:27:45
Jejda Jali , to musí být nepříjemné. Strašně Ti budu držet pěsti at se to zase srovná a vidíš aspon tak jak jsi viděla. ~6~
Musím Tě trošku podpořit, takže hlavu vzhůru , věř tomu, že to bude dobré. Jsi dobrý človíček , naše dobrá dušička tady na diskuzi , takže na Tebe budu hodně myslet a dej vědět.
jalinka 44058
11.2.2011 9:34:39
čtu, nakukuju, jsem ráda, že se máte.

Musím se svěřit s trápením, je mi posledních pár dnů pěkně hnusně a mám strach, abych nespadla do depky.
Od 17 nosím brýle na dvojté vidění, prostě jsem z ničeho nic začala šilhat. Letos jsem se dočetla o nějaké nové metodě operace šilhání u dospělých, tak jsem se jela nechat vyšetřit, jestli by to pro mě bylo vhodné. Operaci mi nedoporučili... ale řekli mi, že mám být ráda, že se na moji vadu vůbec našly brejle. Tak jsem to uzavřela a byla ráda. No a teď, tři týdny po vyšetření, se mi strašně zhoršilo to dvojté vidění, každým okem vidím jinak a ty obrazy se mi nedaří moc spojit. A jak se o to celý den pokouším, bolí mě hlava. Nemůžu se lidem dívat do očí, tak maximálně do jednoho, pořád mrkám, zavírám oči a cítím se jako idiot.

Volala jsem své paní oční doktorce a ta mě může vzít až příští pátek, protože je mimo. Ale řekla mi, že se mi to možná stalo kvůli rozkapání očí při tom vyšetření. Vůbec netuším, co bude, modlím se, aby to bylo vratné, aby na to bylo nějaké řešení, prostě mám strach. Bohužel na to nejde nemyslet, když na cokoli se kouknu vidím dvakrát nebo aspoň rozostřeně. Ještě že aspoň manžel je takové zlatíčko a furt mě uklidňuje. Že já jsem na to vyšetření lezla!! Tak jsem si tu aspoň trochu postěžovala, držte mi palce... ~n~
Dipsina 72632
9.2.2011 9:39:54
Barčo Lucinka je krásná~g~~;) Vzpomínám si jak jsi tady o sestře psala, je super že mají zdravou holčičku že to sestra zvládla ~R^ Tu sestru bych někam poslala......

Firsty to je dobře že jsi v práci spokojená, mě to taky hodně psychicky pomohlo jít mezi lidi a být nějak jinak užitečná. Přiznávám je to někdy chaos, ale pro mě je to o hodně příjemnější než být stále doma. Navíc se pak na ty moje dětičky moc těším a o to víc se jim věnuji. Alespon prckům, Romča už o to moc nestojí. Hodně se zhoršil, ted chodí na doučko, tak uvidíme jestli nněco pochytí. Učení mu bohužel já nevysvětlím, nevim jak. Je línej se učit ... puberta, mlůžu mu stokrát vysvětlovat jak je vzdělání důležité...

Včera jsem Lucku ostříhala , vypadá jak kluk~;) , ale má bohatší vlásky, předtím je měla hodně jemné.

Jak jste na tom sváhou ?? Já nic moc , vždy dobře najedu a špatně skončím. Postupně se zase rozjídám, nikd nevydržím jíst zdravě dlouhou dobu, vždy ujedu na sladkém.~o~ Takže váha stejná asi díky domu že se snažím pravidelně cvičit, jinak by šla asi nahoru. Achjo, já se těch špeků na břiše snad nezbavím už nikdy~n~
7.2.2011 7:27:59
Omlouvám se za chyby,ale píšu rychle, takže je tam chyb jak máku :-D
7.2.2011 7:26:56
Holky díky moc :-).

Dipsi, sestra má dvě dospělé dcery z prvního manželství, její nynější manžel taky, takže Lucinka je pro ně teď jakoby páté dítě:-).

Firsty, to jo, je to krásné v tomto věku, navíc to byl vytoužení drobeček, sice si víc přáli kluka,protože oba měli dcery,ale když zjistili, že je to holčička, tak se těšili úplně stejně a hned vymýšleli jména. No jméno nevěděli až do dne před porodem, měli čtyři favority Hanka, Natálie, Julie a Lucie. Segra měla docela nervy v těhotenství, kvůli jedné sestře, která jí dost nevybíravě řekla, že má špatné testy na Downův syndrom a ona to vůbec nebyla pravda, doktor jí řekl, že to měla v normě,ale to už jsem sem psala. Hlavní je, že vše dobře dopadlo a segra už má miminko u sebe a že jsou obě zdravé.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 17062  [Dalších 16742 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.