Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
tinas | 8544 |
16.10.2009 12:17:53
Piškotko,poslala jsem ti heslo do deníku.
Snow, písni mi na email a já ti ho taky pošlu. |
SnowWhite | 63543 |
15.10.2009 12:57:58
Co se mě týče,myslím, že jsme svou šanci definitivně prošvihly. Já byla včera na tréninku s dcerkou a zbaběle jsem utekla do auta a dcerku nechala ať se smaží V tomhle počasí by psa nevyhnal
|
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
15.10.2009 11:30:07
Tak s takovou, dřív porodím, než se rozhoupete ke srazíku :o))) zatím stále 2v1.
|
2.10.2009 22:11:33
Snow klid, já se tam pro změnu nedostanu :o)) nepamatuju si své správcovské heslo :o))))) otázka je, zda jsem vůbec správcem??? :o)))))))
Nicméně nevím, zda máš přístup, pokud ti to nepůjde přes tvé přihlašovací heslo co máš do diskuze, zažádej o přítele a nějak to pořešíme. Já si snad na to heslo vzpomenu. Holky s tím srazem, koukejte se nějak domluvit...se mi to blíží... :o)) příští týden se mi to nehodí, mám doma Týnu, jde v pátek na operaci tak je doma aby ve školce něco nelapla. Tak ten další od 12.10. snad budu ještě 2v1. |
SnowWhite | 63543 |
2.10.2009 13:11:53
No tak a je to venku. Dosud jsem byla pro smích pouze své pubertální dceři Ach jo! Tak prosím podrobný návod jak se tam dostanu, ale opravdu návod pro blba.....jinak budu muset na ten sraz nasadit škrabošku Mikuláše
|
tinas | 8544 |
2.10.2009 8:31:51
Snow,
to není možné,že bys netušila,že golfistky mají deník? Založila ho Sylva v podstatě souběžně se vznikem této diskuse. Jsou tam kontakty na nás všechny. |
SnowWhite | 63543 |
1.10.2009 21:43:14
Nechtěj mě donutit říct, že jsem debil a že nemám ponětí, co to deník je . Trochu soucitu se starou ženou, prosím
|
tinas | 8544 |
1.10.2009 11:18:12
Snow,díky hned si to všechno opíšu. Nicméně mrkala jsem do alba a v deníkách je na mě kontakt tel+icq+ email.
|
SnowWhite | 63543 |
1.10.2009 0:41:17
Ahoj, jsem naprosto nepoužitelná, ale mail na Tebe ne a ne objevit. Zatím posílám jméno té paní - jmenuje se Gema Boffilová, kontakt na ní je 005352910669, bohužel na ní není mail, protože mail tam funguje tak, že téměř nefunguje . Hotely, kde jsme bydleli byly mimo jiné:
melia.cayo.coco@solmelia.com - jardines del rey, ale to byl myslím zrovna ten bez dětí. Jiank všechny hotely melia jsou na velmi dobré úrovni - rozlišují to na melia a sol....sol je vždy výrazně horší, zas tam můžou děti. Ale když prolezeš jejich stránky tak najdeš i melia hotely pro děti. Je fajn vidět Trinidad (cca 6 hodin autem z Havany směrem jižním), to městečko je krásný, Varadero je děsně turistický, ale bylo tam fajn. Pro děti je tam zábavní park .... horská dráha tady na matějský by se mohla jít bodnout, celou dobu jsem se třásla, kdy se něco utrhne. A v Havaně nevynechte doutníkovou továrnu a místní bar - je to fakt zajímavý. Naopak slavná cukrárna Coppelia je betonová nuda. ještě se pohrabu ve starých záznamech... |
21.9.2009 22:29:00
No jo, ale to je nepovolený doping, co maj dělat chudáci abstinenti??
Tinas a stáhla jsi HCP? My byli v pátek na svatbě našemu trenérovi, ze kterého se stal dobrej kamarád, P. s ním byl v té Francii. Tak se tam probíral golf, golf a zase golf :o)) a to jsem nešla ani na večerní pijatyku, tam bylo myslím téma golf ještě vyšperkovanější. Jinak ta naše cácora hlásila, že nechce chodit na tréninky, že až bude chodit do školy. Ok, nikam jí netlačíme, chodí si zaplácat s tátou. A teď byli v sobotu a náhodou tam byl trenér co u nás trénuje děti a hned jí lanařil, zda by nechtěla chodit, že jí to jde a bla bla bla a Týna otočila, že chce. Tak příští čt začíná s trénikem |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.