| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 920  [Dalších 720 >>]
SnowWhite 63543
21.9.2009 21:15:45
No vidíš, tak gratulace, šikulko! Jo jo alkohol taky pomáhá, stačí šampus před první jamkou a hned to lítá :-)
tinas 8544
21.9.2009 18:10:55
Ahoj holky,
tak se hlásím po tom včerejším masakru. :-) Ze začátku to vůbec nešlo,ale pak se to docela zlepšilo. Jednu jamku jsem měla dokonce za 4 a povedl se mi i nádherně dlouhý pat jako nikdy,ale taky to někde dopadlo dost zle.~Rv Nicméně věděla jsem,že se jdu spíš projít,takže jsem si to nakonec užila. Jenom jsem si při hře roztrhla svoje oblíbené kalhoty. Hledala jsem míček o kterém jsem věděla,že není ve vodě,ale na krají břehu a jak jsem tam šlápla byla tam díra přikrytá trávou a už jsem se válela na zemi. :-) Fakt jsem byla ráda,že mám v autě náhradní oblečení a dohrála jsem se svetrem kolem pasu.~t~
Za 14 dní je další turnaj,tak jsem zvědavá,jak to půjde tam. Jsem děsná. Třeba na odpališti jsem měla o hodně delší driver,než holky,ale pak jsem si to zmrvila na patování zcela zbytečně. Ach jo to je tak,když se tu hole válí na zemi půl roku netknuté. I tak jsem,ale zahrála líp,než manžel nebo to alespoň tvrdil. Jeho skore kartu jsem neviděla,tak nevím jestli na mě nechtěl být jenom hodňák.~t~~t~~t~
Nicméně rum tam měli výbornej. Nějakej 12-ti letej jamajskej a fakt dobrej. Hned se líp pálilo,když nám ho v průběhu hry i na startu servírovali.~t~~t~~t~
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
17.9.2009 21:50:50
čau, tak místo trénování se vám zachtělo srazíku :o)) jsem pro všema 10, tedy vlastně 20, aby se Kuba nečílil :o)
Počkáme na Katku, nebo dáme něco dřív a pak ještě s Katkou? Místo je mi jedno, jsem pojízdná, když si tam sednu, tak dobrý :o)

Tinas, tak pokud půjdeš, držím palec a přeji zdravé nas.ání :o)))
SnowWhite 63543
17.9.2009 21:16:58
Já se ani nemusela posledně namáhat. Na hřišti byl fotograf - chudák měl tam práci a tak fotil. Já vynervená jsem se nestrefila ani na týčko a prosím ho ať mě vynechá...on nic a pak pár jamek bylo na jedničku :-)
Tak držím palce a napiš KOLIK jsi snižovala :-) (já pořád základních 54 a myslím, že u toho zůstanu) Hezkou hru!
tinas 8544
17.9.2009 18:29:36
Hele tak to máme stejný poznatek. Jednou jsem šla na hřiště děsně naštvaná na manžela a lítalo to samo. :-)

Asi to fakt chce pořádně se naštvat a jít hrát. :-) To bych měla vymyslet nějaké vhodné téma na sobotní hádku.~t~~t~~t~
SnowWhite 63543
17.9.2009 18:06:39
Tak to já jsem ve výhodě - poslední dobou jsem našrot průběžně, takže se před hrou stav nemění. Navíc jsem zjistila, že stres odchází, když se spravedlivě nas..ru :-), ale to je jen moje soukromá pomůcka. Doporučuji spíše méně militatní metody koncentrace na hru :-)
tinas 8544
17.9.2009 17:52:11
No jo,když já fakt nevím. Normálně nejsem nervózní,ale jak mám hrát jsem úplně na šrot. Dokážu sama sebe tak vynervovat,že jsem nepoužitelná. :-)))))
SnowWhite 63543
17.9.2009 17:43:15
Ahoj Tinas, určitě jdi. Zvládneš to na jedničku, neboj! Chce to přístup "hlavně nepochybovat". Což o to poradit já umím dobře ale strefit se do míče, to už je horší :-)
Srazík uvítám úplně blaženě. Díky své indispozici jsem Vás ještě holky naživo neviděla :-)
Piškotko, držím palce abys ještě chvilku vydržela :-), ať Tě vidíme ještě all in one
tinas 8544
17.9.2009 17:32:59
Ahojky,
tak až se vrátíš Katko,tak dej vědět. Snad Sylva vydrží. Můžeme dát sraz někde poblíž ní,protože to máme celkem všechny blízko na dojezd a jsou tam dobré hospůdky. Kdyby začala rodit pošleme jí do porodnice a oslavíme to. :-)Ty limčou a já s Májou dáme třeba šampus nebo něco jiného~t~~t~~t~

Jinak v neděli jdu asi na turnaj. Právě jsem dostala tee time. Nevím jestli se mám odvážit,protože jsem 4 měsíce neměla hole v ruce. V sobotu jdu sice na trénink,ale nevím nevím,jestli to pan Pechan přežije. Aby o mě nezlomil hůl. :-))))
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
16.9.2009 15:37:54
jee, souhlas se srazikem. akorat ted v patek ale odjizdime na dva tydny pryc, tak kdyby to bylo az pak, tak hlasim ucast :-)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 920  [Dalších 720 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.