Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
SnowWhite | 63543 |
21.9.2009 21:15:45
No vidíš, tak gratulace, šikulko! Jo jo alkohol taky pomáhá, stačí šampus před první jamkou a hned to lítá
|
tinas | 8544 |
21.9.2009 18:10:55
Ahoj holky,
tak se hlásím po tom včerejším masakru. Ze začátku to vůbec nešlo,ale pak se to docela zlepšilo. Jednu jamku jsem měla dokonce za 4 a povedl se mi i nádherně dlouhý pat jako nikdy,ale taky to někde dopadlo dost zle. Nicméně věděla jsem,že se jdu spíš projít,takže jsem si to nakonec užila. Jenom jsem si při hře roztrhla svoje oblíbené kalhoty. Hledala jsem míček o kterém jsem věděla,že není ve vodě,ale na krají břehu a jak jsem tam šlápla byla tam díra přikrytá trávou a už jsem se válela na zemi. Fakt jsem byla ráda,že mám v autě náhradní oblečení a dohrála jsem se svetrem kolem pasu. Za 14 dní je další turnaj,tak jsem zvědavá,jak to půjde tam. Jsem děsná. Třeba na odpališti jsem měla o hodně delší driver,než holky,ale pak jsem si to zmrvila na patování zcela zbytečně. Ach jo to je tak,když se tu hole válí na zemi půl roku netknuté. I tak jsem,ale zahrála líp,než manžel nebo to alespoň tvrdil. Jeho skore kartu jsem neviděla,tak nevím jestli na mě nechtěl být jenom hodňák. Nicméně rum tam měli výbornej. Nějakej 12-ti letej jamajskej a fakt dobrej. Hned se líp pálilo,když nám ho v průběhu hry i na startu servírovali. |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
17.9.2009 21:50:50
čau, tak místo trénování se vám zachtělo srazíku :o)) jsem pro všema 10, tedy vlastně 20, aby se Kuba nečílil :o)
Počkáme na Katku, nebo dáme něco dřív a pak ještě s Katkou? Místo je mi jedno, jsem pojízdná, když si tam sednu, tak dobrý :o) Tinas, tak pokud půjdeš, držím palec a přeji zdravé nas.ání :o))) |
SnowWhite | 63543 |
17.9.2009 21:16:58
Já se ani nemusela posledně namáhat. Na hřišti byl fotograf - chudák měl tam práci a tak fotil. Já vynervená jsem se nestrefila ani na týčko a prosím ho ať mě vynechá...on nic a pak pár jamek bylo na jedničku
Tak držím palce a napiš KOLIK jsi snižovala (já pořád základních 54 a myslím, že u toho zůstanu) Hezkou hru! |
tinas | 8544 |
17.9.2009 18:29:36
Hele tak to máme stejný poznatek. Jednou jsem šla na hřiště děsně naštvaná na manžela a lítalo to samo.
Asi to fakt chce pořádně se naštvat a jít hrát. To bych měla vymyslet nějaké vhodné téma na sobotní hádku. |
SnowWhite | 63543 |
17.9.2009 18:06:39
Tak to já jsem ve výhodě - poslední dobou jsem našrot průběžně, takže se před hrou stav nemění. Navíc jsem zjistila, že stres odchází, když se spravedlivě nas..ru , ale to je jen moje soukromá pomůcka. Doporučuji spíše méně militatní metody koncentrace na hru
|
tinas | 8544 |
17.9.2009 17:52:11
No jo,když já fakt nevím. Normálně nejsem nervózní,ale jak mám hrát jsem úplně na šrot. Dokážu sama sebe tak vynervovat,že jsem nepoužitelná. ))))
|
SnowWhite | 63543 |
17.9.2009 17:43:15
Ahoj Tinas, určitě jdi. Zvládneš to na jedničku, neboj! Chce to přístup "hlavně nepochybovat". Což o to poradit já umím dobře ale strefit se do míče, to už je horší
Srazík uvítám úplně blaženě. Díky své indispozici jsem Vás ještě holky naživo neviděla Piškotko, držím palce abys ještě chvilku vydržela , ať Tě vidíme ještě all in one |
tinas | 8544 |
17.9.2009 17:32:59
Ahojky,
tak až se vrátíš Katko,tak dej vědět. Snad Sylva vydrží. Můžeme dát sraz někde poblíž ní,protože to máme celkem všechny blízko na dojezd a jsou tam dobré hospůdky. Kdyby začala rodit pošleme jí do porodnice a oslavíme to. Ty limčou a já s Májou dáme třeba šampus nebo něco jiného Jinak v neděli jdu asi na turnaj. Právě jsem dostala tee time. Nevím jestli se mám odvážit,protože jsem 4 měsíce neměla hole v ruce. V sobotu jdu sice na trénink,ale nevím nevím,jestli to pan Pechan přežije. Aby o mě nezlomil hůl. ))) |
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
16.9.2009 15:37:54
jee, souhlas se srazikem. akorat ted v patek ale odjizdime na dva tydny pryc, tak kdyby to bylo az pak, tak hlasim ucast
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.