Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
20.1.2009 0:24:11
Tinas,
nemoc trvá, léků je víc a stojí to prostě za houby :o( Týna ještě nikam nechodí, mohla u nás, ale to se mi moc nechce, to spíš ty Mstětice, přeci jen tam mají lepší zázemí a delší zkušenost. Úplně nej by bylo jí dát ke Slávkovi, ale zase jezdit pátky na Líšnici, to je sebevražda. Takže asi fakt ty Mstětice. Jen nevím od kdy... 5 jí bude v červnu, takže by šla od září, což si myslím,že už do podzimka toho moc nenatrénuje... no uvidíme, zatím to neřeším. Ježíšek nám donesl patovací kobereček, tak na něm zdatně trénuje, takže narozdíl od nás ona zimní přípravu nezanedbává :o)) Leváckej set, neděs mě...Týna je taky levák... ale hraje na levo, už jsme to loni zkoušeli a teprve pak jsem jí kupovala hole. Má je patr a železo, takže kupováno zvlášť. |
tinas | 8544 |
19.1.2009 15:52:20
Sylvo,
držím palce ať je malá brzy fit. Taky čekám,kdy u nás na někoho něco skočí. Děti jsou podezřele dlouho zdravé. Beruško,od kolika let tam hlídají fakt nevím. Já už pošlu děti do herny samotné a nebo jsou s námi. Májo, představ si,že mám s Naty stejný problém jako jsi měla ty. Naty je levák a všechno dělá levou. Na drivu si,ale chtěla odpálit pár balonů a musela hrát mojí holí. Trenér na ní koukal a říkal,že se to bude muset vyzkoušet jestli náhodou nebude hrát pravou. Not o jsem tedy zvědavá co z toho nakonec bude. Holky,kdyby jste některá zahlídla někde v golfovém bazaru levácký dětský set 9-12 let dejte mi prosím echo. Nechci pro začátek kupovat pro Naty nový,protože jednak nevím čím nakonec bude hrát a hlavně jestli jí to doopravdy bude bavit a nebo jestli to chce hrát jenom,že chodíme my. :- Praváckých stů je všude mraky,ale leváků je zjevně málo. Když neseženu holt objednáme zase z UK. Chtěla bych jí už na jaře dát do nějakého toho kurzíku. Sylvo,jak ty to máš s malou? Chodí ti někam nebo bude někam chodit? Májo,jak vy jste spokojený naté Čechii? Jo Sylvo, my byli v tom Steigenbergeru al dau Beach a ten je fakt luxusní i co se služeb týče. Známý zase byli v tom druhém golfovém a taky max. spokojenost. |
Beruska,Kubik7/06,Martinek3/08 | 39523 |
18.1.2009 12:46:46
diky tinas, ta hostivar vypada super, dokonce hlidani organizuje agentura proservices, ktera mi uz hlidala deti u nas doma, jen nevim jestli budou hlidat i toho prcka.
Jinak jsem jeste zjistila, ze na hristi v Mlade Boleslavi taky hlidaji, ale od 3let. Zacala jsem i uvazovat o dovolene a i kdyz mame male deti, tak se mi nechce sedet a valet se, takze furt premyslim, jak to skloubit. Kdyz byl tomu starsimu rok, tak jsme byli na kolove dovolene a meli jsme ho ve voziku za kolem, to bylo super, ale s dvouma uz je to docela narocny, preci jen dva jsou vic nez jeden )) a taky by to chtelo alespon na par chvil :odlozit: oba a uzit si to s manzelem |
17.1.2009 21:22:07
Tinas, ten hotel vypadá fakt špičkově, ukládám :o))))
Berusko, tak to je velký problém ... nevím vůbec o ničem, ale popátrám a poptám se. Týna je opět nemocná, taže já mám opět po žížalkách, ehm, tedy po golfíku :o( |
tinas | 8544 |
17.1.2009 19:41:07
Ahojky v Hostivaři hlídání je a je tam i moc hezký koutek uvnitř a v létě jsou tam i dvě hřišťátka veku.
tady |
Beruska,Kubik7/06,Martinek3/08 | 39523 |
17.1.2009 16:08:01
ahoj holky, jdu zase na poradu. Nevite kde se da v Cechach golfovat i s hlidanim deti. Mame dva raubire, 2,5 a 10mesicu, takze bez hlidani si nezahrajeme, leda na stridacku, coz neni idealni.
|
tinas | 8544 |
16.1.2009 9:03:25
|
tinas | 8544 |
15.1.2009 19:05:01
Díky mrknu na to. Problém se mnou je ten,že mám mobil dokud se mi nerozpadne v ruce a teprve potom si pořizuji další. Manžel,ale pojal myšlenku,že mě "odbyde" k narozeninám novým mobilem a nabídl mi právě ten Iphone. Já ,ale právě nevím jestli ho vůbec chci a pokud ne,který jiný bych chtěla mít. Ach jo. Se divím,že mi raději nenabídl zájezd do Steigenbergru na golfík. To bych brala hned. golfik V létě jsme byli v El GOuně a viděli jsme green a tenhle hotel. V roce 2007 jsme byli taky ve Steigenbergeru,ale přímo v Hurghadě a byl to ten nejpřepychovější hotel jaký jsem doposud zažila. Nádherná dovolená,takže pokud plánujete Egypt na letní dovču můžu vřele doporučit je to asi 10 minutek od letiště,takže se nikam netrmácíte daleko busem a služby jsou opravdu na jedničku. Holt německý majitel se nezapře. Myslím tim ta jejich pedantnost.Je to tenhle hotel a mimochodem přímo v hotelu je také pár jameček. tady
|
14.1.2009 22:50:16
http://www.novinky.cz/clanek/158490-nokia-5800-xpressmusic-iphone-z-finska-ne-tak-docela.html
Tinas co tohle... dole je pak popis několik telefonů s dotykovým displejem. |
14.1.2009 22:22:44
Ahoj Tinasko.
Jj mám IPhone, ale používám ho málo,moc mi nevyhovuje. Jako telefon je pro mě nepoužitelnej- sms se píšou celkem blbě,ale jde asi o zvyk,MMS to nebere vůbec, nemůžeš nic kopírovat ať číslo nebo text. Myslím,že to neukazuje nepřijatý hovory-tedy jejich seznam-ale nejsem si 100% jistá. Takže ho používám kvůli mapám, hrám a webu,když je někde wifina nebo doma, že nemusím zapínat NT nebo velkej PC. Jinak ne. Leží doma. Teda aktuálně ho má P.jeho tel.je v háji,tak je rád i za blbej IPhone. Jo a ráda si s ním hraje Týna, hry,yutube :o))) ale kvůli ní bych ho bývala byla nekupovala :o) Tož tak :o) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.