| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 920  [Dalších 520 >>]
tinas 8544
13.1.2009 15:03:30
Sylvo-Piškotko ty máš Iphone? Pokud ano jaké s ním máš zkušenosti? Myslím,jak se ti s ním pracuje,jak moc ho využiješ atd. :-)

Manžel mi ho chce darovat k narozeninám a já nevím jestli ho chci. :-)
Mája + 2 16059
11.1.2009 12:00:50
přeju nám všem golfistkám hodně zdaru a dobrých odpalů v tomto roce :-)
Já už mám ruku v pořádku,tak se těším na trénink po 2 měsícícch. JEn doufám, že jsem vše nezapoměla ~j~
tinas 8544
2.1.2009 17:27:59
Nazdárek.
Sylvo,vidím,že si taky užíváš s marody. Chlap s rýmičkou to je nadělení. :-))))

Musím se taky do toho Erpetu někdy zajet podívat,ale je to trochu z ruky na ten Smíchov ne?
Já jsem si právě přinesla PGA TOUR 2009 All Play S Tigerem Woodsem,tak předpokládám,že večer už to tu budeme mastit na wíčku.
:-) Ráno jdeme na první letošní trénink,tak ať něco natrénujeme. :-))))
Máš,ale pravdu,že to krásné hřiště to nenahradí. Jak jsme byli naposledy v těch Poděbradech,tak to byla vysloveně paráda. Sice už nebylo moc teplo,ale zrovna byl slunečný den a v tom parku to fakt byla pohodička. Při pohledu ven se mi ani nechce věřit,že zase bude jaro. Teď jsem se vrátila z venku. Br.
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
1.1.2009 18:54:07
Ahoj holky,

do Nového roku vám přeji skvělé hry a rovně létající míče, no a pak už jen to zdraví,pohodu a úsměv na rtech.

27. jsme byli v Erpetu na plátně, docela dobrý, když jsem se oprostila od strachu, že odraženým balonem trefím sebe či přihlížející, tak fajn :o))) není nad vonící hřiště, ale když není zbytí.... zítra snad půjdeme zas, zkusíme Step :o))
Týna má ATB, chlap je dobírá jen já jediná se držím...co mi zbývá, že?? :o)))
Tak snad už bude klid.
Mějte se krásně!!!

PA

tinas 8544
30.12.2008 11:17:06
Ahoj golfistky,
tak jak se daří po vánocích? Já jsem Vás sem ani nestihla přijít pozdravit před vánocemi. Dva dny před štědrým večerem mi Naty prolítla skleněnou výplní dvěří,takže další starosti navíc. Letos opravdu nějak nestíhám.
V neděli jsme si byli zahrát golfík na štvanici,kde je taková malá privátní kabinka. Bylo to milé a překvapivě mi to šlo tak,že jsem lehce porazila i manžela. :-) Kéž by mi to takhle šlo i normálně.:-)3 ledna jdeme na první novoroční trénink,tak se už docela těším. Přiznám se,že mě úplně cukají ruce,jak bych si šla zahrát. Máme doma nové wii,tak zatím trénujeme takhle. Bohužel zatím nemáme to PGA s Tigerem - bylo vyprodané,tak je tam zatím jenom dětský golf. :-)Poslední dva tréninky mi to šlo hezky i v hale a zajímavé je,že se mi líp hraje v botách na vysokém podpatku. :-) Nějak líp se mi v nich otáčí ty boky. :-) Manžel mi říkal,abych si na to nezvykala,že na hřiště v tom nesmím,ale pan Pechan mě hodně chválil,tak třeba už to tam fakt je. Přestala jsem do toho mlátit silou upravila výšku nápřahu,tak uvidíme venku. Ještě tak 3 měsíce a jdeme ven. :-)

Každopádně holky,pokud bych se sem nedostala přeji vám do roku 2009 hodně štěstí,zdraví,pohody a dobré hry.~R^~x~~R^
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
29.12.2008 13:27:32
Ahoj holky,
tak ja jdu taky pozde, ale prece poprat krasne vanoce a vsechno nejlepsi do Noveho roku 2009. Hodne podarenych micu, hodne manzele a deticky a proste at nam to dobre lita :-)
SnowWhite 63543
27.12.2008 19:42:56
Ahoj holky, znovu se ozývám a trošku s křížkem po funuse taky přeji hezké vánoce a vše nejlepší do nového roku. Koukám, že už se scházíte .... takže jsem "vypadla" na zásadně dlouhou dobu. Ale třeba mě ještě na jaře vezmete jako caddieho :-), abych se do toho zase dostala.
Už se těším na jaro - dostala jsem nové míčky, takže hurá na snižování HCP
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
21.12.2008 22:16:03
Ahoj holky,

nestíhám, nestačím, tak vám popřeji raději dnes, než vůbec ~2~

Krásné Vánoce, žádnej stres, jen pohodu s rodinou okolo sebe. Pod stromečkem spoustu golfových překvapení a třeba nám i výjde se v indooru sejít, do jara je táááák daleko ~;)

Mějte se krásně a doufám,že mezi svátkama sem nakouknete.
PA
Beruska,Kubik7/06,Martinek3/08 39523
13.12.2008 21:40:07
holky dikes, asi to zkusim postupne a tam kde mi to bude nejvic vyhovovat, tak bych nasla trenera. Je ale fakt, ze s tema mejma skorodvojkama asi budu preferovat vzdalenost, na detsky koutek jsou stejne jeste maly
tinas 8544
12.12.2008 12:46:45
Mě se nejvíc líbil indoor v té Čechii.Rozumná vzdálenost k síti,trenážerý -míčky si nabíráte lopatkou sami. Potom ta hostivař,ale tam je krátká vzdálenost. Sice je to hezký nový s hlídacím koutkem přímo u toho odpaliště,ale je to krátký. Pozitivum je ten koutek,dobrá restaurace a hezké prostředí. :-)Míčky si tam také nabíráte sami.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 920  [Dalších 520 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.