| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 920  [Dalších 500 >>]
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
3.12.2008 13:38:58
Teda, holky, vy jste akcni, ja jsem silene lina a trochu se vymlouvam na zimu, ze nemuzem trenovat :-)

Diky za tip, jdu to omrknout :-)~z~
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
2.12.2008 23:08:45
Ahoj ženský :o))

Katko, vozík doporučuji tenhle, už i u nás se dá sehnat do 5000,- a je vážně skvělej. Teď jsem doobjednala obal na kolečka co jsem viděla u Tinase, super vychytávka, bývá děsně zabahněnej a nebo od trávy.

My jsme na tom nějak blbě se zádama, oba dva, takže od Moravy jsem nebyla hrát, což je víc jak měsíc. Snad už mi příští týden výjde čas a záda budou ok, na trénink do Erpetu.

Všechny vás moc zdravím!!!!
Mája + 2 16059
2.12.2008 16:50:40
taky se chystám na trénink a to do Stepu. ted jsemměla přestávku kvli těm šlachám na ruce,ale už to chci prubnout.
tinas 8544
2.12.2008 7:51:11
Ahojky.

Katko, mohla bych ti doporučit vozíček,který mám já i Sylva. Je fakt super. Docela lacino ho mají v tom USAGolfu v Čestlicích(Průhonicích). Je lehoučkej,stabilní a hlavně ho složíš do auta na takový pidi balíček. Opravdu z těch co jsem vyzkoušela mi přišel nejlepší. Nebo si ho můžeš nechat poslat třeba z UK jako já. http://www.golfonline.co.uk/ Budeš ho tu mít do týdne.

My chodíme trénovat každý týden. Teď jsme tedy 2x vynechali. Poprvé jsme byli v Drážďanech na nákupech a podruhé jsem měla nemocné děti. Teď,ale jdeme v sobotu poprvé do haly. Už holt není počasí na ven. :-(

Vozíček máme tenhle:
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
29.11.2008 14:17:02
Ahoj golfistky, jak se mate? Asi shanite darky a delate adventni vence, co? Chodite nektera na indoor odpaliste? Manza porad chce trenovat, ale mne se nejak v zime moc nechce :-)
A co darecky? Nakupujete nektera golfovou tematiku? Ja zatim koupila drobnosti v Marks and Spencer, no a s manzou si chceme nadelit vozicky. Poradite? Podle ceho se rozhodovat?
Mája + 2 16059
11.11.2008 8:44:12
žádná sláva Piškotko..
do toho mám doma Jendu, který měl včera horečku:-(

zatím jsem se u trnéra omluvila,že se ozvu. a to jsme zrovna měli jít poprvé do toho Stepu, Kája se tam moc těšil, líbí se mu ty vnitřní trenažery.

Zatím se cítím spíš na tu kavárnu;)
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
10.11.2008 23:29:54
Ahoj!

Májo, je ti už líp?

Tinas,Poděbrady závidím, od Moravy jsem nebyla na hřišti, ale ve čtvrtek budu mít trénink, tak alespoň něco.
Lázně-to co jsem psala platí, byla jsem v Tlapákovi před 2 lety na 3 dny, bylo to super, super, super. Za půl roku tam jela znovu kamarádka co tam byla se mnou a říkala, že se pohoršili, otevřeli ten Felicitas a personál jim přeběhl, zase je to malinko jinak cenově.
tinas 8544
10.11.2008 8:10:27
Ahojky,
tak jsem včera byla hrát v Poděbradech. Bylo to moc hezké akorát poslední jamku jsem zase neviděla skrze tmu. :-) Určitě si tam,ale zase zajedeme je to hezké,rovné pohodové hřiště. :-)

A co vy,jak se máte?

Sylvo,teď jsem koukala,že doporučuješ nějaký lázeňský pobyt v Poděbradech. Ráda uvítam od všech tipy na nějaké hezké hotely,lázně atd. :-) Mám pocit,že bych fakt potřebovala nějaký rozmazlovací víkend.
tinas 8544
7.11.2008 12:03:57
Jejda Májo,co sis to uhnala? :-)

Nicméně pokud se nebude hrát golf dávám návrh na plavčo,panáka,předvánoční nákupy a pokec případně jiné aktivity. :-)
Zrovna jsem na seznamu četla,že už s emá nějak hodně zkazit počasí,tak přemýšlím,jak to bude dál. Ještě máme rozjednané tréninky. Sice hrajeme pod střechou a míří na nás teplomet,ale stejn je to nahouby,když ani není vidět,kam letí míč skrzeva mlhu.Už asi pomalu bude čas začít se přesunovat pod střechu. :-(

Mimochodem v levných knihách mají deskovou stolní hru golf neznáte jí některá?
Mája + 2 16059
7.11.2008 11:12:26
Zdravím všechny golfistky apřeju hezký víkend:-)

Já ted budu dočasěn golfistka pasivní, mám v pravém předloktí zánět šlach, pravděpodobně od myše. Hodně dělám s počítačem.:-(
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 920  [Dalších 500 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.