Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
tinas | 8544 |
5.11.2008 13:39:57
Ahojky,
jenom vás běžím v rychlosti pozdravit. Zase nějak nestíhám. Ve škole je toho hodně,takže pořád někde něco doděláváme. Včera jsem byla přezout auto ve Fordu a,když už jsem tam byla,tak jsem hned zajela ještě na hřiště na pár balonů. Měla jsem jenom půl hodinky,tak jsem jí využila. Musím se,ale pochválit po sobotním tréninku,kdy mi trenér poopravil ruce mi lítalo téměř všechno krásně rovně. Jupí,že už bych na to konečně chytila ten grif? No nechci to zakřiknout. Další trénink je v sobotu,tak uvidíme jak to půjde. No nic, zatím ahojky musím pádit na úkoly a fofrem s Naty do hudebky. |
Mája + 2 | 16059 |
2.11.2008 10:33:00
ahojky, tak včera jsem byla s tátou, s Kájou a synovcem naKonopišti a rozhodně jsme neprohloupili Bylo krásné bezvětří, i puňta vylezl, prostě idylka
Navíc nám to i docela šlo, což byl takový bonus navíc |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
29.10.2008 20:32:06
Tinas, díky za přání, ano dnes slaví i tvrdé Y :o)))
Koukám, že to bez té ortézy ještě nepůjde, ono logicky je to taky pěkná blbost, jsi pár týdnů po operaci... tak ať to s ní jde jen a jen líp. Morava... Slavkov-vysokohorská turistika, šli jsme jen s našima vozíkama a skuhrali. Je to pořád nahoru-dolů a to nahoru je pěkně zprudka do 10 jamky, pak po vrstevnici a dolů. Dost náročný hřiště, nejen tím výšlapem, dlouhý jamky,na první 9 jen jeden 3par v délce 136m z červených, nejdelší 412m. Ufffff.... druhá 9 je snažší tři 3parový jamky a dlouhý jsou z kopce tak to dost přidává. Suma sumárum jsem Slavkov obešla dost vyřízená a nejen já :o) a jestli sem ještě někdy zavítám tak už jen s buggynou. Zázemí super, vaří skvěle, personál ochotný. Olomouc-výrazně linksové hřiště, stejně jako Slavkov, není tak náročný, ale mi už jeli na buggyně, po Slavkově jsem sotva chodila :o) je tam hodně vody, vyrazili jsme s 20 balony a vrátili se se 3, slovy třemi!!! Já jich utopila víc, ale i P.se činil. Je to hodně rozlehlý hřiště,někdy dlouhý přechody k jamkám, jamky tam jsou jak krátký tak dlouhý jen pět 5parů. Celkově se mi Olomouc líbila moc, zázemí fajn, ne tak honosný jako Slavkov, ale to fakt netřeba. Kořenec-tak to byla třešínka na dortu, když to hodně nadnesu. V Boskovicích bylo jasno a asi 7° o pár km dál a výš, jen 3,5°, mlha a vítr. Zima taková, že jsme vážně zvažovali že tee time zrušíme a pojedeme zpět, ale drželi jsme se hesla, není špatného počasí, je jen špatně oblečený golfista, já dokoupila zimní výbavu, vzali jsme buggy, pod zadek si dali vlněnou šálu a vyrazili. Myslím, že když jsme došli Kořenec, nic už nás nepřekvapí :o) Hřiště je super, hodně vody, hodně bankrů, ale když se hraje na jistotu, dá se tím celkem lehce prokličkovat. Začátek je links, pak se to mění do parkového stylu, je tam hodně autů na hranici s lesem, ale ferveje široké. Má par 71, pětipary jen 2 to relativně krátké 372 a 380m. Oproti Slavkovu,kde nejkratší 5par je 396m :o) Celkově moc povedené hřiště, z těch 3 asi nejhezčí i když ne mnou nelíp zahraný, tím je paradoxně Slavkov. Na druhé místo dám Olomouc a Slavkov je na chvostu. To je eleborát :o)) omlouvám se :o) |
tinas | 8544 |
29.10.2008 14:16:54
Tedy holky vy mě s tím i a y pletete. )))) Jestli tedy slaví i Sylva Piškotka,tak i jí patří moje dnešní přáníčko.
|
Mája + 2 | 16059 |
29.10.2008 13:17:25
Ahoj Tinas, děkuju za přáníčko. Piškot myslím taky slaví
Já mám trénink zítra dopoledne,snad nebude už pršet |
tinas | 8544 |
29.10.2008 10:21:05
Ahojky,
tak předně bych ráda popřála Silvě-Máje všechno nejlepší k jejímu dnešnímu svátku. Ať se ti holka daší na hřišti i v životě. Sylvo, my jsme byli v sobotu normálně na tréninku. Vzala jsem si ortézu a bylo to. Asi je to fakt s tím pokrčeným kolenem,jak jsi říkala. Povídej přeháněj jaký jsou ty hřiště na Moravě? Já jsem dnes nějak ko. V krku mám knedlík,na jazyku aft a tak čekám jestli se to rozchodí nebo ne. Za chvilku si udělám horký čaj a uvidíme. Snad z toho nic nebude. V neděli jsme celý den chodili po městě,protože malá projevila zájem jít přes prahu na Karlův most. Uf asi jsem cestou někde ofoukla. |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
28.10.2008 21:54:19
Teda tady to žije :o/
My se dnes vrátili z víkendu na Moravě, šli jsme 3 hřiště a až na tu šílenou zimu, kdy na Kořenci jsem zakoupila zimní rukavice, čepice a šálu, bylo 3,5° a fučel ledový severák, to bylo super :o)) No a co vy? Trénujete, hrajete?????? |
tinas | 8544 |
22.10.2008 13:43:25
Jo holky,vy se do deníku dostanete? Mě to nechce pustit,že byl deník odebrán nebo byl přejmenován.
|
tinas | 8544 |
22.10.2008 13:42:52
Písni mi na email číslo a já ti hned pošlu číslo na sebe,když tady nemáš kontakt na svůj email.
|
tinas | 8544 |
22.10.2008 13:38:15
Sylvo,nemůžu se dostat do deníku. Podařilo se mi sehnat hlídání takže ano.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.