| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 920  [Dalších 460 >>]
Mája + 2 16059
14.10.2008 22:41:54
tebe se neptám, u tebe to vím ~j~
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
14.10.2008 22:37:36
Tinas, u mě nehrozí, Týna je stále nemocná :o/ a příští týden až bude ve školce, budu mít v práci maraton.
Jediný golf na který se dostanu, bude trénink ve čtvrtek a to mi bude máma hlídat. Chjoooo.

Májo,já koukala :o))))
Mája + 2 16059
14.10.2008 22:24:59
Tinas, já bych s tebou na chvíli měnila :-) v týdnu trénink..paráda :-)

Já abstinuju, protože mi ochořelo dítko.
pokud bude o víkendu obstojně,vyrazíme ještě (asi naposledy) na Konopiště.

viděla jste některá sobotní live přenos?
tinas 8544
13.10.2008 15:34:46
Ahoj absentérky. :-)))

Kde se zase touláte? Doufám,že tak pilně netrénujete,protože to bych byla totálně v čoudu. Na sobotním tréninku mi to vůbec nešlo. Jednou jsem odpálila hezky a pak zase ne a pak zas jo a zase ne. TO je prostě o tom,že pořád nevím,proč to jednou jde skvěle a podruhé ne. :-( Kurnik! :-))))
manžel byl včera hrát v MB a moc si to pochvaloval,že je to tam takové pohodové,tak se taky těším,až vyrazíme. V sobotu máme trénink a pak bych si ráda domluvila tee time,že bychom si taky zahráli. Nejdřív,ale musím najít dobrovolníka na hlídání a řekněme si upřímně to není úkol z nejlehčích. :-)
Teď jsem před hudebkou čekala na Natálku a v autě jsem si četla golfový časák a dostala jsem takovou chuť jít hrát,že jí v sobě jenom ztěžka potlačuju. Nejraději bych hned vzala bag a vyrazila. :-) No nic asi půjdu žehlit,abych to rozchodila. :-)

Co takhle tenhle týden ten trénink? Ve čtvrtek nebo pátek bych se možná urvala na chvilku i odpoledne.
10.10.2008 13:47:04
Ahoj,

u nás se fakt válčí, Týna je po píchnutí ucha, dobírá ATB a je celkem v pohodě, já jsem od ní čapla šílenou rýmu,bolehlav a kašel :o( takže kurýruju jí i sebe.

Na Bonnďu navíjecí vodítko nemám, vyhovuje mi vícekarabinový, že jí lehce kamkoliv připnu, to navíjecí musíš vázat...to by mi nevyhovovalo. Jinak jsem viděla maxi navíjecí vodítka i na vlkodava, takže to určitě bude hodně pevný, toho bych se nebála.

Tvoje koleno by si jistě zasloužilo trochu víc odpočinku a ne ho honit po posilovnách. Tak snad tě dr. nebude moc trápit.

A kde je zbytek??
tinas 8544
10.10.2008 12:02:52
Ahojky,tak jak válčíte? Já jsem dnes nějak ko. Ráno jsem měla jít na další rhb,ale zrušila jsem to a místo toho jdu v jednu k doktorovi na kontrolu s kolenem. Včera i předevčírem jsem já tele zakopla a noha bolí jako Ďas. V kombinaci s posilovnou je to vražedná kombinace. Večer to mám oteklé a budí mě to bolestí i v noci. :-( Jenom doufám,že doktor nepojme nějaký šílený nápadj jakože mi do toho bude zase dávat nějaké injekce a tak. To by mě fakt nepotěšilo. To už jsem zažila a fakt nic moc a ta jehla je proklatě dlouhá. :-( Zítra mám mít trénink,tak uvidíme buď budeme mít s manželem každý půl hodinku nebo si dá manžel hodinu i za mě,což by mě taky nepotěšilo,kdybych si těch pár balonků nemohla švihnout. :-)

A jak válčíte u vás Sylvo? Malá už je dobrá?

Mimochodem máš na toho vašeho hafana samonavíjecí vodítko? Chci koupit nějaké kvalitní tak sháním info o tom,které mi nezůstane hned v ruce až ten náš chlupišťák zatáhne.
5.10.2008 21:53:34
Koukám,že se super časově míjíme :o(

Tak to necháme zase na někdy, já mám aktuálně dítko se zánětem stř.ucha, takže si o golfíku nechám zdát.
tinas 8544
5.10.2008 16:54:54
Já jsem odpol nepoužitelná můžu jenom ty dopoledne. Odpoledne nemám hlídání. :-(
4.10.2008 22:24:56
Hmmm,tak mě by se hodilo dopolko, pak bych šla do práce. Ale při troše snahy bych mohla jít po 14 z práce a kroužky by zmákl manžel.

Tinas, co ty?
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
4.10.2008 9:05:43
ahojky, ve ctvrtek dopo jsem vzdy v praci, ale treba v jednu uz bych mohla nekde byt...
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 920  [Dalších 460 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.