Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
3.10.2008 22:49:12
Katko, a vyjímečně, nebo jsi vždy dopolko v práci?
|
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
3.10.2008 20:53:03
Ahoj holky, tak ja jsem ve ctvrtek dopo v praci, snad teda priste :-(
|
tinas | 8544 |
3.10.2008 18:05:35
Ahojky vespolek.
Tak já trénuju,ale v posilovně. Dnes mi začal tvrdý režim. Nejdřív vodoléčba,kde mi na to stříkají,pak mě proženou tělocvičnou a posilovnou a následně ještě na ultrazvuk. Noha mě bolí jako Ďas,ale to už od včerejška,protože jsem s tím hodně chodila. :-( Doufám,že to dám rychle do pořádku. Ve čtvrtek dopoledne bych mohla. Díky za odkazy hned na to mrknu. |
2.10.2008 22:21:35
http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?user=20438
Tinas, to je holka od které objednávám Next, dnes dorazil a je úúúúúžasný :o)) Adresa bez mezery. Ad boty, ty taky dnes přišli,kupovala jsem ty Superfit a jsou taky skvělý :o) http://www.pro deti.com/detska-obuv/zimni/ Taky bez mezery. Týna toho dnes měla jak o Vánocích :o) |
2.10.2008 22:17:59
Čau ženský!
Kde se flákáte?? Trénujete? :o)) Já byla dnes s manžílkem ve St.Boleslavi a byla děsná zima, fučel vítr...už to chce zimní výbavu :o) Do 4 jamky jsem hrála líp než on,ale pak jsme dohnali flight o 4 lidech, který nijak nespěchali, během hry kecali,kouřili a že zdržujou je nijak nerozhodilo. Mě to tedy rozhodilo hodně, ani je nenapadlo aby nás pustili, na 6 jamce už za nimi byli další 3 flighty-tedy my a další 2 dvojice, tam teda pochopili, že by nás měli pustit. A jak jsem byla nasr.... že jsou bezohledný tak mi to přestalo jít :o( naštěstí jsem na těch prvních 4 jamkách nahrabala náskok, ale i tak mě nakonec P.porazil o 2 rány :o/ Ale i tak mám nejlepší výsledek co jsem na to hřišti kdy zahrála, tak jsem ráda. No a kdy se mi potkáme na hřišti,než to zapadá sněhem? Můžu se utrhnout příští čtvrtek dopoledne, jak jste na tom vy? |
tinas | 8544 |
1.10.2008 12:32:37
Já jsem si koupila včera kabát. Měla jsem vyhléídnutý za 2900,- u Markse,ale nakonec jsem si koupila včera za 1500 kabát v CaA. Zrovna je vezla prodavačka na krám,tak jsem jí ho hned švihla ze stojanu.
Ad rukavička. Tu letní mám skrzeva nehty už lehce protrhanou,takže jsem si teď objednávala novou,ale to víš,ta kožená není tak příjemná jako ta letní. No a na zimu nemám nic. Na teď mám jenom takovou tu nepromokavou bundu,ale ta je na zimu asi moc lehká i když čert se dnes v těch materiálech vyzná. Ledacos vypadá lehce a pak to hřeje jako blázen. |
tinas | 8544 |
1.10.2008 12:28:37
Tak jsem právě byla pro Naty ve škole a musím říct,že to venku vypadá spíš na lyže,než na golf. Fučí to tam opravdu ošklivě.
Zahlédla jsem Sylvu na jiné diskusi na téma zimní botky. Tak tohle nás čeká o víkendu taky. Všechno jakž takž máme,ale boty jsou malé. Ještě jsem se chtěla zeptat,zda některá nesháníte kvalitní zimní růžovou kombinézu. Natálce je malá,tak jí bubu dávat do inzerce,takže pokud by někdo měl zájem o fotečku písněte mi. Je téměř jako nová,nepromokavá zn. Endless. |
1.10.2008 12:28:01
Tinas,
já zrovna dnes čekám balík s Nextem :o)) adresu ti napíšu večer, jsem v práci tak nemám odkaz, ale je to holka z MMB a jmenuje se Michaela je z Plzně,vybereš si next.com a přes ní si to objednáš a ona ti to pak pošle domů. Zimní výbava, taky nic nemám letní síťovanou rukavci jsem roztrhala, takže mám jen celokoženou ale už taky ostudnou, tak koupím novou a chci nějakou bundu, mám fleece co nosím teď, ale až se víc ochladí nemám nic slušného, jen na prochajdy se psem :o) otázka je, zda se v zimě na hřiště vůbec dostanu, ne všechny jsou přes zimu otrvřený... ale stejně do tý Itálie to budu potřebovat. |
tinas | 8544 |
1.10.2008 9:07:38
Nazdárek. To je dneska zase hnusně co. :-( Syn jel se školou na výlet na hrad,tak mu to ani nezávidím. Dala jsem mu sebou i termosku s horkým čajem a fleecovou čépu. Malá mohla jet taky,ale porotože pokašlává raději jsem jí tam nepustila.¨
Sylvo,Májo, neříkali jste mi,že objednáváte někde z venku Next oblečení pro děti? Jestli máte nějaký odkaz na obchůdek pošlete mi ho prosím. Pomalu,abychom začali nakupovat i zimní golfové vybavení. Objednala jsem si teď normální koženou rukavičku,ale měla jsem si objednat i ty palčáky. |
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
29.9.2008 17:59:34
Tinas, teda ty jsi cislo Ale zase je fajn, ze ti to dr nezakazal
Ja mam zas blby dopoledne. ut, st a ct jsem v praci, tak chci skocit na driving po praci. Zbytek tydne pak nechci "odkladat" malou, kdyz uz je ty 3 dny s babickama :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.