| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Úrazy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 5440  [Dalších 5320 >>]
Yuki 00,03,07 49504
23.8.2022 17:06:44
třídní učitel není doktor, pokud má děcko nechodící sádru, así to má nějaký důvod, jako učitelka bych vůbec nechtěla, aby s tím do školy někdo chodil, protože za úraz musí mít někdo zodpovědnost, a úraz na schodech s berlemi je záležitost velice snadná

dá se domluvit třída v přízemí a bez stěhování na těch pár týdnů, první den školy není nijak významný den, kromě první a možná druhé třídy, vůbec bych se tím nezatěžovala
Ropucha + 2 120300
23.8.2022 17:01:09
Není mi z popisu úplně jasné, jestli dítě do školy chce, nebo nechce, každopádně je asi předčasné to nějak komplikovaně promýšlet.
Doprovoďte ji tam prvního září, předpokládám, že budou mít jen třídnickou hodinu ve své třídě. A dál sama uvidí, jestli se cítí na pohyb po budově se sádrou a berlemi. Případně jí docházku doporučí či nedoporučí třídní učitel.
Já osobně bych to viděla spíš na pobyt doma.
Klabe+3 kluci (08,10,15) 83527
23.8.2022 16:51:32
Syn si rozdrtil češku tři týdny před nástupem do primy, takže v úplně nejhloupejsi čas. 1.zari ho muž dovezl do školy s ještě nechodici sadrou a cekal před třídou. I tak sebou syn na chodbě svihnul na zem,ten den pršelo a podjela mu berle. Do školy se vrátil, až se mohl nohou opřít,.dalsi tři týdny chodil s berlemi a sadrou. Nemám pocit,.ze by mu neco uteklo. I kamarády si nasel v pohodě. Takže bych pockala az na svolení lékaře.
Monika 123907
23.8.2022 16:44:12
Ivaxx, taky jsem kdysi "po doma" skákala po jedné noze, když jsem měla berle po úrazech a operacích kolene. Když jsem měla berle letos (naštěstí jen chvíli) a chtěla to opakovat, zjistila jsem, že to vůbec nejde, protože se neodlepím ze země, mohla jsem se tak max. pošupovat ~n~
rachomejtle 133850
23.8.2022 16:38:54
A co se domluvit s vedením školy, jestli by jejich třídu na pár dní nešoupli někam do prvního patra a moc je nenechali stěhovat? Leckde se to takhle řeší a jde to.
apo-lena 159305
23.8.2022 16:23:58
Syn měl zlomenou nohu ještě na prvním stupni.
Škola bez výtahu, třída v nejvyšším patře.
Měla jsem domluvené, že nás pouštěli o 20 minut dřív, aby stihl vyšplhat až nahoru a poslední hodinu měl zkrácenou, abychom se zase dostali včas dolů.
Přesouval se jen na hudebku a to bylo na stejném patře. Věci do šatny jsem mu nosila já.
Na tvém místě bych se domluvila ve škole a nechala jí doma. Jestli je v osmičce, tak se bude pořád přesouvat. Nebude to stíhat.
ivaxx 44192
23.8.2022 16:18:13
Dcerka takto zahájila oba poslední školní roky - 2 a 3 týdny školy s nechodící ortézou a berlemi (pevně doufám, že letos si nic už zlomit nestihne). Schody se naučila zvládat doma, do školy a ze školy jsme ji vozili. Tam ji kamarádi pomohli s taškou a velmi rádi ji doprovázeli na obědy - měli přednost, ve frontě nestáli~;). Dá se to, ale chce to fakt kondičku, což ona má. Doma si brala berle jen na schody, zbytek uskákala po zdravé noze.
Yuki 00,03,07 49504
23.8.2022 15:23:46
nechala bych ji doma, nechodící sádra určitě není určena k chůzi do 3. patra

osmá třída -znají se, jsou v kontaktu přes mobil, vůbec o nic nejde

začátek školy je opakování, má spolužáky, může i sama napsat učitelům,

třídní bych informovala o tom, že tu sádru teď má a požádala bych na zbývající dobu o změnu učebny nebo nějakou jinou formu pomocí

jinak hrozí, že si zlomí i tu druhou
Senedra 14756
23.8.2022 15:06:31
Janinko, domluvila bych se s třídní/třídním. 1. září si asi řeknou ahoj, 2. třeba dostanou knížky, těžko se už 2. budou učit. Takže by mohla být jen ve své třídě. A 5. a 6. se uvidí.
Martina, 2 kluci 15942
23.8.2022 15:06:09
Držela bych se toho, co chce ona, což je nejít do školy. Maximálně na první den, najít si místo, popovídat,...
U nás ve škole máme pravidlo - do školy chodí ten, co fakt dobře umí do i ze schodů, což by si měl vyzkoušet. Byli takoví, co tam hopsali měsíc s berlema v podpaží, ale taky ti, co zůstali doma celou dobu, protože si na to netroufli.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 5440  [Dalších 5320 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.