| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Úrazy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5440  [Dalších 5310 >>]
Monika 123907
23.8.2022 14:51:25
No, jak psali ostatní, s berlema lze chodit poměrně bezpečně po schodech nahoru i dolů. Na druhou stranu zrovna ve škole klidně hrozí, že nějaký splašenec schodí ze schodů jiného i bez berlí natož s nimi. Do 6. 9. dceři asi nic ve škole neuteče, pokud má kámošku, co jí "podrží místo vedle sebe" a sdělí jaká čísla sešitů a jaké další pomůcky si má pořídit, ne? A toho 6. 9., když sádru nesundají, nemůže se z ní alespoň stát sádra chodící (s podpatkem)? Pokud by měla zmeškat třeba ještě další dva týdny nebo dokonce víc, to už bych se tedy snažila vytvořit podmínky, aby do školy chodila, to už pak je velká ztráta hned na začátku (a vysvědčení v pololetí osmičky důležité) ...
Ať se učí chodit se sádrou do a ze schodů doma v bezpečném prostředí a "se záchranou", místo lezení po čtyřech. Nahoru je to bezpečnější než dolů! Najděte si video, jak se to má správně dělat.
babi_ 48341
23.8.2022 14:39:16
Kat, no tak to předpokládám, že lékař školu s třetím patrem bez výtahu „nezakázal“, tedy že řekl něco ve smyslu „jak se bude cítit“.

Když nad tím přemýšlím déle, tak asi fakt podle dítěte, na co se cítí: jestli chce máknout na pohybu o berlích a pak normálně začít školní rok, nebo raději zůstat doma a sehnat si informace a zajistit vše potřebné (nevím jak to mají se zasedacím pořádkem, s čipy apod. ohledně šatny, obědů …) a učit se sama. Každé to má svoje, je to prostě pech na úvod školního roku – náročnější to bude v každém případě.

Schody o berlích s nechodící sádrou někdo časem zvládne, někdo ne. To si myslím nelze odhadnout na dálku.
Valoria 98559
23.8.2022 14:38:41
Nechodící sádra je předpokládám od slova nechodit. Nohu jsem párkrát zlomenou měla a bydlím ve 4.patře bez výtahu, takže vím co to obnáší a za mě bych ji nechala doma, než dají sádru chodící, pokud ji tedy vůbec dají.
EvaMarie 44410
23.8.2022 14:33:25
V obdobné situaci byla v červnu kamarádka, její syn (8. třída) měl sádru a ona ho chtěla do školy poslat. Ale učitelka jí to rozmluvila, kvůli těm přesunům ( a myslím, že se ve škole taky obávali, že se může ještě víc zranit). Tak možná zavolej do školy a ono se to vyřeší samo....
K_at 121378
23.8.2022 14:31:20
Žiraf, zkus si to. Doporučuji. Už jen se x krát za den utáhnout na berlích vzhůru dolů....
K_at 121378
23.8.2022 14:27:25
Ještě přetlumočím vzkaz od Buchli, u nich má potomek také zlomenou nohu. Říkala, že rozhodně poradit s lékařem. A bez stěhování sem a tam po Schodech.
A Janinko, vem si berle, znehybní nohu a zkus takových 5-6 schodů nahoru i dolů. Nech ji doma. Jde o prd. Když ji někdo schodí, budete řešit ještě polámané ruce atd. Nehroť to. Navíc kontrolu má za pár dní.
Stará husa 154854
23.8.2022 14:22:58
Určitě s nechodici sádrou do školy ne. Uvědom si, že vlastně skáče po jedné noze a přidržuje se berlemi. Já bych měla velký problém vyskákat do třetího patra, k tomu ještě batoh a plno děcek kolem. Do 6.9. ji určitě nic neuteče. A pak by se vidělo.
libik 142094
23.8.2022 14:22:30
No, ani vteřinu bych neuvažovala s tím, že dítě vyšlu do školy, leda by mě zlomilo usilovným pláčem, že bez toho nepřežije (což by mě ovšem ve 13 trochu zneklidnilo:-))

Dost na tom, že má zkažený konec prázdnin.

Marika Letní 140743
23.8.2022 14:19:12
"omlouvat ji když jde do 8. třídy budeš za blbku,"

Za blbku? Před kým? A není to úplně jedno? Mně by tedy bylo.

"umocněno tím, že loni z lyžáku přijela zrakvená spolužačka a do školy chodila o berlích 2 měsíce, holka už musí občas vydržet zátěž a nepohodlí, nemožné to není"

No jenže to byla její volba, každý je jiný.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
23.8.2022 14:18:00
považuju se obecně za krutou matku, ale tohle mi připadá hodně drsné... pokud má nechodící sádru, určitě bych ji minimálně nechala do té kontroly doma... balancovat někde na schodech, to bych se o ni bála... kdyby šlo o novou školu, tak tam záleží na prvních dnech, kvůli kolektivu, ale v 8. třídě jde o prd...
btw jako 13-14 letá holka bych teda raději umřela, než aby mě tatínek nosil v náručí po škole... ~;)
co bude po kontrole, bych řešila až bude po kontrole ~;)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5440  [Dalších 5310 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.