| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Charitativní projekty

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5873  [Dalších 5843 >>]
byvala radka 154149
29.7.2024 16:53:46
Jednorazove Donio, pravidelne Post Bellum, obcas Nedoklubko
wer 81075
29.7.2024 12:19:25
Mám trvalý příkaz na Člověka v tísni.
Na Charitu přímo jen tak nárazově, i na různé jiné sbírky.
Posílám DMS, občas kupuji co se nabízí na ulici, ale vybírám si.
Hodně dáván dvacky a padesátky, bezdomovcům, když jsem ve větším městě koupím i Nový prostor.

Kuře, kvítek, světluška, tříkrálová sbírka, tam se angažovali děti v rámci skautu, nebo ve škole. Já organizuju u nás v práci prodej Vánoční hvězdy na podporu dětské onkologie, už hodně let.

Myslím že jsme jako rodina celkem obdarovávající.
Dcera se zetěm mají jednoho stálého bezdomovce na zastávce tramvaje každou sobotu, když jdou na mši.
Stáňa * 7932
29.7.2024 11:44:32
Dlouhodobě na jeden hospic v okolí. Jednou za rok na rakovinu.

Sbírkám na ulici moc nevěřím.
Ropucha + 2 120300
29.7.2024 11:42:51
Češi jsou štědří. Kolikrát žasnu nad rychlostí, s níž se vyberou obrovské částky.
Na druhou stranu by se ale dalo říci i to, že lidé jsou ovlivnitelní a zkratkovitě podléhají emocím. Čehož lze zneužívat.
Za sebe - ano, přispívám, na pravidelné i jednorázové bázi. Ale snažím se uvážlivě vybírat, kam zacílím. Potřebných cílů je nekonečně více, než mohu obsáhnout, ale vedle toho i natažené ruce, jež považuji za marné plnění bezedné jámy.
holkamodroočka 156337
29.7.2024 11:36:41
Dlouhodobě na Klokánek, párkrát na Donio a teď jednorázově na "Nadace Nina". Tam se budu snažit příspívat častěji, osobní důvody.
Liaa 29716
29.7.2024 10:47:16
Trvale: Cesta domů, Dobrý anděl, Klub přátel Člověka v tísni, Institut Terezínské iniciativy. Příležitostně různými způsoby na různé další věci (v posledfní době především na Ukrajinu).
Lada2 130679
29.7.2024 10:42:45
Mám trvalý příkaz na Anděla. A sem tam přispěju na takové ty velké sbírky,třeba ta velká sbírka na Martínka (mám dojem, že se tak jmenuje).
neznámá 91073
29.7.2024 9:25:12
Teď posíláme tak dvakrát ročně větší obnos na pomoc Ukrajině, což mi připomíná, že bych asi zase něco měla vybrat.
Přispíváme na místní sbírky, zrovna jedna bohužel proběhla.~n~
Ráda přispívám na zvířectvo, nejradši na kočky, jeden čas jsem přispívala hlavně na zvířectvo, teď je složité najít nějaký dobrý spolek, který si z toho neudělal živnost, tak spíš do místního útulku pošlu pytel granulí
A samozřejmě kupuji různé kytičky pastelky, prostě, co potkám .cestou městem.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.7.2024 8:24:28
trvale mám jen dobrého anděla, jinak spíš jednorázově, s tím, že pravidelné sbírky podporujeme pokaždé (kytičkový den, pastelka, světluška, pokud se trefíme a potkáme tak pomněnka, či vlčí máky)
a taky jako odpustek za mekáče - dům ronalda :-)
jsem v tomhle směru vždycky částečně překvapená a zároveň tak nějak hrdá, že češi ten smysl pro charitu mají v sobě, je to jedna z věcí, co u nás opravdu funguje a v různých akcích se vybere opravdu neskutečný ranec peněz ~R^
Merylin5 68735
29.7.2024 6:34:36
Dobrý anděl, občas sbírka na někoho konkrétního či na psí útulky. Za charitu považuju i to, že pomáhám dětem v těžké situaci ve škole.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5873  [Dalších 5843 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.