Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Isabellla | 65215 |
7.10.2009 12:48:00
Dandy děkuju za odpověď, no vzhledem k tomu, že dr. nic neříkal, tak mám pocit, že to bude asi bez narkozy, ale to si teda troufá, podle mě to nepůjde, však mám co dělat mnalýho i přebalit
|
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
7.10.2009 12:45:28
Je to jak která klinika - některá to dělá třeba na dva dny - že tě přijmou den předem - aby pohlídali že v noci už dítě nedostane najíst a napít a ráno se jde na výkon a pak třeba hned domů - některé ještě trvají na další noci tam (tak to je třeba i u trhání nosních mandlí atd.) Jiné nemocnice to dělají vyloženě ambulantně, kdy vás přijmou - malému píchnou uspávačku a dají mu dýchnout - hotovo je za chvili - prcek se za chvíli vzbudí a je hned fit.
Já měla kratkou narkozu už 5x v životě (kvůli umělého oplodnění u odebírání vajíček) - ještě tak půl hodinky po zákroku jsem to dospala na posteli a pak šupajdila domů Tohle se většinou obejde bez zvracení a takových podobných stavů jako po klasické dlouhé narkoze kde se třeba pacient intubuje atd. - to se u takových krátkých zákroků nedělá. |
I-r-e-n-a | 56772 |
7.10.2009 12:40:06
Dceři dělali průplach asi ve 2,5 měsících,fakt to pomohlo,ale musela jsem ji taky držet a řvala jsem asi víc jak ona
nedovedu si představit jestli syna udržíte,třba fakt dají krátkou narkozudržím palce |
Isabellla | 65215 |
7.10.2009 12:39:47
No já se právě dr. zapomněla zeptat. A co obnáší ta krátká narkoza, po výkonu se může hned domů?
|
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
7.10.2009 12:37:17
Myslím si, že známá byla se synem a že mu to dělali v krátké narkoze ...to by bylo pro ty děti asi nej - aby to bylo bez zbytečného stresu.
|
Isabellla | 65215 |
7.10.2009 12:35:16
Nemáte někdo zkušenost s průplachem slzných kanálků u batolat? Všude jsem četla, že se dělá většinou dětem kolem půl roku. Jde mi hlavně o to, že si neumím představit jak syna udrží, už teď z toho mám hrůzu. Malý měl od narození obě oči zahnisané, postupem času se mu jedno samo uvolnilo pomocí masáží, tak dr. čekali zda povolí i druhé, bohužel ale pořád slzí. Navíc jsem se dočtela, že někdy je třeba absolvovat vícekrát.
|
Gora | 31983 |
4.10.2009 10:57:56
Pollyenko,
já bych zkusila určitě navštívit nějakého jiného očního. Nám taky první nepomohl, museli jsem cestovat za jiným. Je hodně antibiotických kapek, které můžou předepisovat právě jen oční. Jinak můj syn byl už objednaný na operaci, ale v poslední chvíli mou dětskou dr., která se věnuje částečně i homeopatii, napadlo vyzkoušet homeopatika, která nám pomohla, a máme zatím klid. Dávali jsme tohle: Pulsatilla 9ch a pod tím v závorce pulsatilla pratensis. Během týdne přestávalo očičko hnisat, a uzdravilo se úplně. Občas mívá ospalky, když je nachlazený, ale to mívá každý. |
Pollyenka | 97098 |
4.10.2009 9:45:59
Dobrý den, maminky mám prosbu, zda mi některá poradíte. Mám 7 týdenního syna. Už čtyři týdny mu hnisá očičko. Pan doktor říkal, kapapt Opthalmoseptonex, že se to zlepší. Nezlepšilo se nic,hodně se mu to zhoršilo, tak sme byli posláni do Vinohradské nemocnice, že má ucpaný slzný kanálek, že mu toprofouknou a bude mít klid. Nevím, co to obnáší, nnicméně, jsem si říkala, že když pak bude mít klid, tak proč ne. Oko má slepené hnisem a nijak se to nelepší. Ve čtvrtek jsem tam dorazila a bylo mi sestřičkou řečeno, že nás objedná a že dostaneme Optalmoseptonex a paní doktorka mmi poradí masáže. Ani se na malého nepodívala a dala mi termín za týden. Když jsem jí říkala, že mu ty kapky nepomáhají, jen to zhoršují, tak mi řekla, že na to stejně nic není. Tak jsem došla k pediatrovi, který mi dal jiné kapičky, které to celkem zlepšily, hnisá to pořád, ale už ne tolik a hnis umývat Borovou vodou. Můůžete mi někdo poradit, jak vypadají masáže slezného kanálku a estli nejsou nějaká homeopatika, která by mu pomohla? A jestli máte některá zkušenosti s očním ve Vinohradech, mě zatím akorát tento postup odradil.Přemýšlí, že bych se objednala do Motola, ale tam asi bude čekací lhůta strašná. Děkuji
|
Gora | 31983 |
3.10.2009 21:05:32
Bongiorno, tak to je super Gratuluji k zahojeným očičkám.
|
kokosy.na.sněhu | 80429 |
29.9.2009 18:40:58
Ahoj holky, tak jsme bez kanylek A ani to nebolelo, sice brečel,a ne jako při sondáži a trvalo to tak 3 minuty a pak hned dostal ňami a byl klid, pan doktor říkal, že zhojené to je dobře a že je fajn, že mu to neslzlo ani s kanylkama, tak máme dobré vyhlídky...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.