| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Neprůchodnost slzných kanálků

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 662  [Dalších 412 >>]
Gora 31983
30.6.2009 13:34:08
Feketko, jmenují se Pulsatilla. Nám to začalo pomáhat po třech dnech. Dr. nám to naordinovala 5 kuliček 2x denně - rozpustit v trošce vody. Držím palce, ať vám to taky alespoň trošku pomůže.
kokosy.na.sněhu 80429
29.6.2009 21:13:48
Ahojyk holky, tak jsem dnes volala dr. Červenkovi a říkal, že to ještě může být trochu zarudlé, můžem se i koupat v bazíku - huráááá, horší je, že pak venku měl to pravé (horší) oko plné slz a pak ještě jednou měl na tváři kapku slzy....~n~Pak už zase nic, tak snad se to zlepší, mě se chtělo úplně brečet jak jsem to viděla...Ale pak zas dobrý~d~
Feketka + 2 berušky 58757
29.6.2009 20:58:55
Ahoj holky, díky za ten telefon.

Marcíčku, prosím tě můžeš mi napsat název těch homeopatik????Díky moc
Gora 31983
29.6.2009 20:39:59
Ahojky holky,
Peti, díky za info. Myslím, že tři dny bez PC vydržím.~;)
Honzíkovi díky homeu přestalo téci očičko úplně, myslím, že tam raději zavolám, jestli vůbec na operaci máme jezdit. Na druhou stranu máš asi, Peti, pravdu, když jsi psala, že jestli to je zúžené, tak se to může opravdu při nachlazení nebo později někdy vracet. Co myslíte, mám tam zavolat nebo jet rovnou na tu operaci v srpnu?~d~
Bongiorno, to je super, že už má Tobísek jen občas ospalku. Tak to měla i kamarádka s dcerou, která taky byla po operaci. Prý to za pár týdnů zmizlo.
kokosy.na.sněhu 80429
28.6.2009 20:12:58
ahojík, no dalo by se rříct, že dobrý, jen teda když se vzbudí má takové asi ospalky, ale nevím..je to spíš bílé, než žluté, no nevim. Na vyndání kanylek se jezdí do Otrokovic a čeká se docela dlouho, te´d dávaj termíny počítám tak na září...~d~
petra b.
  • 
28.6.2009 20:03:48
otrokovice 577 921 854
dite maze klavesnici, odesilam ,papa
28.6.2009 19:41:54
Díky~x~
28.6.2009 19:41:40
Ahoj holky,

tak co očička dětiček dobrý????Doufám, že ano!!!!

Prosím napíšete mi telefon do těch Otrokovic i do té Ostravy?
Asi jsem to zakřikla, že na záněty netrpíme, páč má Kačenka už druhé kapky během 14 dní a očičko pořád zahnisané~n~~n~~n~~n~.
Jo a v těch Otrokovicích se čeká jak dlouho na termín?Tam je to taky nadlouho?
A na vytáhnutí kanylky se taky musí do Ostravy nebo stačí do Otrokovic?
kokosy.na.sněhu 80429
25.6.2009 12:01:25
Ahojík Petro, tak tuhle mini žlutou tečku jsem dnes ráno taky objevila, ale fakt pidi a jinak žlutou než to bývalo dřív. Taky má malej jedno oko víc červené, tak nevim, dneska jdu na kontrolu k náší dr. + na roční prohlídku, tak snad to nic není. taky když se vzbudí, trvá mu chvíli než se rozkouká, to pravé oko má prostě horší, levé má už úplně dobré...včera večer jsem mu nakapala naposled. 7 dní kapání to bylo, tak snad se nemyslelo ještě dneska. Jedem totiž za tři hodiny na Depešáky a hlídat bude tchýně a ta by to nezvládla mu večer nakapat...
petra b.
  • 
24.6.2009 23:14:13
ahoj kocky, jak se dari? Co ocicka? U nas dobry, uz neni nic videt, akorat dneska po spani venku me prekvapila znama zluta tecka u slzneho kanalku, byla teddy supermalinkata, ale byla tam, snad to nebude nic,co bych mela resit, uvidime zitra, nemam odvahu na to zatlacit jako pred operaci, abych zjistila, jestli je i neco vevnitr, mam strach ,ze to porad muze na dotyk bolet nebo ze nejak potentuju tu kanylu.

Jo a info pro Mracicka a spol:
V ty nemocnici je na oddeleni pripojka na internet, je to zasuvka ve zdi u stolku, co je na chodbe naproti sesterne. Popravne tam na web eni moc cas ani pomysleni, ale kdybys nahodou chtela, tak ta moznost tam je. Nikde jsem necetla, ze by se za pripojeni platilo, ale neptala sjem se, pocitac jsem nemela.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 662  [Dalších 412 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.