| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Neprůchodnost slzných kanálků

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 662  [Dalších 402 >>]
kokosy.na.sněhu 80429
21.6.2009 14:16:28
Jj, samozřejmě jsme myslela do Ostravy...~f~Ale prý nějací známí byli na tomto zákroku v Plzni a taky vše O.K., my jsme ale nechtěli nic riskovat, tak jsme si raději zajeli 600 km za mudr. Červenkou.Zákork je to rychlý a bezproblémový, sama sestra tam říkala, že ještě se nestalo, aby tam byl někdo dýl než ty dvě noci. A to že tam bylo už dětí...nás bylo pět a druhý den dalších asi pět dětí na tentýž zákrok. taky jsem se bála, ale není to tak strašné, určitě to malá zvládne levou zadní...~R^Pa pa. Na BC čekám~;)
petra b. + adam
  • 
21.6.2009 12:57:46
feketko, zdravim ... bongiorno myslela urcite zajedte do OSTRAVY :), tam operuje dr cervenka. ALe podle toho ,co rikas, ze vam rekli v brne,tak taky vedi, co rikaji, ano, cervenka rikal ,ze do 1 roka veku je jeste sance 3-5 procent na to ,ze se ocicko samo spravi, takze pokud to neni fakt akutni a oko netece denne proudem hnisu, pockej.
Ovsem, nez to vyridis, nez kdesi cosi, ono malemu bude ten rok, objednaci lhuty u dr cervenky jsou dlouhe (my objednavali 2.dubna na 17.cervna).

Z brna do otrokovic na vysetreni to je clekem v pohode, do te ostravy je to otrava, ale jak rika bongiorno, pojem daleko je relativni :). Pokud mas ale dobry pocit i v brne, tak mozna neni duvod plasit a shanet cervenku. Ano, je na to odboprnik cislo 1. ucil se u docenta kubeny, sam se tomu venuje dlouho, ma spoustu pacientu z cele republiky, kteri treba meli doma zle zkusenosti, ale ted jedna znama byla treba v liberci na stejnem zakroku a taky je spokojena, takze proc by to nemohlo byt v brne ok? Porad se s manzelem, popremyslej a uvidis :)

marcicku, hlavne trpelivost, ja mam s homeopatiky same dobre zkusenosti ,ale bojim se, ze pokud jde o takovou vec, ony muzou pomoct znicit zanet, ale tu prekazku v nose nebo nevyvinuty kanalek mozna nezvladnou ,takze se zanet muze vracet a vracet treba pri kazdem nachlazeni :(

bongiorno, na termopradlo ti napisu sz na b-c, nebudu to sem plest, ju?p.

jiank ocicko dnes 3. den po operaci skoro v normalu, uz tolik ani neslzi a neni tak vodnate, stale ale jeste malicky rozdil oproti zdravemu ocku, no a velikaaaaansky rozdil oproti stavu pred operaci.
Feketka + 2 berušky 58757
21.6.2009 12:53:22
Ahoj Bongiorno, do Brna to máme kousek,jsme z Břeclavi ale do Ostravy to máme hodně hodně z ruky. Ale pro Kačenku by jsme jeli i na kraj světa~;).

Právě, že v Brně na oční klinice nás mudra do operace přímo nutila a dokonce ji urazilo, když jsme řekli, že chceme ještě počkat. Jiná mudra před ní nám řekla, že můžeme zkusit počkat, že je to na nás a ta druhá byla úplně hnusná a řekla, že můžem čekat jak chceme ale Kačence se očičko samo nespraví~n~~n~.A když jsem se ještě"dovolila"zeptat jak dlouho by jsme v nemocnici museli být, tak skoro vyletěla ze židle. Prý proč každou maminku zajímá jak dlouho by museli být v nemocnici a nezajímá je stav dítěte. A prý je to tak na 5 dnů, možná i dýl.Tak i proto chci když už budeme muset raději do Ostravy.
kokosy.na.sněhu 80429
21.6.2009 12:02:14
Ahoj Feketko, určitě zajeďte do Brna, vyplatí se to, doufám tedy, že se vám to spraví samo, ale nezoufej hoooodně daleko to vážně nemáte.~:-DMy jeli tam v noci (doporučuji)7 hodin a zpátky přes den 10~a~. Jsme z nejzápadnějšího cípu Čech, takže pro nás to ani dál být nemohlo~d~.Ale rozhodně nelitujeme, byť teda cesta zpět byla strašlivá~a~Pa pa

Peťul, a kde se něco takového dá koupit??
Feketka + 2 berušky 58757
21.6.2009 10:48:57
Ahoj holky,

tak jsem si vás poctivě dočetla a vy co máte operaci už za sebou VÁM STRAŠNĚ ZÁVIDÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naše Kačenka občas trpí na záněty asi tak jednou za 2 měsíce a na dětské klinice v Brně nám řekli, že operace je nevyhnutelná, protože jí úplně chybí dolní kanálek v pravém očičku.Občas jí slzí ale to je všechno.
Představa operace je pro mě hrozná a pořád se modlím aby se jí to samo spravilo!!!!!!!!!!

Minulý týden jsme museli jít opět na oční a náš očař nám říkal, že na našem místě by s tím ještě počkal, že do 1 roku je ještě malinkatá šance, že se jí to spraví nebo, že jí bude stačit jen ten vrchní kanálek.Kéž by měl pravdu!!!!!!!

Pokud by ale na operaci musela chtěli by jsme do Ostravy. Máme to sice hooooodně daleko asi 3-4 hodiny cesty ale chtěla bych pro Kačenku to nejlepší.
Gora 31983
21.6.2009 9:22:16
Ahojky holky,
Peti to jsem ráda, že je to všechno v pořádku.
My zatím taky neměli jediný den bez hnisání, a teď mi předepsala dr. homeopatika, ať to zmírní, a je to mnohem lepší. Nevím, jestli se podaří, aby to neteklo už vůbec, a taky nevím, co kdyby se to podařilo zastavit, tak jestli jít na operaci. Ono přece jen má špatnou chlopničku v oku, tak jestli to homeo zabere jen přechodně, nebo jak to vlastně je.~d~
petra b.
  • 
20.6.2009 22:48:52
ahoj kocky,
musim teda rict,ze jsem z operace uplne nadsena, fakt jsem docela vahala, jeslti jit, protoze jsem se dost bala narkozy u tak maleho ditete, ale po 9 mesicich zlutozeleneho hnisani (opravdu ani jeden den nebyl bez hnisu z oka) je adamek ode dne operace bez tohoto hnisu nebo co to je. Huraaaa, Cervenka je fakt borec. Navic jsem moc vdecna, ze nas usetril zbytecnych sondazi, ktere bohuzel neminuly treba tobiaska a jine deti. Ocicko ma teda porad cervene dost, hlavne kdyz se vzteka nebo breci, ma ho jakoby podlite vodou, takove sklene, jako to byva pri teplote, no ale konecne mu taky z nej tecou nejake slzy, slzu jsem doposud z toho oka nevidela. Slzi to dost, tak snad se to zmirni. Myslela jsem, ze to vidim jenom ja, ale dnes jsme taky meli oslavu manzelovych narozenin a i babicky i tety rikaly, ze to ma jeste trosiucku opuchle a trosku jakoby modrinu pod celym okem, ale to vazne na prvni pohled neni videt. Proste ted se nad tim nikdo cizi nepozastavi, pred operaci kazdy jejej a ocicko zlobi, asi nejaka špinka se tam dostala, ze? Dale taky babicky rikaji, ze se jim adamek zda veselejsi... no to nevim, ale vlastne proc ne, kdyz se snad zbavil tak vlekleho zanetu? Opravdu za sebe muzu rist, ze ta narkoza za to stoji, pokud je uz jen miziva sance, ze se to upravi samo. Nejvetsi sance jsou do tech 6 mesicu, pak nejake malicke procento do roka a pak uz prakticky nic, takze marcicku, pokud uz ted vas maly ma 10 mesicu, v srpnu mu preci rok bude, pokud do te doby nebude ok, tak nevahej, a bez, ono se cloveku hrnou slzy do oci ,kdyz vidi dite oblble injekci, ale stejne tak se mi ted hrnou slzy do oci z toho, jaka je to ted parada a jak se predtim trapil, ani se poradne v klidu nenajedl, kazde kojeni jsem masirovala ... no vsak vis, co s tim je trapeni.

bongiorno, objednalas hnedou manducu? vidim,ze jsem udelaladobrou reklamu :))) Ta hneda ja fakt kraaaaasnaaa a tobiskovi bude sluset:). Pro noseni budes potrebovat bud nahradni obleceni na prevleceni nebo aspon pro tobika termopradlo, ja mam pro sebe i pro adama triko z merinovlny (merino nekouse), protoza at je pocasi jake chce, stejne se oba zpotime. toz tak, zdar
kokosy.na.sněhu 80429
20.6.2009 12:26:25
Ahojky kočky, malej už je docela dobrej, jen teda chodí tak, asi jako před 14 dny, když se to učil, ale jiank dobrý, jen teda nesnáší přebalování víc než dřív, myslí si, že mu jdu kapat do očí...Jinak petruš, právě jsem nám objednala na MMB hnědou Manducu. Už se na ní těším. Malej už za chvíli začne běhat venku po svých a když nebude moct, hodím si ho na hrb~t~Na spinkání případně na břicho. Fakt supr vynález. Brouček už 1,5 spí, manžílek též, jen já mám pořád co dělat. jedem na oběd k mamce, bude tam rodinná sešlost, tak malému všichni popřejí, ale oficiálné oslavu necháme na nějaký teplejší víkend, ať můžem na chalupě vyzkoušet nová bazén a vůbec, až bude mít dobré ty oči. Má je pořád hodně červené, hlavně teda jedno..Včera měl takovou radost, že je doma, úplně tady lítal, no nedivím se mu...:-)Peťul, jak vypadá Adámkovo očíčko?
Gora 31983
20.6.2009 9:35:01
Peti, podle dr. není šance jiného postupu ani vyléčení než operace.~a~ Ačkoli stále doufám v malý zázrak.~;)
petra b.
  • 
19.6.2009 23:10:39
jojo, marci ,klimkovice to je uplne nejlepsi, pokud si muzes vybrat

no mozna jste to v tom kvetnu mohli mit za sebou ,ale pokud sis nebyla jista, tak to asi tak melo byt, co vic si ted muzes rict, ze. A co vis, do jednoho roku je tam porad 3-5procent sance, ze se to spravi samo, mozna to bude prave vas pripad, takze pak by se otaleni vyplatilo.
tak zatim, papa

[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 662  [Dalších 402 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.