Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
x x | 15263 |
17.9.2010 10:34:21
Ještě dodám, že ATB jsou opravdu jen dočasné řešení, protože po dokapání se v neprůchodných slzných cestách zase začnou zdržovat brebery. Takže pokud to není úplně strašné, stačí O. Septonex a ta masáž.
|
x x | 15263 |
17.9.2010 10:30:13
Tak nějak. Dr. Červenka je fakt super, taky nás ušetřil operace, byť jsem už měla termín operace, nicméně během týdne po návštěvě došlo k zásadnímu upravení stavu a tak jsme do OStravy nejeli.
|
x x | 15263 |
17.9.2010 10:28:28
Hrošinko, ono tak ani nejde o to, že by byly slzné kanálky "ucpané", ale spíš o to, že jsou jaksi nedovvyvinuté. Nemá se do toho šťourat pro nic za nic. Nebo si myslíš, že dříve se do toho tak s prominutím "srali" jako nyní? Zadělává se tím akorát na problémy. Někdy je lepší do toho přírodě tak moc nemluvit a vyčkat.
|
x x | 15263 |
17.9.2010 10:26:08
Přečti si můj článek co jsem psala tady:
http://www.rodina.cz/clanek6111.htm Rozhodně se sondáží nespěchej! Masáž, tzv. hydrostatická masáž je v podstatě využití tlaku na obsah slzného vaku, který se správným pohybem natlačí na zůžení v slzných cestách a pomůže jejich zprůchodnění. Dr. Červenka, odborník na problematiku, mi ukazoval, jak masírovat a to konkrétně: od takové té kostičky v koutku oka směrem dolů, nikoliv naopak nebo krouživě, nejlépe tahem od vršku dolů, abys ten obsah slzného vaku proglačila do nosu. Moje nejmladší s tím taky teď bojovala ale podařilo se nám zvítězit na 100%. Nejlepší je kápnout septonex a pak ho tou masáží vcucnout do slzných cest. Neboj se s citem přitlačit, nesmíš to jen šimrat. Sondáže, prováděné moc brzy, jsou nebezpečné, protože vývoj slzných cest není po narození dítěte ukončene a většinou se slzné cesty zprůchodní samy! Syn na časné sondáže bohužel doplatil trvalými následky na slzných cestát, a to zjizvením a zúžením (projevuje se zvýšeným slzením v zimě či ve větru, nebo při pláči slzy pomaleji odtékají), ale jemu to tedy dělali fakt prasácky a často. |
Gora | 31983 |
17.9.2010 10:10:55
Oba mí synové měli tak hnisavé slzné kanálky. Starší byl čtyřikrát na proplachu - po vystřídání všech možných kapek.
Mladší měl taky různé kapky, jednou sondáž, pak už jsme byli u dr. Červenky objednaní na operaci, a v poslední minutě pomohla homeopatika, která napadla jen tak vyzkoušet dětskou dr. Bohužel už nevím, jak se jmenovala, a ty diskuse, v kterých jsem ten název psala už tu nejsou. |
remus | 99695 |
17.9.2010 10:09:47
aha, tak prot u nás zabrala ta slaná voda
|
remus | 99695 |
17.9.2010 10:08:31
Hrošinko, my nechali píchnout náušnice ve 3m a dcera si na ucho nenechala dobrovolně sáhnout do 4 let, jak si to pamatovala! Když jsem jí koupila vtší náušnice, tak jsem jí je měnila ve spaní, po tom 4. roce si to už nechala vysvětlit, ale že si ty děti napamatují boelst, to bych tedy netvrdila ani náhodou
|
Beruh | 108338 |
17.9.2010 10:07:19
Ahoj,
moje dcera to mela taky, na jednom oku horsi nez na druhem. Moje pediatra mi doporucila proplachovani fyziologickym roztokem (z lekarny, musi byt sterilni) - da se do male strikacky a strikne se nejdrive do jedne a pote do druhe nosni dirky. Potom to muzes odsat odsavackou. Muze se to delat i miminkum - opatrne. Ja jsem s tim zacala sice pozdeji, ale pak to pomohlo skoro hned. ATB kapky ani masti nezabiraly. |
Hrošinka+David 5/05+Klárka3/07 | 13543 |
17.9.2010 10:06:41
s emi to odeslalo dřív něž jsem chtěla:
...tak to nebolí, necítí to. tolik moje zkušenosti coby zdravotní sestry Ale to jsem odbočila. Sondáž kanálků určitě bolí ale když to nejde jinak... |
Hrošinka+David 5/05+Klárka3/07 | 13543 |
17.9.2010 10:04:48
moje dcerka měla problémy do narození, hnisavá očička, záněty...opakovaně kapky s ATB, ale vracelo se to. samozřejmě-masírovala jsem atd., ale prost ěnic nepomáhalo, měla ty kanálky ucpané(s tím se narodila), udělali jí tu sondáž. jasně,že to děti bolí, ež to ej drastické,a le když to nejde jinak... dělala jí to moej zdánámá(oční lékařka), řekla mi jen "pevně ji drž a dívej se jinam!" pomohlo to, a to je to hlavní. takhle maličké děti sdi to prostě nepamatují.
Někdo nechce dát píchnout dítěti třeba naušnice kvůli bolesti,přitom to děti většinou nebolí (to prostě není možné), malé děti řvou především proto,že s ebojí, někdo cizí je drží... Ví to od větších dětí, když se lalůček umrtví předem analgetickou mastičko |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.