| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zápal plic

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 3231  [Dalších 3021 >>]
Brita
  • 
7.12.2013 22:17:53
Máme to stejně, taky nejsme válecí typy, takže pokud ulehnem, je k tomu sakra dobrý důvod. Což pochopitelně vysoká horečka je(aby si to zakladatelka nevyložila špatně). Jinak máš pravdu, mohla to být nadsázka.
Brita
  • 
7.12.2013 22:13:40
Asi máš štěstí(stejně jako já) na empatického manžela, proto se ti to (stejně jako mně) zdá neuvěřitelný. Ale žádnou radu nemám, snad je mazat k doktorovi.
Brita
  • 
7.12.2013 22:08:18
"Manžel, když mě včera viděl a když volal na pohotovost, se už dost zalekl a začal se o nás komplet starat - viděl mě totiž od středy jen pod "analgetikama" a prý jak simuluju...."
Opravdu si něčí manžel o manželce myslí, že simuluje?~e~
KoproFka 76193
7.12.2013 22:06:45
Jo a, hlavní důvod, proč se na to ptám - je nějaké větší riziko, že to chytne malá ~d~
Já tvrdím, že je minimální, ale naši se na mne zlobí, doporučují, abych ji kojit okamžitě přestala, striktně separovala a začala brát nějaká atb...
Což já tedy nepřipouštím ani náhodou!

Když mi nebude zítra líp, má si mě večer přijet poslechnout manželův obvoďák (kamarád), páč já bych se sama nikam asi nedoplazila a cestovat někam na pohotovost s 8 měs. miminkem a 8- mi leťákem v rekonvalescenci fakt nehodlám.
Pohlídat nám nikdo nepřijde - do bacilového doupěte - ani jsme to nezkoušeli, páč je to víc než nereálné, že je někdo takový sebevrah...~7~
KoproFka 76193
7.12.2013 22:02:53
Ahoj, tak už dosti zoufalá od středečního odpoledne ležím v posteli se zřejmě virovým zápalem plic - podělil mne synek, u kterého to mělo podstatně lehčí průběh - už třetí den byl bez teplot a ATB dostal ten třetí den jen kvůli poslechovému nálezu - preventivně.
Jsem blbá - v rekonvalescenci jsem za něj dojídala, tak asi z toho (celkem byl doma týden a půl - v podnělí půjde do školy - má jen lehký kašel)...
Mě to sklátilo přesně 14 dní po tom, co odpadl on a stejně náhle jako jeho... Ještě ráno jsme si s malou vyšli v šátku kolem baráku a odpoledne už jsem byla k.o.

Co mě ale trápí jsou ty teploty - nejdou přes 39 ale jsou dosti urputné - teplotu ode dneška srážím po cca 5-ti hodinách s tím ale, že vždycky naměřím tak 38,9 už tak po 4 hodinách. Trvají tedy už 3,5 dne a i ráno si naměřím tak 38,5 stupně.
K tomu ještě kojím - malé bude za 10 dní 8 měsíců - takže nějaká separace je vcelku dosti nemožná - pominu-li kojení, tak i proto, že s tatínkem vydrží tak max. 2 hoďky, déle beze mne ani náhodou...
První dva dny jsem měla navíc i strašlivou zimnici, kterou jsem dokázala "rozehnat" jen v horké vaně, a k tomu všemu ještě i děsnou bolest hlavy - na dnešek v noci, když jsem po 7- mi hodinách konečně usnula, mě malá probudila po půl hodině spánku na kojení (spí se mnou, nemám odvahu ji odložit do postýlky a v té horečce s ní jakkoli manipulovat)... a mě začala hlava třeštit takovým stylem, že jsem měla obavy, jestli nemám snad zánět mozkových blan.... naštěstí to po dalším panadolu a ledových obkladech do 2 hodin odeznělo, ale byla to fakt síla. Nemohla jsem sedět, stát, nic - zpocená jsem byla, jako kdyby na mě někdo vylil kýbl s vodou, noční košile i povlak šly ždímat...
Strašně špatně se mi taky spí - spíš mám jen zavřené oči a jsem pořád napůl vzhůru - nejde mi zabrat...

Tyvado - kdy to jako přejde? Kašel mám lehce produktivní, ale nic hrozného, kdyby šlo jen o ten, tak bych vůbec nevyhlásila "chorobu", plíce ani tak moc nebolí při nádechu, spíš mě občas píchne pod žebry při pohybu-sehnutí atp.
Rýmu mám lehoučkou, ale jen vodovou ...

Manžel, když mě včera viděl a když volal na pohotovost, se už dost zalekl a začal se o nás komplet starat - viděl mě totiž od středy jen pod "analgetikama" a prý jak simuluju.... no, včera ho to dost viděsilo.
Já si ty zimnice vždycky nějak odtřásla v noci bez jeho asistence, ale včera s tou hlavou se to nedalo~a~

Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Od synka to mám sichr - za celou dobu jsem byli jen v pondělí na zdravotní procházce, na chviličku jsem se tedy zastavili v Lidlu na nákupu, ale byli jsme venku do 10-ti minut - prostě rychlovka....
KoproFka 76193
2.5.2013 0:37:53
za mě KDDL Ke Karlovu - maminky s dětma na pokojích normálně komplet s jídlem. Se snykem (v té době mu bylo 6,5) jsem byla u všech vyšetření a zákroků (a že jich bylo) - má tam kartu na neurologii, kardiologii, nefrologii...njn...

Já už s ním v akutním případě nejednu nikam jinam, než tam - já tam těm doktorům opravdu moc věřím - s každým, s kým jsme tam měli co do činění, jsem udělala tu nejlepší zkušenost, a to nejen po odborné stránce, ale i po stránce lidské.
Oni jsou tam prostě navíc k tomu všemu všichni strašně hodní!!!~3~
Jana +2
  • 
1.5.2013 15:37:12
Ahoj,
mám skvělou zkušenost z dětského odd. v Thomayerově nemocnici v Krči - s mladší (dvouletou) dcerou jsem tam byla 10 dní s těžkou chřipkou, stále jsem mohla být s ní, personál mi všechno říkal, půjčovali hračky...vloni jsem tam byla se starší (17 let) s těžkým zápalem plic, vůbec se nikdo nepodivoval, že se tam "cpu" - dcera byla max.vystresovaná a bylo jí hodně špatně, sestřičky i lékaři dobře poznali, že jí má přítomnost pomůže. Kromě mého strachu o děti jsem tam nic negativního nezažila a všichni zaslouží můj veliký dík.
J.
sylvaina 77406
1.5.2013 14:14:51
Mám opětnou čerstvou zkušenost s Thomayerkou. Kromě toho, že tam vaří opravdu strašně, jsou dětská oddělení fakt dobrá- z blízka znám chíru a normální dětské. Péče velmi dobrá, hospitalizaci s rodičem píšou u menších dětí automaticky. Spíš by se hodně divili, že tam s dítětem být nechceš.
Půlka psa 24064
1.5.2013 14:13:48
Taky se přikláním ke Karlovu. Matky jsou s dětmi automaticky. Pokoje jsou pro dvě matky a dvě děti. Samotné jsou až větší děti na jiném oddělení.

Spokojená jsem byla i v Motole. Sestry i lékaři byli neuvěřitelně milí. Měla jsem tam s tříletou samostatný pokoj s pohovkou pro mě, s postelí pro ni a s naší vlastní koupelnou. Nicméně to byla jakási náhoda, která se běžně zřejmě nestává.
Danda*Angelička(01/06) 38176
1.5.2013 12:45:49
Výběr je jedno, já jsem byla všude po Praze ~;)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 3231  [Dalších 3021 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.