| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zápal plic

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 3231  [Dalších 2741 >>]
Honza +// 96654
10.7.2012 18:40:05
Lucko, my máme problém s kyčlema. Dcera se narodila s vykloubenýma kyčlema, dostala Pavlíkovi třmínky, následovala trakce (7týdnů v nemocnici)následně opět třmínky, operaci jsme se naštěstí vyhnuly a nohy se zakloubily. Toto celé se vleklo celý její první rok, než nás nakonec zbavili lékaři i třmínků. Problém to byl řešitelný a rozhodně nééé smrtelný, nicméně dlouhodobý. A teď proč to píšu: Ačkoliv mě doktoři neustále přesvědčovali, že nebude kulhat, že bude normálně chodit, že se to spraví, tak dokud se na ty nohy nepostavila a nezačala chodit a já viděla, že je to opravdu ok, tak jsem měla pochybnosti. To je asi vážně normální, dej tomu čas, před týdnem bylo daleko hůř, bojovala o život - rekonvalescence bude delší, nebyla to obyčejná rýma. Vydrž~6~~6~~6~
Lucka Hys. 131076
10.7.2012 17:04:53
Moc Vám děkuji~x~
.kili. 125672
10.7.2012 16:44:12
píšu jen obecně, nemohu se vyjádřit ke konkretní věci, o které nevím nic než náznaky z Vašeho popisu. A obecně je zřejmé, že popisujete příznivý vývoj. Nemoc na koni přijíždí a pěšky odchází, kvapný její příchod daný infekci invasivním pneumokokem je typický. Ještě nedávno měla drény v osrdečníku a pleurální dutině, dýchala jen díky mašinkám. Možná budete zítra mile překvapena a řekl bych, že o víkendu už se budet spokojeně usmívat, akorát zase budete chtít, aby už mohla to a tamto... a to je naprosto přirozené. Obecně řekl bych, že drama už je za vrcolem a doznívá. Přesto se může stát, že se nečekaná zápletky objeví. Nechci Vám radit, abyste byla klidná, je to nesmysl stajný jako radit někomu se zánětem průdušek aby nekašlal. Jen je třeba s pokorou přijímat strasti a s radostí zas jejich mizení.
Lucka Hys. 131076
10.7.2012 16:34:25
Kili, asi víte o čem píšete...dobrá, tak smířím se stím, že to nebude tak, jak jsem si myslela, tedy budu čekat a těšit se, že za tři dny třeba popovídáme~s~
Lucka Hys. 131076
10.7.2012 16:29:52
Jsi hodná, děkuji za Tvůj čas~s~
Jsem možná trošku zklamaná, myslela jsem, že se Klárka dneska probudí...snižovat dávky už začali včera, tak jsem se těšila, že se třeba jen usměje. Leží tam jentak nahatá, na sobě přilepené ty elektrody. Otevřené oči, ale prý reagovat zatím bude jen velmi okrajově...no nevím, nemám dobrý pocit~:(
.kili. 125672
10.7.2012 16:14:37
"Pořád si ještě nejsem jistá, že bude v pořádku."

to je pochopitelné a lidské, Vy tu jistotu nabudete až ve chvíli, kdy to jako v pořádku budete sama vidět a cítit, je to duševně vyčerpávající a asi Vám od toho nikdo nepomůže, ale zkuste se podívat zpět, před týdnem jste měla daleko větší problém a byly byste na výsost ráda za tu dnešní situaci, teď už je vidět markantní zlepšení a to by Vám mohlo dodat víry v dobrý obrat. Syndrom odnětí opiátů může jistě být ještě zřetelný, ale odezní, za dva tři dny a možná i dříve budete určitě spokojenější a klidnější.
brabenec+Adélka 72965
10.7.2012 16:11:55
To je jasný, že to na tebe padá.~;((
Zkus to brát z lepší stránky-nejhorší už máte obě za sebou a teď bude jen líp a líp. Neumím si představit, co prožíváš a ani to zažít nechci, ale umím si představit, jaká je pro mámu beznaděj, když nemůže pomoc svému dítěti a nejradši by ty bolesti a nemoc vzala na sebe.
Věřím, že Klárka tě překvapí, jak rychle se bude z toho všeho zotavovat a za chvilku nebude o nějaké hnusné nemoci ani vědět~z~
Každý den bude nějaký pokrok a ani se nenaděješ a povezeš si svoji holčičku domu:-) Zkus se nějak uvolnit-voňavá vana, třeba i skleničku vína, to je fuk, hlavně ať si na chvilku vypneš. Potřebuješ teď sílu pro obě dvě.
Zvládneš to, spousta lidí tady na vás myslí a vždycky se sem můžeš přijít vykecat:-)) Já vím, že teď už to je O.K a možná jak se začínáš uklidŇovat z toho největšího stresu, tak máš pocit, že víc nezvládneš. Ale vzpomeň si třeba jak ti bylo v sobotu, co bys dala za to, aby bylo nejhorší za vámi, Tak teď už je~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~
Lucka Hys. 131076
10.7.2012 15:51:56
ahoj, přeji hezké odpoledne,
dneska jdou na mě zase splíny, musím se držet, potřebovala bych se asi vybrečet a ještě nemůžu. není to vůbec jednoduchý, Klárka sice dostává menší dávky, ale půjde to pomalu. Je prý něco jako závislá. O nějakém povídání bych si mohla nechat zdát. Mohla by něco už i sníst, ale jen kašovitou stravu...bude jí bolek krk od té hadičky. Chodit nemůže ještě vůbec, je přivázaná k posteli a napojená na monitor. Pořád si ještě nejsem jistá, že bude v pořádku...ten pohled na ní mě moc neuklidňuje, podle mě nereaguje vůbec...chce to ještě čas~:( Teď bylo střídání a je u ní babička, tak třeba mě večer něčím potěší.
Honza +// 96654
9.7.2012 20:57:17
Tak nakukuju, a koukám, že je to na dobré cestě. Přeju, Klárce do života už jen lepší zítřky.~x~~x~
Lucka Hys. 131076
9.7.2012 17:46:27
Gerberko, to máš pravdu...nikdy nevíš co všechno se může přihodit...ptala jsem se i na očkování a vůbec není jistý, že by nás ochránilo.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 3231  [Dalších 2741 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.