| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zápal plic

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3231  [Dalších 2751 >>]
Gerberka1 78633
17.7.2012 17:50:47
Jo, o Klárce si prosím tě přečti, Lucka se tu objevuje a píše, co nového....No, zatím to jde všechno pomalu, bude to chtít asi hodně trpělivosti a času, než se holčička opět vrátí do "normálu", ale jiné holky, které mají zkušenosti už s tím umělým spánkem, tu píšou, že její stav je prý opravdu v normě a nemusí se bát, že by Klárka byla - nedejbože - nějak postižená nebo podobně. Taky na ni každý den myslím a přeju, aby se holčička jen zlepšovala a veškeré hodnoty měla v pořádku...
Gerberka1 78633
17.7.2012 17:48:31
Ahoj Dojanko,
výborné, že jste v pořádku doma a že jste si tak užili ten týden u moře.~R^ Dostali jste se i někam prohlídnout si nějaké městečko něbo památku?? Kdy jedete na to Třeboňsko - až v srpnu?? Hlavně abys měla spravený ten počítač a nebyla závislá na Šárčiným..

Kluci jsou celkem OK, Béda chodí teď už druhý týden prázdninového provozu do školky, snad odchodí ještě ty 3 dny do víkendu v pořádku. Vloni dostal po prvním týdnu angínu a v neděli jsme jeli na pohotovost, no co ti mám povídat...snad to už bude lepší, jak povyrostl....Od příštího týdne už bude až do konce srpna a my s manželem se střídáme v hlídání.

Na ty hory jedeme 5.8. a budeme tam asi do 16.8. No, jak se to blíží, tak jsem trochu nervozní, jak to tam sama zvládnu bez auta a bez další dospělé (blízké) osoby...ale jinak to vyřešit nemůžeme~d~ Už mám sestavený všelijaký seznamy, co vzít s sebou, musíme se připravit jak na teplo, tak i chladno, ale na to horko moc nesázím, budu brát většinou věci na takové "střední" počasí, kraťasy třeba brát nebudu vůbec, jsme zvyklí chodit v dlouhých kalhotech, krom Jindry, ten v těch hicech chodil v 3/4tečních kalhotech, ale s sebou je brát nebudu. Jinak třeba věci na ramínka apod. to vůbec nemám ráda a nenosím ani normálně, nosíme trička, abychom měli krytá ramena, já nijak "polonahá" ~f~ nechodím ani v těch hicech. Prostě spíš se připravuju na chladnější počasí, no jsem na to celé zvědavá, jak to zvládneme, co ti mám povídat, když jsem 15 let nic nebalila~f~

V současné době je Béda už 4. měsíc za sebou bez atb., beru to jako obrovský úspěch, naposled měl v březnu ty průdušky a Sumetrolim. Pak byl na Velikonoce nachcípaný, ale nasadila jsem takovou domácí léčbu, že se nepřidala žádná horečka, takže k dr. jsme nešli a do školky chodil dál a vyléčil se. Prakticky od začátku dubna je OK a to chodí celodenně do školky, fakt pro nás úspěch.

O víkendu budeme slavit Bédovy narozky~s~, má je v nedělí - 5 ročků, ale to víš, to už nejsou takové oslavy, jako když žila mamka~n~~n~...To jsme se vždycky sešli u nás - oboje prarodiče, tchýňka upekla dortík, naši přinesli slavnostně zabalenou nějakou lahvinku a kytičku, vše jsem fotila, dárečky....halt to už nikdy nebude takové.... Tentokrát to děláme tak, že taťka přijede k nám, pak nasedneme do auta a jedeme ke tchýnce - pro ni je to totiž už lepší, ona už málo někam chodí, má problémy s tím srdcem...Navíc minulou neděli měl Jindra i manžel svátek, tak to máme takové spojené...

Tak zatím ahoj, na fotečky jsem zvědavá a ozvi se~;((
Dojanka 85301
16.7.2012 23:07:32
Ahoj Gerberečko,
co nejsrdečněji tě zdravím. Já jsem jenom nakoukla v rychlosti ze Šárčina počítače, ten můj opět klekl. Švagr mi slíbil, že mi z práce obstará pc, má tam šikovnýho IT technika, tak mi prý složí PC a doveze domů. Potřebuji jenom tu skříňku, vše ostatní mám - monitor, klávesnici, myš .....

Chtěla jsem ti poslat nějaké fotky, ale nemám nic stažené v počítači, tak jestli ti nevadí - pošlu během příštího týdne.¨
Na Rodosu bylo krásně, na mě tedy šílená vedra, ale děti si to užívaly, celé dny nevylezly z moře. Zajímavý bylo, že jak synovcům, tak i Šárce, která tam odjížděla s rýmou, okamžitě tam zmizela.
Párkrát si lokli neradi vody, občas voda stříkla do nosu, pak se strašně moc potápěli a rýma jako mávnutím proutku pryč.
Elinka doufám, že si prodýchala ty plíce. Apartmány jsme měli 30 m od moře, takže i v noci jsmě měli otevřené balkóny a inhalovali.
Krém jsem s sebou vezla Vichy 50, nespálili jsme se nikdo, ale představ si, že jsem tam dostala asi alergii na sluníčko - naskákala mi vyrážka jako puchýřky po celém těle a hrozně to svědilo. Tak jsem si tam brala na noc Dithiaden a až teď doma mi to tak z 60 % zmizelo, ale kůži mám takovou suchou, potřebovala bych to nějak zregenerovat.

A co je nového u vás doma? Co kluci? Všechno v pořádku?
Gerberko, představ si, že mě už víc jak měsíc bolí pravá kyčel. U moře se mi to ještě víc rozbouřilo, hodně to bolí, tak jsem se objednala na ortopedii. Jdu tam pozítří, tak jsem zvědavá, co to může být. Zánět? Namožený? Fakt netuším, ale bolí to tak, že nemůžu pořádně sedět na židli, nevím, jak si sednout, aby ten kloub byl volný. Připadá mi, že ho mám jakoby "vyhozený z pantu" ~t~

Gerberko, a jak to tady vypadá s tou holčičkou Klárkou? Musím se podívat do diskuze zpět, jestli ta maminka psala. Tak moc jim držím palce.

Moc moc zdravím a určitě sem zítra nakouknu a napíšu. Zatím ahoj ~h~:-)~;((~s~
LOUČÍM SE 129834
16.7.2012 15:57:20
Ahoj Lucko,
přeji ti hodně hodně sil. Klárka tvé síly potřebuje!

Prožili jsme si strašně podobnou situaci. Umělý spánek u nás trval 14dní. Pak probouzení trvalo dlouhé 4dny, ne a ne se probrat. Po úplném probuzení jsme měli týden mimoně, který neřekl slovo, neudržel lžičku a byl schopen pár krůčků s oporou. Muselo se rehabilitovat a vše šlo strašně pomalu...
Až tak po 3 týdnech se to dalo do pořádku.I pak to ale bylo, jakoby vše dělal pomaleji.Musíte si uvědomit, že Klárka něco prožila a je z toho také strašně zmatená, nechápe to, pro ni je to hodně těžké.
Dr mají pravdu, ale chápu vás, jste tak ráda, že Klárka je už vzhůru....musíte na ni strašně pomaliču, čtěte jí, vyprávějte, buďte s ní...
Gerberka1 78633
16.7.2012 14:55:57
Dojanko,
Vyšmírovala jsem tě na „Angíně“~;), doufám, že se objevíš u náš a poreferuješ, jak krásně jste se měli u moře. Myslím na tebe!!!!~;((

Lucko,
Neustále myslím na tebe a Klárku a držím pěsti, aby byla holčička den ze dne lepší. Zkušenosti ostatních budiž nám útěchou, že její stav je opravdu po tom umělém spánku „v rámci normy“. Nic jiného se asi dělat nedá, jenom doufat a věřit….~x~
matesin 11/99,11/05,11/09 67222
16.7.2012 8:57:09
Lucko ,drzim vam palecky a neboj ,urcite se to srovna a mala bude stejna jako driv.Kamaradky syn se taky zmenil po umelym spanku ,chvili mu to trvalo a zase je kluk ,jak pred tim,dej tomu cas.Myslim na vas
kj.
  • 
16.7.2012 8:51:57
Já si jen pamatuji, že ta popálená Natálka hned po probuzení taky nebyla hned O.K, ale nyní se to srovnalo, chtělo to čas. Lékaři bývají skoupí naslovo, ale to že chodí je dobré znamení. Může to být i něco absťák po těch uspávadlech apod.
Lucka Hys. 131076
15.7.2012 23:23:38
ahoj Gerberko, Klárku přestěhovali z JIP na normální samostatný pokoj kde jsou dvě lůžka, tak se tam střídáme. Veselo mi zrovna není. Od středy je probuzená a rehabilituje se. Zatím nechodí, ale včera za ruku přešla pokoj, byla to ale dřina, je pořád slabá. V ručicce nic neudrží, tak pořád zkoumáme a čekáme kdy už konečně bude v pořádku. Vůbec nemluví, jediné co řekne je "to", ikdyž se několikrát zeptám co by chtěla, že jí půjdu něco koupit není schopná odpovědět, sedí na posteli což je pokrok a v podtatě jí nic nezajímá. Než onemocněla znala všechny barvy, uměla počítat, zpívat...prostě vyspělá šikovná čtyřletá holčička. Teď je tak na úrovni ročního dítěte. Nikdo mi zatím vysvětlit nebo nějak odpovědět jestli je to následek úmělého spánku a všechno bude v pořádku nebo jestli nedošlo k nějakému poškození. Dnešní odpověď je "co byste chtěla, vždyť je úplně perfektní....si asi neuvědomujete jak byla vážně nemocná". Tak přes moje známé jsme zjišťovali zase u známého anesteziologa jetli se tak může chovat po úmělém spánku a jak dlouho to trvá...tak někdy se prý stává, že jsou zmatený a může se to srovnat. No mám dost, teď to vypadá jako kdyby byla nějak postižená.
Gerberka1 78633
15.7.2012 11:55:24
Ahoj holky,
moc všechny zdravím!

LUCKO, jak se daří Klárce?? Je pořád v nemocnici, je pořád na přístrojích nebo už je na normálním pokoji?? Ať je jenom líp a ozvi se, pokud můžeš, jak je Klárce. Snad si ještě užijete trochu léta - v rámci možností~;((

DOJANKO - tak kdy jste přijeli?? Včera?? Bylo to super u moře, viď?? Já si zatím o tomhle nechávám jenom zdát...ale třeba se nám to někdy taky poštěstí... Ozvi se, jak jste se měli, jaké máte zážitky a jestli jste si to všichni užili, hlavně holky~R^

Všem ostatním hezké letní dny!
lipoo 47870
10.7.2012 22:32:20
Kili to hezky napsal~;)a přesně tak...určitě bys za to,že ji budou probouzet dala před pár dny bůhvíco....a vem si,když je člověk "opilý"-taky moc nereaguje~;),tak ještě chvilku než se z toho "probere":-)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3231  [Dalších 2751 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.