Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Líza | 17721 |
14.1.2013 21:24:35
Impetigo je vysoce infekční, pokud kašleš sama na sebe, mohla by ses léčit už kvůli lidem, mezi nimiž to roznášíš.
|
štěpánkaa | 100291 |
14.1.2013 21:15:15
tak tím spíš jsi na to kožní, chceš tam vypadat jak malomocná?
|
štěpánkaa | 100291 |
14.1.2013 21:11:50
jdi na kožní, jsi těhotná, bakteriální nemoc bych bujet nenechávala
|
pega | 103835 |
21.11.2012 10:51:00
Dneska mi po mesici utrap diagnostikovali impetigo, puvodne jsem se lecila na herpes, brala jsem ATB, antivirotika, kremy...nic. Mam ho na nose, pod a na sliznici a boli to jako cert. Dnes jsem dostala infuzi a zitra jdu na druhou a pak tyden Augmentin [ten poprve nezabral]. Mate s impetigem nekdo zkusenosti, jak pomoci rychlejsimu hojeni? Uvitam jakekoliv rady, protoze vypadam jako dalmatin a bolesti knucim. Diky
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
9.9.2012 13:07:03
Já se chystám ... už několik let, že až budou děti ve školce a budu mít čas, tak si doktory obejdu. To jsou špatný játra, asi štítná žláza, špatná páteř a kdo ví co ještě.
Přijdu jako zdravá a odejdu jako těžce nemocná. Jako vždycky. |
Horama | 97202 |
9.9.2012 9:59:09
Mám ho v uších, poprvé mi ho tam našli v sedmi letech. Jednou za nějaké roky, obvykle v době stresu nebo únavy, mi začnou hnisat zvukovody, opět se najde zlatý stafylokok a dostanu antibiotika v kapkách, která to za týden až dva uvedou do normálního stavu.
|
zerat | 18305 |
9.9.2012 9:32:56
Já bych si s ním nezahrávala. Opravdu mi vysvětloval doktor, že pokud je člověk na něj citlivý, - on totiž prý běžně žije na kůži, ale pokud jsi na něj citlivá, tak začne páchat škody v organismu a jak jsem psala výš, tak mi bylo řečeno, že by měl manžel a příp. moje rodina pamatovat na to, že kdybych někdy měla bouračku, tak by měli okamžitě uvědomit lékaře, že jsem na něj byla léčená, protože je potřeba nasadit hodně silná ATB abych třeba nepřišla o nohu apod.
|
Liki + dcera 8/11 |
• |
9.9.2012 9:07:55
Měla jsem ho v nose. Dostala jsem kapky do nosu. To bylo vše.
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
8.9.2012 22:27:58
Zlatého stafylokola mi zjistili minulý rok při obrovském abscesu na krku. Absces rozřízli, denně jsem chodila a čištění a výměny drénů. Dostala jsem antibiotika, které mi nesedly. Po užití jsem do 30 minut zvracela.
Nic dalšího už jsem neužívala. Dostat se k lékaři je pro mě celkem nereálné. Od té doby se mi tu a tam udělá další absces, ale menší a sám zase po nějaké době zmizí. Žádné další problémy nemám, takže to nijak neřeším. |
zerat | 18305 |
8.9.2012 20:59:30
Jitys, od početí druhé dcerky jsem byla s dutinama pořád na hromadě. Po roce neustálých ATB a různých kůr jsem šla na operaci nosní přepážky a z nemocnice jsem si asi přivezla stafil. zlatého. Další skoro asi dva roky jsem byla na hromadě, rok zákaz sdružování se(nesměla jsem ani do modlitebny a zkrátka nikam,kde je moc lidí v uzavřených prostorech), vybrala jsem nějakou podpůrnou blbost z imunologie... no a pak dr. nechala udělat tu vakcínu z výtěru z nosu a po té mi nasadili Klacid (jsem si na 99% jistá, že je to on) na 4 týdny. Ptala jsem se u více doktorů a všichni mi řekli, že ano, že existuje určitá studie, že když se podává dýl, tak nějakým způsobem ovlivní v dobrém imunitu. Já jsem ho když si teď vybavuju, ale brala jen 3 týdny a den, protože jsem začínala hluchnout (možná kontraindikace ATB, která naštěstí odezněla po okamžitém vysazení) a začínala jsem přestávat cítit jídlo na jazyku... to je taky možná kontraindikace... každopádně pak mi dr. nasadila doživotně Awamys do nosu, koupila jsem si konvičku na proplachování nosu a když dostanu rýmu, tak vyplachuju přesličkou a dobrý Po téměř pěti letech jsem už 8 měsíců bez ATB na dutiny To s tím Klacidem mi potvrdili dva ORL doktoři a můj internista.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.