| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Impetigo

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 322  [Dalších 122 >>]
marga
  • 
19.6.2010 9:11:04
Na Bulovce nam pred 3 roky dali na impetigo masticku Fucidin. Zabrala do dvou dnu a pomalu se ranky po puchyrich zacali zavirat. Mel to v podpozi a strasne ho to palilo.
sojka+07+09 75323
18.6.2010 21:34:41
emitom nebrala nám vzorek. Ono to nebylo nijak prasklý, ráno to vypadlo zase úplně jinak. Ale předpokládám, že nám zítra vzorek vezmou. Možná nepojedu rovnou na Bulovku, ale na kARLÁK, kde se dobře čeká venku než přijde řada na nás. Tam mu vzorek určitě vezmou.
sojka+07+09 75323
18.6.2010 21:32:59
já si taky myslím, že se to tak snadno poznat nedá. Speciálně krev na tohle mu nebrali, protože prý nemá cenu mu brát krev v době rozjetého astmatu a viroz. že by to ten výsledek prý zkreslilo. A prý imunodeficience vypadá jinak,mnohem hůř. Je pravda, že hospitalizovaní jsme byli jenom jednou. Ale měl už celkem tak sedmery antibiotika. Určitě ty testy někdy dělat budou, na to dohlídnu- ale kdy to netuším.
Emitom (Michi 8/04+Veru 7/07) 17660
18.6.2010 21:26:15
naše děti měly impetigo, Dr ho stanovil pohledem, ale ještě bral i vzorek, aby stanovil jakého původu je- jestli to moc nepletu, je virové a bakteriální, každé jiné...

Dr u vás vzorek nebrala?
štěpánka
  • 
18.6.2010 21:26:12
Sojko a ten imunodeficit se v tak malém věku dá poznat na 100 %? Myslela jsem, že ne.
remus 99695
18.6.2010 21:17:41
Tak to máš dobrou podporu, já mám tchánovce v jiném městě a rodiče v práci, takže si to vychutnávám sama, te´d mám ještě strach, protože dcera byla vřera u sousedů - cca 5 minut a sousedka je těhu - rizikové, 29tt a dnes musela nastoupit do nemocnice, tak se klepu, aby to mimčo nechytlo!
sojka+07+09 75323
18.6.2010 21:10:28
Tinus děkuju za podporu. Já naštěstí pro mě žiju ve vícegeneračním domě s tchánovcema a oni mi hrozně pomáhají, hlavně s hlídáním dětí. Takže to mám jednodušší než spousta maminek s nemocnýma dětma. Mám neustálé hlídání, když jdu k doktorovi tak se nemusím stresovat s dětma. Někdy i ráno pohlídají děti, když potřebuju dospat příšernou noc. To je jedinej důvod, proč jsem se ještě nezhroutila- i když z mého včerejšího příspěvku jistě vyplývá, že jsem dost přecitlivělá a to už opravdu jsem. Za šest měsíců tohoto roku máme jeden rekord- měsíc bez nemocí. A prý není imunodeficitní. Tak nevím.
Enko 11587
18.6.2010 21:06:30
Tak dcerky impetigo vypadalo prave spis jako male puchyrky, na kterych se pak udelaly krusticky(stroupky)...taky jsem si myslela, ze to jsou nestovice, ale dr. me vyvedla z omylu a napsala nam Bactroban(nebo Framykoin?).
Ale nakonec jsme dospeli k zaveru, ze to byla alergie na jahody s naslednym impetigem na tech pupenech.
Pry nestovice by nejdriv zacly jako cervene pupinky a pak teprve se nalily.

No, v kazdem pripade uz jsem byla u dr. dvakrat s podezrenim na nestovice a jendou to bylo impetigo, podruhe asi komar(u druhe dcery, ona ma vemi citlivou kuzi a ten komar u nas prezival nekolik dni a kousel jen do jedne tvaricky, takze pupinky kazdy den pribyvaly).
lenkalienka 22043
18.6.2010 21:02:50
Přeju hodně síly Sojko a úspěšnou léčbu, ať je to co je to
sojka+07+09 75323
18.6.2010 21:00:06
jinak zejtra to vidím na Bulovku, protože i kdyby to nakrásně bylo jenom impetigo, tak by asi neměl mít po celejch nohách a měl by dostat silnější antibiotika. Tak jen doufám, že tam nic jinýho nechytne.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 322  [Dalších 122 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.