| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní kožní problémy

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 10308  [Dalších 10278 >>]
neznámá 91073
21.8.2024 12:34:21
Radko, plísně doma máme, starý barák. Uvidím, jak to proběhne v ambulanci pro biologickou léčbu a pokud nezabere, budu řešit asi nějakou jinou, přírodnější cestou.

To je děs, jak tě zaškatulkovali a vyřešeno.~a~
Mě se snaží řešit, asi mám štěstí na lékaře. V tomto si nemůžu stěžovat, akorát zatím nic nezabírá.

Ale také jsem narazila na dost podivné lékaře, po začátku si mě posílali jak horký brambor a někteří byli děsní. Každy lékař si udělal další sadu vyšetření, která už byl udělána několikrát před tím, všechny krve, RTG a ultrazvuky. Myslím, že v tomto musí unikat strašné množství peněz, nechápu proč jim nestačí třeba do samé od praktické lékařky. ~a~
neznámá 91073
21.8.2024 12:19:05
Koníčku, to asi ne, alergie se prý chová jinak a hlavně je to prý naprosto učebnicový autoimunitní problém, kdy první výskyt byl během hnusné asi virozy někdo tvrdí že to byl projev boreliozy, prostě choroby.
byvala radka 154149
21.8.2024 11:31:29
Muzete mit doma nejake plisne
Mam tento problem uz nekolik let, antihistaminika nezabiraji, jsem u doktoru vedena ve skatulce "atopicky ekzem"
Ani to, ze mi skakaji fleky a otoky jak pri koprivce, jim nijak nevadi oznacit to za ekzem
lymfaticke uzliny zvetsene a eozinofilii mam furt
uz jsem rezignovala, proste s tim tak nejak ziju
po cinske medicine mi to zmizelo, bohuzel po stehovani zatopenych veci se castecne vratilo...
Koníček mořský 156666
21.8.2024 11:00:09
Nemůže to být na zvířata, když jich máte plný barák ?

Alergie jsou prevíti, přicházejí a odcházejí jak se jim zlíbí.

Já se asi ve třiceti začala mírně dusit po houbách -ale jen po hřibu hnědém, v jakékoli úpravě, jakéhokoli stáří - sušený, čerstvý, v octu. Před tím v pohodě, jiný houby v pohodě. No a po 25 letech mě to přešlo a už je zase můžu jíst bez dušení a smrkání. Šimrali mě v žaludku, pak mi natekla dýchací trubička a následně i nosní sliznice. Stoupalo to nahoru a pak zase dolů. TRvalo asi hodinu. Ale už mám klid a těším se na řízky z hnědáků.
apo-lena 159305
20.8.2024 17:07:44
Říkala mi to doktorka v souvislosti s alergií na červené maso. Ta jediná mi vyšla v testech.
apo-lena 159305
20.8.2024 17:06:31
Souhlasím.
Bez deníčku se neobejdeš.
Já si zapisovala jen potraviny a ty podezřelé jsem si poznamenávala dozadu. Když měly dva puntíky, tak jsem je vyřadila na dlouho.
Čumča. 160024
20.8.2024 17:05:03
"se reakce objevují do 48 hodin.
Podle mojí doktorky ta pozdní reakce do 72 hodin. Tedy ona říkala i několik dní."

to by mě vůbec nenapadlo, tak dlouhá prodleva~d~
Čumča. 160024
20.8.2024 16:58:57
"A blbé jsou ty otékající sliznice kdy lapu po dechu nebo mi otekl jazyk tak, že jsem nemohla mluvit a skončila s kapačkou na urgentu."

a dopr...e~7~
neznámá, piš si všechny možné detaily, cos jedla, pila, kde jsi byla a čeho se nadechla, jak ses cítila, jaká byla moč/stolice, každou maličkost, změnu kosmetiky/úklidových prostředků...třeba z toho po čase vzejde nějaké vodítko....a pořád nabitý telefon, raději dva...
apo-lena 159305
20.8.2024 16:54:59
Mně ten histamin v testech nevyšel, prý je to stresová reakce a postupně vymizí (do tří let).~;)
Ten loňský rok stál fakt za ...
Měla jsem velkou operaci břicha, brali mi všechny ženské orgány. Pak mi to zhnisalo a prasklo. Půl roku jsem byla troska a pořád ještě nemám kondici jako před operací.
Abych byla zdravější, tak jsem si začala fermentovat zeleninu. Tuny rajčat jsem jedla taky. Miluju je a umím je pěstovat. Fakt jsem tomu šla naproti.
Čumča. 160024
20.8.2024 16:51:25
https://borelioza.sk/

neznámá, mně a synovi kdysi pomohli tady, oba jsme měli pokročilé stadium borelky, ne na bratislavské pobočce, ale v Luhačovicích (už tam není), mají vlastní testování, výzkum na augsburské klinice...
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 10308  [Dalších 10278 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.