| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1522  [Dalších 1322 >>]
withep 93862
18.1.2015 17:07:08
Taky doufám ~;((

Jakmile napíšou do zprávy "konfliktní, nespolupracující rodička", dávají jí za pravdu. Ona rodí, ona nemá co spolupracovat, natožpak s nimi, kdyby už, mají spolupracovat oni s ní. A ne vyvolávat konflikty, kterým se ona musí bránit. Je na čase, aby se zdravotníci dozvěděli, kdo má při porodu aktivní a kdo pasivní roli, kdo má právo se rozhodnout a kdo povinnost to respektovat.
kreditka 85904
18.1.2015 16:56:41
Já se divím že jela vůbec do porodnice všechno věděla, vše znala, její přítel evidentně taky, přesně věděli jak co bude probíhat, co má a nemá dělat lékař a zbytek personálu... kurňa že raději nezůstali doma, ještě by ušetřili za cestu
Kreaty 128225
18.1.2015 16:51:19
to je samozřejmě pitomý důvod, že ví jak měl porod probíhat, to neví ani porodník po 25letech praxe a vždycky se najde porod, který ho překvapí a dostane do úzkých
Kreaty 128225
18.1.2015 16:49:48
myslím, že pokud bude mít zkušeného advokáta, tak vyhrát může, protože podle WHO nástřih hráze nijak neurychluje porod, takže odůvodnění, že dítě bylo promodralé a z toho důvodu bylo nutné porod urychlit je bezpředmětné, to že dítě mělo omotanou šňůru také není důvodem k nástřihu hráze nebo jakýchkoliv zásahů do porodu, hodně dětí má šňůru kolem krku a nijak je to neohrožuje, ohrožuje prolaps pupečníku, ale tam je to důvod pro sekci a ohrožuje předpoklad krátké šňůry, ale to není tenhle případ, dalo by se to říci téměř naopak, dítě mohlo být promodralé, protože matka byla stresována personálem, takže kontrakce ustávali a porod nemohl probíhat fyziologicky a použít všechny tyto argumenty, záleží na obhajobě
Vendy a dve holky 109075
18.1.2015 16:44:14
No a videla si pres bricho co se dole deje.Kdyby porodila pridusene dite, soudila by se stejne.Priste mozna porod doma, tam epiziotomie nehrozi.
kambala pláááckááá 118391
18.1.2015 16:10:30
Není, je to naopak logické
Kafe 134466
18.1.2015 16:02:33
Mně docela pobavilo tvrzení její právní zástupkyně, že jako studentka medicíny přesně věděla, jak by měl porod probíhat. Přitom dle věku v době porodu mohla být tak v prváku či druháku. Asi jako kdybych já ve druhá tvrdila, že přesně vím, jak řídit ČNB. ~t~
kreditka 85904
18.1.2015 15:49:19
Mě spíš zaráží že studentka medicíny jela rodit zrovna do RK když poblíž je porodnice v Ústí nad Orlicí, kde vychází rodičkám vstříc ještě daleko více než v RK (samostatné porodní pokoje apod) popř. do Vrchlabí - to už je taky kousek. Nebo do Hradce Králové, kde jistě studovala - i když tam by se ji nikdo na nic neptal. Nicméně pokud vím jaké papíry jsem tenkrát v RK podepisovala tak paní nemá se žalobou moc šanci, protože jak píšu nástřih odmítnout může, ale pokud je nutný udělá ho lékař stejně a pokud bylo dítě ovázané pupeční šňůrou a promodralé tak to o něčem svědčí...
Kafe 134466
18.1.2015 15:27:35
O tom případu jsem četla a myslím si, že paní rodička je tak trošku hysterka.
kreditka 85904
18.1.2015 15:14:42
Tuto porodnici moc dobře znám tudíž tuším jak to tam mohlo probíhat. CO se týče nástřihu hráze může odmítnout to je pravda, ale pokud uzná lékař během porodu nástřih nutným tak nastřihne stejně... Jinak tam k ničemu nenutí ani rodit na koze... rodila jsem tam ve stejném roce jako paní za stejného primáře, nejspíš stejného personálu....Spíš by stálo vědět jméno lékaře, který porod vedl, samo o sobě by mě to zajímalo, je to malá porodnice, tudíž rodičky většinou ty lékaře dobře znají
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1522  [Dalších 1322 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.