| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1522  [Dalších 1312 >>]
Elwing 143291
18.1.2015 14:58:36
Fandím jí, snad už to ignoranty z řad zdravotníků trkne.
Epepe 89236
18.1.2015 14:29:05
A já jsem třeba také určitý typ problémového pacienta, ne proto, že bych si nenechala něco vysvětlit, ale právě proto, že to vždy vysvětlit chci. ~d~
Epepe 89236
18.1.2015 14:27:46
No, když jsi to řekla, tak to bylo v pořádku. ~R^ Já jsem u druhého porodu taky žádala, že chci protrhnout vak blan, protože situace tomu odpovídala, i když jsem měla v porodním plánu, že si to nepřeju. A musela jsem si vyslechnout posměšnou poznámku. Naštěstí manžel nemá porozumění pro to, aby se někdo jeho ženě posmíval, tak to utnul v zárodku.

Obecně si myslím, že máš pravdu v tom, že někteří lidé jsou "problémoví". Ale jádro pudla je skutečně v personálu nemocnic, který je vyhořelý, chybí mu základní znalosti, etické souvislosti a psychické schopnosti ustát krizové situace. Prostě a jednoduše, neumí jednat s lidmi - a musí počítat, že při takové práci mu tam přijdou lidé různé, že.
kambala pláááckááá 118391
18.1.2015 14:23:06
Na ochraně osobnosti se právě vždycky soudí vic než na škodě na zdraví
Cimbur 64764
18.1.2015 14:20:50
Nevím, jestli lze vysoudit tolik, pokud nedošlo ke zdravotní újmě - podává žalobu na ochranu osobnosti.
V článku tvrdí personál nemocnice, že byla omotaná pupeční šňůra kolem krku, novorozenec přišel na svět promodralý - byl tedy důvod neotálet a porod urychlit... Těžko říct, o kolik by se mladá paní doktorka soudila, pokud by došlo z jakéhokoliv důvodu k poškození zdraví novorozence.
I když věřím, že personál se může chovat hrozně (Svoje si zažila i mladá kolegyně s dvojčaty v jedné fakultní nemocnici - jen proto, že je lékařka.) Na druhou stranu jsou typy osobností, které prostě ten problém mít vždycky budou. Já jsem taky epiziotomii nechtěla. Ale když jsem měla málo sil a viděla, že hlavička vždycky povyleze, zaleze, nechtěla jsem děťátko trápit a sama řekla "střihněte".
Rosina 122575
18.1.2015 14:09:52
Asi se chystá přelomový rozsudek. Nedá mi to, to sem nenapsat. Ženě byla provedena episiotomie, ačkoli ji opakovaně odmítla a bránila se, bránil ji i partner.

http://hradec.idnes.cz/spor-mezi-rodickou-a-nemocnici-v-rychnove-nad-kneznou-pds-/hradec-zpravy.aspx?c=A150115_144929_hradec-zpravy_pos

Pevně doufám, že spor vyhraje a vysoudí omluvu i peníze.
Renies 31518
22.11.2013 22:37:42
Pěkný příběh, já jsem do svého porodu o této anomálii nikdy neslyšela. U nás to také dopadlo vlastně nejlíp jak mohlo, mladý lékař tenkrát zvažoval použití kleští, ale naštěstí včas uznal, že si na to netroufá - a zvolil sekci. Syn měl prý pupeční šňůru cca 20 cm
Shayla a 3 kluci 43054
22.11.2013 21:15:25
Zrovna nedávno jsem četla tenhle příběh o krátké pupeční šňůře:
http://www.pribehyproivanu.cz/pribehy/2013/10/21/muj-porodni-pribeh-2/

Ano, možná zázrak, ptž se zároveň musela oddělit placenta, někdy v kritických případech se šňůra přeruší ještě než vyleze celé dítě.
Shayla a 3 kluci 43054
22.11.2013 21:10:39
Je úplně na nic. Snaž se rodit bez zásahů a v normální poloze, ne na koze, a nebudeš nic takového potřebovat. Je to nesmysl. Žena je schopná normálně porodit dítě.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1522  [Dalších 1312 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.